Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hıc de oyle durmuyor. Ama kullanımı bana gore cok zor. Yok gozumu ovuşturmayacaksın yok fazla suyla temas ettırmeyeceksın, bırının koynunda uyuyunca ahanda bele oluyo
Ya ben hep makyaj yapıyorum. Yapmayınca boşluk hissediyorum diye yaptırdım ve çok güzel olmuştu. Seviyordum ama yüzümü yıkarken gözümü iyice ovuşturmayınca kirli kalmış gibi geliyor falan 3 ay kullandım. Önümüzdeki hafta yaptıracağım tekrar. Çok hoşuma gidiyor aşırı seksi.

Bilenme kız, iyice strese girersin. Bir süre kendinle ilgilen, bakım yap şu bu, konunun üstüne düşme. Kaç yıllık evliydiniz siz, bebe falan var mı durum neydi sizde?
3 senelik evliyiz. Yaşına değecek bebem var. Baştan da isteksizdi . Haftada iki kere oluyodu ilk evlendiğimiz sene. Sonra haftada bire düştü şimdi git gide ara açılıyo 2 haftada bire kadar çıktı.( bu zaman içinde ailesinin sağlık sorunları bütün gün hastane-iş çok yoruluyor. ) ama bu kabalığından ödün vermedi daha da kabalaştı .Sürekli reddedildim. Şuan susma modundayım kabullenmeye çalışıyorum

10 dakika geliştirilmeye müsait kanımca, ama çaba olmadan hiçbir şey olmuyor
Ah zemheri neler denedim bir bilsen sonu hep hüsran bide azgın damgasını yememde cabası. Başı sonu 10 dk en uzun süre. Balayında bile tık yoktu yani gezdik geldik bi hafta

Aynen her şey 10 dk da başlayıp bitiyordu
Yanı su öküz adamlar şu sevişme işine 40dk ayırıp 10dk birleşmeyi sürdürseler zaten sorun kalmayacak, kadınlar ıcın bedesel doyumdan once ruhsal doyum gelıyor, 40dk da kadın zaten orgazmın %80ınını tamamlıyor gerıye kalan 10dk da zaten zırveyı gorecek. Gercekten mal bunlar ya, uzulmene degmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…