Bı tane puzzle al 5000-10.000lik müstehcen olsunHanımlar bi beyin fırtınası rica ediciğimmm... Eşimin doğum günüsü yaklaşıyor. Ne hediye alayım sizce? Fantazik şeyler söylemeyinkullanışlı bir şey düşünüyorum
Bide evde kv var ve Ramazan. Dolayısıyla uslu uslu kutlayacağız. Yoksa evi ateşe verirdim
Olduğunda istekli ve benim de rahatlamamı ister hatta benim rahatlamamı daha önemli görüyor ilişkideyken. Üstüne varmıyorum artık kendi bilir inşallah düzelir şuanki hedefim kilo vermekTavır can sıkıcı tabi hani hayat koşulları da zorluyordur, kaç kere olduğundan ziyade olduğunda istekli ve senin gönlünü okşayanından olsun, biraz üstüne varma bakalım en iyi sen bilirsin eşinin anlayacağı dili. Zamanla durum iyiye gidebilir bence umutsuz olma.
Hatta puzzle bitince ödül vadedersinBı tane puzzle al 5000-10.000lik müstehcen olsun
Sen yokken seni düşünüp onu yapsın evde otururken
Boşandığım zaman bana altın tepside şeyler sunulmayacak çünkü :) genel olarak seviyorum onu birkaç gün ayrı kalsam içimi hüzün basıyor, onsuz mutsuzum yani. Bebeğimiz de var onun babasız büyümesini istemem . Biraz zamana ihtiyacımız var sanki evliliğimiz tam oturmadı . Onu daha çok kendime bağlayabilirim bu benim elimde gibi hissediyorumNeden önüne koyulanı kabul ediyorsun ki? Kabullenmek zorunda değilsin. Adam bir tek cinsel olarak yetersiz değil üstüne bir de kaba.
Boşanmayı neden düşünmüyorsun? Böyle ömür geçer mi?
Getirsin ağzına tükürdüğüm, ahir ömründe sevaba girer bi moka yarar şu hayatta. Neden şu an miyavlıyor o zaman, çiçek çikolataya harcadığı parayla ç.künü tamir ettirsin ayı.Hehehe benim ayı boşanmadan önceki son kavgamızda bana senin yerine kaldırımdan o.r.s.p getirsem bana daha iyi kadın olurdu dedi o zaman boşanmaya net karar verdim işte şimdi getirsin hangi kaldırımdan ne getiriyorsa
Ben de fantezilerimi kendi kendime yapıyorumHaftada bir yarım saat bile yetmiyor. Ç.ksüzlüklerini de azgınlığımıza bağlıyorlar, en son orda bi delirdim, şu an herşey çok farklı
Herif de bulursun bi gün yavrum.Ben de fantezilerimi kendi kendime yapıyorumbekar halim evli halimden daha aktif cinsel anlamda
Çükün de sıkıntı olmadığını düşünüyor, ben istekliymişim. Baktı ben başka kimseyi bulama bu halimde en iyisi yine papatya ya döneyim dedi ama papatya çoktan başka bahara gitti. Çiçek çikolata ne ki pırlanta yüzük almış gönderdi geri yolladımGetirsin ağzına tükürdüğüm, ahir ömründe sevaba girer bi moka yarar şu hayatta. Neden şu an miyavlıyor o zaman, çiçek çikolataya harcadığı parayla ç.künü tamir ettirsin ayı.
Saati eski ise en kullanışlı saat olur bence. Ben en son Armani saat almıştım, severek takıyor. Yaz geliyor, deniz kenarındaysanız yaz ürünleri olabilir. Eşim dalmayı sevdiğinden deniz şortu, şnorkel, kulaklık falan almıştım. Ya da direkt kaliteli tek bir şey alabilirsin. lacoste tişört gibiHanımlar bi beyin fırtınası rica ediciğimmm... Eşimin doğum günüsü yaklaşıyor. Ne hediye alayım sizce? Fantazik şeyler söylemeyinkullanışlı bir şey düşünüyorum
Bide evde kv var ve Ramazan. Dolayısıyla uslu uslu kutlayacağız. Yoksa evi ateşe verirdim
Sen hazır elindekini hallet de kaldırım kenarda dursun yetersiz herif.Hehehe benim ayı boşanmadan önceki son kavgamızda bana senin yerine kaldırımdan o.r.s.p getirsem bana daha iyi kadın olurdu dedi o zaman boşanmaya net karar verdim işte şimdi getirsin hangi kaldırımdan ne getiriyorsa
hayırlısı inşallah be gülümHerif de bulursun bi gün yavrum.
Söylesene nolur, o pırlantanın parası ile ç.künü tamir ettirsin.Çükün de sıkıntı olmadığını düşünüyor, ben istekliymişim. Baktı ben başka kimseyi bulama bu halimde en iyisi yine papatya ya döneyim dedi ama papatya çoktan başka bahara gitti. Çiçek çikolata ne ki pırlanta yüzük almış gönderdi geri yolladımbide gerçek pırlantaymış harbiden paraya kıymış kararlı falan
yazanlar olmuş ama nen de yazayın kan sulandırıcı niyetine tedbir amaçlı kullanıyoruzAspirin ne icin kizlar koronaya ne etkisi varZemheriPoyraz
Buradaki diğer hikayelere bakarak umutsuz vakaymış diyebiliyorum ancakAynen her şey 10 dk da başlayıp bitiyordu
Hepsinde aynı savunma, çok tipik davranışları var.Aynen çok söyledim bi denese ereksiyon kaybı yaşayıp sinirleniyordu senin yüzünden yarıda kaldım diyordu sorun sende sen boşalamıyorsun diyordu bire adam ne ara girdin çıktın anlamıyorum ki boşalayım
Umutsuzluğa kapılma, hayata küsmemek lazım. Bı boşanmanın suçlusu sen değilsin, seni hakedemeyen küssün hayataÖyle tabi ama ne bileyim ben aşık olmam için önce güvenmem lazım içimde ki gençliği öldürdü ex koca belki bir gün inşallah
Çükünden önce olmayan beynini tamir ettirseydi belki çüksüzlüğünü gözardı ederdim öyle koca koca sorunlarımız vardı ki isteksizliğine sıra gelmedi. Babamın bi lafı var yatakta karısını s.meyen gücünü göstermek için dövermiş diye bizimki de o hesap hep benim aldatacağım düşündü mal herif yelteniyor ya ondanSöylesene nolur, o pırlantanın parası ile ç.künü tamir ettirsin.Yüzüğü napcan şu saatten sonra zaten? Bari yalnız kalmaz da sen de kurtulursun.
Ya Allah için benim herif yetersizliğime bağlamadı, bana suç bulmadı, ben bi yarım kalıp baya saydırınca o da bana demişti azgın diye.yazanlar olmuş ama nen de yazayın kan sulandırıcı niyetine tedbir amaçlı kullanıyoruz
Buradaki diğer hikayelere bakarak umutsuz vakaymış diyebiliyorum ancak
Hepsinde aynı savunma, çok tipik davranışları var.
Valla ben de seviyorsun herhalde ve belki de evliliği oturtamadınız diye umut olabilir dedim. Uzun seneler olmamış. Yoksa tavrı çekilir çile değil kalıcı olursa, soci haklı. Bebe de erkenden olmuş. Önce kendinle ilgili ne rahatsızlığın varsa onların üstüne düş, ruh halin değişsin sonra artık anladığı dilden çabalarsın sabrın kadar.Boşandığım zaman bana altın tepside şeyler sunulmayacak çünkü :) genel olarak seviyorum onu birkaç gün ayrı kalsam içimi hüzün basıyor, onsuz mutsuzum yani. Bebeğimiz de var onun babasız büyümesini istemem . Biraz zamana ihtiyacımız var sanki evliliğimiz tam oturmadı . Onu daha çok kendime bağlayabilirim bu benim elimde gibi hissediyorum
Bir de ilk zamanlar gerçekten ben mi çok istekliyim acaba diyip araştırma yaptım ki ben normal mişim o yetersizmişyazanlar olmuş ama nen de yazayın kan sulandırıcı niyetine tedbir amaçlı kullanıyoruz
Buradaki diğer hikayelere bakarak umutsuz vakaymış diyebiliyorum ancak
Hepsinde aynı savunma, çok tipik davranışları var.
Ç.ksüzlüğü halleder de o anakuzuluğu şiddet uygulaması geçmez. İyi kötü bir kadın olsun istiyorsa yanında, ç.künü tamir ettirecek ki, diğer sorunlar nispeten küçülsün.Çükünden önce olmayan beynini tamir ettirseydi belki çüksüzlüğünü gözardı ederdim öyle koca koca sorunlarımız vardı ki isteksizliğine sıra gelmedi. Babamın bi lafı var yatakta karısını s.meyen gücünü göstermek için dövermiş diye bizimki de o hesap hep benim aldatacağım düşündü mal herif yelteniyor ya ondan
Ben suçluyum bu kadar zaman boşanmadığım için ikibuçuk sene bu adamı ve şeytanın kullları ailesine katlandığım içinUmutsuzluğa kapılma, hayata küsmemek lazım. Bı boşanmanın suçlusu sen değilsin, seni hakedemeyen küssün hayata