Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı tane puzzle al 5000-10.000lik müstehcen olsun
Sen yokken seni düşünüp onu yapsın evde otururken

Olduğunda istekli ve benim de rahatlamamı ister hatta benim rahatlamamı daha önemli görüyor ilişkideyken. Üstüne varmıyorum artık kendi bilir inşallah düzelir şuanki hedefim kilo vermek

Neden önüne koyulanı kabul ediyorsun ki? Kabullenmek zorunda değilsin. Adam bir tek cinsel olarak yetersiz değil üstüne bir de kaba.

Boşanmayı neden düşünmüyorsun? Böyle ömür geçer mi?
Boşandığım zaman bana altın tepside şeyler sunulmayacak çünkü :) genel olarak seviyorum onu birkaç gün ayrı kalsam içimi hüzün basıyor, onsuz mutsuzum yani. Bebeğimiz de var onun babasız büyümesini istemem . Biraz zamana ihtiyacımız var sanki evliliğimiz tam oturmadı . Onu daha çok kendime bağlayabilirim bu benim elimde gibi hissediyorum

Getirsin ağzına tükürdüğüm, ahir ömründe sevaba girer bi moka yarar şu hayatta. Neden şu an miyavlıyor o zaman, çiçek çikolataya harcadığı parayla ç.künü tamir ettirsin ayı.

Haftada bir yarım saat bile yetmiyor. Ç.ksüzlüklerini de azgınlığımıza bağlıyorlar, en son orda bi delirdim, şu an herşey çok farklı
Ben de fantezilerimi kendi kendime yapıyorum bekar halim evli halimden daha aktif cinsel anlamda

Getirsin ağzına tükürdüğüm, ahir ömründe sevaba girer bi moka yarar şu hayatta. Neden şu an miyavlıyor o zaman, çiçek çikolataya harcadığı parayla ç.künü tamir ettirsin ayı.
Çükün de sıkıntı olmadığını düşünüyor, ben istekliymişim. Baktı ben başka kimseyi bulama bu halimde en iyisi yine papatya ya döneyim dedi ama papatya çoktan başka bahara gitti. Çiçek çikolata ne ki pırlanta yüzük almış gönderdi geri yolladım bide gerçek pırlantaymış harbiden paraya kıymış kararlı falan

Saati eski ise en kullanışlı saat olur bence. Ben en son Armani saat almıştım, severek takıyor. Yaz geliyor, deniz kenarındaysanız yaz ürünleri olabilir. Eşim dalmayı sevdiğinden deniz şortu, şnorkel, kulaklık falan almıştım. Ya da direkt kaliteli tek bir şey alabilirsin. lacoste tişört gibi

Sen hazır elindekini hallet de kaldırım kenarda dursun yetersiz herif.

Söylesene nolur, o pırlantanın parası ile ç.künü tamir ettirsin. Yüzüğü napcan şu saatten sonra zaten? Bari yalnız kalmaz da sen de kurtulursun.

Aspirin ne icin kizlar koronaya ne etkisi var ZemheriPoyraz
yazanlar olmuş ama nen de yazayın kan sulandırıcı niyetine tedbir amaçlı kullanıyoruz
Aynen her şey 10 dk da başlayıp bitiyordu
Buradaki diğer hikayelere bakarak umutsuz vakaymış diyebiliyorum ancak
Hepsinde aynı savunma, çok tipik davranışları var.

Öyle tabi ama ne bileyim ben aşık olmam için önce güvenmem lazım içimde ki gençliği öldürdü ex koca belki bir gün inşallah
Umutsuzluğa kapılma, hayata küsmemek lazım. Bı boşanmanın suçlusu sen değilsin, seni hakedemeyen küssün hayata

Söylesene nolur, o pırlantanın parası ile ç.künü tamir ettirsin. Yüzüğü napcan şu saatten sonra zaten? Bari yalnız kalmaz da sen de kurtulursun.
Çükünden önce olmayan beynini tamir ettirseydi belki çüksüzlüğünü gözardı ederdim öyle koca koca sorunlarımız vardı ki isteksizliğine sıra gelmedi. Babamın bi lafı var yatakta karısını s.meyen gücünü göstermek için dövermiş diye bizimki de o hesap hep benim aldatacağım düşündü mal herif yelteniyor ya ondan

Ya Allah için benim herif yetersizliğime bağlamadı, bana suç bulmadı, ben bi yarım kalıp baya saydırınca o da bana demişti azgın diye. Kendi diyor hep zaten, isteyen adama karı olsun yeter diye.

Valla ben de seviyorsun herhalde ve belki de evliliği oturtamadınız diye umut olabilir dedim. Uzun seneler olmamış. Yoksa tavrı çekilir çile değil kalıcı olursa, soci haklı. Bebe de erkenden olmuş. Önce kendinle ilgili ne rahatsızlığın varsa onların üstüne düş, ruh halin değişsin sonra artık anladığı dilden çabalarsın sabrın kadar.

Bir de ilk zamanlar gerçekten ben mi çok istekliyim acaba diyip araştırma yaptım ki ben normal mişim o yetersizmiş

Ç.ksüzlüğü halleder de o anakuzuluğu şiddet uygulaması geçmez. İyi kötü bir kadın olsun istiyorsa yanında, ç.künü tamir ettirecek ki, diğer sorunlar nispeten küçülsün.

Umutsuzluğa kapılma, hayata küsmemek lazım. Bı boşanmanın suçlusu sen değilsin, seni hakedemeyen küssün hayata
Ben suçluyum bu kadar zaman boşanmadığım için ikibuçuk sene bu adamı ve şeytanın kullları ailesine katlandığım için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…