Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun
Herkesin bağışıklığına göre farklı belirtileri olabiliyor ben de atlattım şükür

İlk birlikteliklerde incitmek istemez tabi ki seven insan, birbirine alıştıkça değişir.
Bak aklıma geldi yine. Yakın bir tanıdığım evlenmişti geçen sene . İlk gece ilişki esnasında eşi açıyor mu diye sormuş kızda evet demiş ve eşi daha da hızlanmış kız diyor ki felçli gibi kaldım yatakta hareket edemiyordum diyorçok korkmuştum o zamanlar

Öküzmüş o adam, benim eşim dur dediğimde durdu ama eşiği aşmıştık çok şükür. Bunları önceden konuşmak lazım. Güç gösterisi değil bu, eşiği aşmak için bir iki zorlanabilir ama işkenceye çevirmemeli.

Kesinlikle. Alacak verecek meselesine çeviriyor bazıları .

Yazık o kıza zamanla adamın ne öküz olduğunu daha iyi idrak edecektir

Umarım kolay atlatırsınızgençler ve kronik rahatsızlığı olmayanlar çok hafif atlatıyor
O çok belirsiz aslında ya, sağlıklı dediğimiz insanlardan kaybettiklerimiz var ama son zamanlarda gizli şekerden dolayı tedavinin olumsuz etkilediği insanlar duymaya başladık. Allah sonumuzu hayır etsin. Aspirin kullanmaya başladık bir kaç aydır, eşimin annesi kalp krizinden vefat etmişti onda da olabilir mi bir sıkıntı diye sürekli tetikteyiz.

Onun tek sefer olduğunu ve ömür boyu unutulmayacağını akıl edemiyor hayvanlar. Sen ilk sefer kız bozuyorsan(!) o da ilk birlikteliğini yaşıyor, sen gücünü kanıtlayacaksın diye o neden kabus yaşasın ki, tecavüz bu, ki arkadaşın da bedenin tecavüze verdiği tepkiyi vermiş, felç geçirmiş

Evet bizde aspirin kullanıyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmaz

Ben eşimden farklı nedenlerle boşandım ama en çok kavgamız eşimin içindeki dedeydi ben ona çok istekli geliyordum halbuki normaldim hep onu aldatacağım düşünürdü ben çok istekliymişim o normalmiş haftada bir 10 dk normal mi salak şey sinirim bozuluyor hatırladıkça. Türlü türlü fanteziler yapıp yorgunum papatya diyip reddedildim Allah’ın cezası 2 sene hep içimde kaldı kadınlığım

Allah herkese libidosuna denk eş nasip etsin. Herkesin normali farklı bu konuda

İşte bı de böyle kendini kötü hissettirirler
Bundan sonrası için senin hem ruhunu hem bedenini doyuracak bir adama rastlarsın umarım

Takipteyim bakalım benimki neye evrilecek
coronayi en agir atlatanlardan biriyimdir sanirim yogun bakima yatmaktan son anda yirttim ama olecegim ben galiba bir iki gune dedim agrilar eklemlerde oluyor evet ama cevremde geciren arkadaslarla kiyasladigimda herkeste farkli yer agriyor misal bir arkadasimda bel agrisi kaldi bende sol bacagimin kalca eklemi hala cok agriyor diger arkadasta sirt agrisi hemsire bir arkadasim eklemlerimin icinde birseyler geziyor agrita agrita demisti de inanmamistim ama bende olunca fogru soyledigini deneyimledim gerci herkes cok farkli geciriyor

Felç geçirmemiş ama kendisi sanki felçli gibi hareket dahi edemedim yatakta kaldım öylece diyor. Ertesi günde geleneksel el öpme adı altında kızı oradan oraya gezdirmiş kız diyor ki aksayarak yürüyordum diyor. Bide diyor ki ileride eşiniz acıyor mu diye sorarsa acımıyor deyin diyorherkesi aynı sanıyor yada yaşadığı olayı normal sanıyor.

Ya böyle öküzler var işte Allah korusun bizi

Anım sıra bize ne zaman gelecek diye düşünme. Ben düşünce gücüne inanırım. Sen öğretmensin aşılama başlamıştır sizde de diye biliyorum. Bende işim gereği aşılanan gruptayım. Öncesinde de çok rahattım şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…