- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Sus daha fazlasını kalbım kaldırmazOlanında zaten yetmiyor yada bilmem kaç cm yazıyorlar cinsellikte hshshshhshshsh benimki zaten 8 aydır yok anam konu nerelere geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus daha fazlasını kalbım kaldırmazOlanında zaten yetmiyor yada bilmem kaç cm yazıyorlar cinsellikte hshshshhshshsh benimki zaten 8 aydır yok anam konu nerelere geldi
heheehe bak o mesajı okurken benimde aklıma geldiÖpüştünüz demek vallahi Böyle yönetmen olmaz lütfen nasıl ve nasıl oldu dizi film gibi anasını satayım kopamıyorum laptopdan dilekçe yazarken sizi düşünüyorum beynimi yaktınız yaa
hahahaah benimki 2 senedir yok gel sarılıp ağlayalımOlanında zaten yetmiyor yada bilmem kaç cm yazıyorlar cinsellikte hshshshhshshsh benimki zaten 8 aydır yok anam konu nerelere geldi
Buse kim yok karşim yok yok yokheheehe bak o mesajı okurken benimde aklıma geldi
küçük bir buseciktir hee
Sen ne dersen de "siz öpüştünüz".Buse kim yok karşim yok yok yok
Anam şimdi buradan toparlanmaz da bu işSen ne dersen de "siz öpüştünüz".
Neye?Katibin Ruhu sen ne diyon
Nıhayet gercekten opusmedıgıme kanaat getıren bır ınsan evladı cıktı. Zemocan gozlerınden operımAnam şimdi buradan toparlanmaz da bu iş
Evet sigara filtresi aracılığıyla öpüştüler
Bu yalan değil bak
Ben dalgasına öyle yazdım yoksa öpüşmediklerini bende biliyorumAnam şimdi buradan toparlanmaz da bu iş
Evet sigara filtresi aracılığıyla öpüştüler
Bu yalan değil bak
Sen öyle diyorsan öyledir canısıKızıştırma ortalıgı oyle bısey olmadı
Al küstürdünüz işte, akşama bana nasıl acıldıgını daha dogrusu acılamadan elınde patladıgını anlatacağdım anlatmıcamSen öyle diyorsan öyledir canısı
Çok tecrübeliyim öpüşmüş olsanız o satır aralarında ben yakalardım onu, branş avantajı da var tabi yazımdan anlarımNıhayet gercekten opusmedıgıme kanaat getıren bır ınsan evladı cıktı. Zemocan gozlerınden operım
Ama yaaaaAl küstürdünüz işte, akşama bana nasıl acıldıgını daha dogrusu acılamadan elınde patladıgını anlatacağdım anlatmıcam
Çok kırıldım çok sana özel yazarımÇok tecrübeliyim öpüşmüş olsanız o satır aralarında ben yakalardım onu, branş avantajı da var tabi yazımdan anlarım
Ama yaaaa
Bana bari kıymayaydın ya
Merakla bekliyodum
Yaaa ben gerçekten sana inandığım için öyle yazmıştım kabak benim başıma patladı sen zaten öpüştük yazmadın ki hiç sadece okuyan kişi yanlış okuyup yanlış yorumlamış . Lütfen bana kıymaAl küstürdünüz işte, akşama bana nasıl acıldıgını daha dogrusu acılamadan elınde patladıgını anlatacağdım anlatmıcam
Yaaa ben gerçekten sana inandığım için öyle yazmıştım kabak benim başıma patladı sen zaten öpüştük yazmadın ki hiç sadece okuyan kişi yanlış okuyup yanlış yorumlamış . Lütfen bana kıyma
Zerre ben anlayacagımı anladım, hoççakalSen ne dersen de "siz öpüştünüz".
Loveitred ben yazacağımı yazmışım ,hoşçakalBen dalgasına öyle yazdım yoksa öpüşmediklerini bende biliyorum