Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anam 😱 şimdi buradan toparlanmaz da bu iş 😂
Evet sigara filtresi aracılığıyla öpüştüler 🙈
Bu yalan değil bak
Birebir olmasada dolaylı yoldan öpüşmüş sayılırlar 🤣🤣🤣hayır o değil O Osirius yazıyor öpüşmedik diye ona rağmen busecik falan diyorlar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nıhayet gercekten opusmedıgıme kanaat getıren bır ınsan evladı cıktı. Zemocan gozlerınden operım :KK59:
Çok tecrübeliyim öpüşmüş olsanız o satır aralarında ben yakalardım onu, branş avantajı da var tabi 😎 yazımdan anlarım
Al küstürdünüz işte, akşama bana nasıl acıldıgını daha dogrusu acılamadan elınde patladıgını anlatacağdım anlatmıcam :KK12: :63:
Ama yaaaa 😔
Bana bari kıymayaydın ya 😪
Merakla bekliyodum 😭

Al küstürdünüz işte, akşama bana nasıl acıldıgını daha dogrusu acılamadan elınde patladıgını anlatacağdım anlatmıcam :KK12: :63:
Yaaa ben gerçekten sana inandığım için öyle yazmıştım 😞kabak benim başıma patladı 😲😲😲😲sen zaten öpüştük yazmadın ki hiç sadece okuyan kişi yanlış okuyup yanlış yorumlamış . Lütfen bana kıyma 😘😘😘

Yaaa ben gerçekten sana inandığım için öyle yazmıştım 😞kabak benim başıma patladı 😲😲😲😲sen zaten öpüştük yazmadın ki hiç sadece okuyan kişi yanlış okuyup yanlış yorumlamış . Lütfen bana kıyma 😘😘😘
Sen ne dersen de "siz öpüştünüz".🤣🤣🤣
Zerre ben anlayacagımı anladım, hoççakal:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X