Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hayatımı dinleyen senaryo yaz diyooo..
Ben önce bi gerilmiştim. Aman birakivereyim dediydim icimdenn. Adam onu diyince yumusadim böyle yine kedi gibi oldummm🤣🤣

Hep mi kahve içeceğiz dedi arada salep de içeriz bozaaaa da demedim tabiii🤣🤣 dedim çayda iceriz. Bahar gelsin daha rahat görüşürüz. Cemreler kaldi mi düşecek dedi. Kaldi dedim. Biri de nilosun gönlüne düşsun emin olalim duygularımızdan. 😍 Nasil istersen dedi. Herseyi de kabulleniyor. Acaba biraz mikserlesem mi altindan ne cikacak🤣
Milserle canım hep gülücük saçarak içini göremezsin vakti gelince onu da yap

Ne yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. :KK12:Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. :KK8: Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu :KK74:Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. :21:Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Bana da afrodizyak etkisi yapıyor delirmeceleri okumak ama haftaya çarşambaya kadar yasağımız var. Boşa gidiyor afrodizyak 😅

Kızlar ben burda iken 3. Dünya Harbi koptu evimde.
Taraflar kizlar erkeklere karşı
ABD baskani Joe Biden olarak bi ateşkes imzalatıp geliyommmm🤪🤪🤪
Allah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yok 😅
Evlilik konuları açılmış 😬 Ben mehir olarak ev istemiştim. 10 yıldır kredi ödüyoruz. Güya ev benim üstüme ama kimin parasıyla alındı. Yine ikimizin parasıyla 😄
İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibi 😂

Allah kolaylık versin, benim de kızı çekiştimekten kolum tutmaz olmuş, bakına bakına yürüyor aceleden hiç haberi yok 😅

İkinci bir ev aldır onu da üzerine yaptır. Benim 60 gr bileziği yarısı benim param zaten deyip 120gra çıkarmam gibi 😂
Bize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.

Ne yazıştınız kızlar. Konu bitsin yazıcam diyorum bi iş çıkıyor geri geliyorum 5 sayfa daha derken araya gireyim yeter gayri dedim. :KK12:Yav neler konuştunuz neler. Bi tek dudiş konuşulmadı. :KK8: Benim bu hafta boşluklarım oldu sevgilideydim bol bol dudiş oldu. Ve sizinle muhabbetlerden sonra bana bi rahatlık geldi cinsellikte kendi sınırlarımı aştım. Gece 3 e kadar oynaşıp 5 ye tekrar başa aldık filmi. Uykulu uykulu :KK74:Daha bir zevk alır oldum. Orgazmsız suflemiz olmadı. :21:Mune ye diyelim tekrar mizaha alsın yaw konuyu. Yasaklı bölgede daha tatlı geliyordu bunları yazışmak.
Bizie özel kategori açacaklar +18+her telden diye 😂
Sahalara eskisinden iyi dönüşler yapar olduk yihhuuu 💃 suflelere doyalım.
Bende dukkan kapalıyken bile sonsuz bi gaza geliş vardi. Burda konuşunca daha bi yüzleşiyoruz belki ihtiyaç, istek ve duygularımızla.
Çok sevindim senin adına oh 🥳
İçimize gömdüklerimiz dışarı çıkıyor konuşunca

Bir an önce hayırlısıyla gelir inşallah minik yavrunuz 🤗 ama gelince de başta daha iyi olmuyor bugünlerin tadını çıkarın, gelecekten seslenmiş olayım bende 😂 hamilelikte 5. ayımdan sonra hiç orgazm olamadım klitoral bile olmadı sıfır his yani istiyorum doyamıyorum aşırı gergindim o zaman 😅 şimdi doğumun üzerinden 5 ay geçti hala çoğu zaman uzaktan el sallaşıyoruz toparlayamadık bu mevzuyu 😢 bende buraları okuyup okuyup depresyona giriyorum paylaşacak anım olmadığı için de gizli gizli takip ediyorum 😭
Amin arkadaşım, inşallah😁 Valla biz hazır çölde gibi yaşıyorken çıksın aradan istiyoruz, analık işte daha olmadan başlıyor duygusu.
Ben de okudum okudum, ne anlatayım diye düşündüm😁 Sonra kurumuş içimi dökeyim dedim.

Ben de eşimi zor susturdum. Adam popaya şaplak ata ata dudişmeye çalışıyor ama yan odada anası vaaaar
Bizde ben biraz sesli çalışıyorum. :dondurma: Ne zaman böyle oldu bilmiyorum ama adam bazen ağzımı kapatıyor. Hele boşalma anında kendimden geçiyorum adeta. Adam artık benimle banyoya girmek istemiyor komşulara ses gidecek korkusundan.

Bize mehir altın en az 80 gr istenir dediler. Ama bilezik kullanmadığım için ev dedim. Dediğin gibi bütçe zaten ortak. Onun da yarısını ben Ödemiş olacaktım.
Bize öyle bir koşul koymadılar ama zaten alınacak ilk evin tapusu da söz verilince gram hesabına gerek kalmadı 😂 aman allah onların hesabını yapmak zorunda bırakmasın. Öyle bir şey olursa adama hiçbir şey kalmıyor bütün mal benim üzerime geçiyor zaten. Varımız yoğumuz benim mehire denk gelecek 😱 yazık adama be 12 senede ancak benim mehiri toplayabilmişiz evin daha 2 yıl ödemesi de duruyor.

Ben zımbacı degilim platesciyim...🤪
Ebru de bana 😍😍
Naber Ebru 😉
Sen kac yasindasin cocugun var mi mehlika
İşte bu soruyu sormucaktin 😫
Yaşıt sayılırız, 3 çocuğum var en büyüğü 11 en küçüğü 1, e ortanca eksik kalmasın o da 8 olacak Mayıs'ta
Diyene bak kendi 3 cocuk annesi , yasini gosteriyor sanar gormeyende 😡
Estağfirullah canım,o senin güzel bakışından kaynaklı 💗 burdaki güzel hatunların yanında esamemiz bile okunmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X