Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa seslj guldumm
Ben cekirdek kadrodanim ama bak bastan beri burdayim
Evet burdaydın cayım sen korkma :KK70: hayır konu herkese acık zaten gelen gelsın ama derdı ıcın konu acmak dötüne zor gelen surda sorup gıdıyor, ayar oluyorum, ıstemıyorum. Surda 20kısı eglenıyoruz aradan fırlamanın manası nedır? Yazıyoruz da alınan yok malesef. Bırı daha su sekılde gelırse kendımı banlatmaktan korkuyorum:KK53::bicak:

Evet burdaydın cayım sen korkma :KK70: hayır konu herkese acık zaten gelen gelsın ama derdı ıcın konu acmak dötüne zor gelen surda sorup gıdıyor, ayar oluyorum, ıstemıyorum. Surda 20kısı eglenıyoruz aradan fırlamanın manası nedır? Yazıyoruz da alınan yok malesef. Bırı daha su sekılde gelırse kendımı banlatmaktan korkuyorum:KK53::bicak:
bana kıymaaa:110:

Hahahahah. Belki sen de onun cebinde minnoş bir iç çamaşırı unutursun, sonra da mesaj atarsın "hayatım yanında kimse yoksa bir ceplerine bakar mısın, bana ait bir eşyayı unutmuşum" diye falan :KK53: :KK48:
Biz evlenmeden once esim bize gelip gittgnde o cebine not koyar gelirdi su cebimden al derdi bende ona not yazar koyardim
Ozledimmm yaaa dur montuna bisey yazip birakayim ben 😊

Bende sevıyorum, ellerımı kullanmayı da cok sevıyorum ama :KK59: ahh çok özledim kokusunu yarın olsa da kıvırtsam sevdiceeme:KK53::dondurma:
😄 Elinden geleni ardına koyma be love reis hahah.
Yerinde olsam, o ereksiyon haline geçene kadar kudurtur, öyle de bırakırım :KK53: :KK48:

Biz evlenmeden once esim bize gelip gittgnde o cebine not koyar gelirdi su cebimden al derdi bende ona not yazar koyardim
Ozledimmm yaaa dur montuna bisey yazip birakayim ben 😊
Ayy çok romantik. Ben de çok severim böyle romantik şeyleri 🥰 yap yap, hem de geçmişe bir dönersiniz ne güzel.

Haklisin vallahi bisey diyemem

Konu cok dagıldı, derdı olan burda alıyor solugu, ben eskı cekırdek kadroyu ozledım ama dısında kalanlar da ustune alınmasınlar lutfen, konu cok okunuyor dıye neredeyse aksama ne yemek pısıreyım yazılacak yanı, beklentım bu yonde:ıslık::işsiz:
Valla ben de çekirdek kadronun sohbetini özledim konu başlığı love ve dudiş olan
Ben yazmıycam artık tamam👍👍😍😍

İftara gidince tabi ki. Yarın yapsan dahi sanmıyorum avkatın izin vereceğini 😄 fred çakmaktaş gibi omuzlar götürür gibime geliyor. :KK48:
Sırtlarımdan falan öpmeleri özlemiş, ya bende çok özledim hem bedenen hem ruhen, bedava spa gıbı gelıyo :dondurma: :KK59:

Sırtlarımdan falan öpmeleri özlemiş, ya bende çok özledim hem bedenen hem ruhen, bedava spa gıbı gelıyo :dondurma: :KK59:
Bu konuda ikiniz de çok iyisiniz. Sevişmenin içinde seks diyorum kendimce haha 😄 tutku başka bir şey ya. Çok özlemişim tutkunun o hissini.

Bu konuda ikiniz de çok iyisiniz. Sevişmenin içinde seks diyorum kendimce haha 😄 tutku başka bir şey ya. Çok özlemişim tutkunun o hissini.
Dişil enerji eril enerji iç içe geçmiş, kan görüyorum vahşet görüyorum hojam :KK70: :KK53: ıkımızın ıcınde de yasayamadıgımız seyler olduguna kalıbımı basarım, bunu daha ona soramadım ama bu konuda konusmayı cok ıstıyorum, merak edıyorum neden sebep ayrıldıklarını ve ılk fırsatta yanı ramazanda bu konu hakkında konusmak ıstedıgımı dıle getırecegım. O benımkını her detayıyla bılıyor neredeyse. Bende ogrenmek ıstıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X