Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya böyle öküzler var işte Allah korusun bizi
Evleneceğiniz kalası iyi seçin, en yontulmuşunu bulun. En yontulmuşu bile kalas çünkü.
Kimsenin öküzünü evcilleştirmek zorunda değilsiniz. Adam olup eğitsinler kendilerini. Narsist dolu ortalık

Evleneceğiniz kalası iyi seçin, en yontulmuşunu bulun. En yontulmuşu bile kalas çünkü.
Kimsenin öküzünü evcilleştirmek zorunda değilsiniz. Adam olup eğitsinler kendilerini. Narsist dolu ortalık
Bu konuyu önceden konuşmanın bir etkisi olur mu sence ?

Öğretmenlere henüz aşı yapılmadı canım, sadece kronik hastalığı olan 50 yaş üzeri grup aşılandı. Bakanlık algı yönetiyor. Benim bulunduğum ilçede daha 50 öğretmen ancak aşılandı. Aleni yalan söylüyorlar

Onu orda o yatakta bırakıp çekip gidecekti. Örümcek beyinli.

Bu konuyu önceden konuşmanın bir etkisi olur mu sence ?
Hayvan değilse olur mutlaka. Kesinlikle konuşulmalı zaten, hatta birbirine dokunmaya tanımaya da başlanmalı diye düşünüyorum ama o herkesin yapısına uymuyor. Bizim düğüne kadar birbirimizden utanacak hiçbir şeyimiz kalmamıştı, ben düğüne özel bir şey kalsın diye direndiğim için tam birliktelik yaşamadık ona rağmen korktuğumu inkar edemem

Severim paça kelle, bu hafta sonu ben de yapacağım, ramazan öncesi içelim ramazanda ağır gelebilir

En azından karşımda ki insanın bilgili olmasını isterim ben. Kulaktan dolma bilgilerle hareket eden insan ile birşeyler yaşamak istemiyorum . O yüzden kesinlikle konuşacağım

Hee ben minigim en kucuk takip eden benim benim herhalde

Mekani cennet olsun

Hayır hıc de oyle durmuyor. Ama kullanımı bana gore cok zor. Yok gozumu ovuşturmayacaksın yok fazla suyla temas ettırmeyeceksın, bırının koynunda uyuyunca ahanda bele oluyo

Hayır hıc de oyle durmuyor. Ama kullanımı bana gore cok zor. Yok gozumu ovuşturmayacaksın yok fazla suyla temas ettırmeyeceksın, bırının koynunda uyuyunca ahanda bele oluyo
Bence hiç günlük kullanım için değil onlar ya.
Ne demek suyla temas ettirmemek? Yüzümüzü de mi yıkamayalım?

Ben nikah için yaptırmıştım. 3 gün gözlerim kaşındı. Balayına gitmeden zor söktürdüm. Kör olacaktım

Bence seksı duruyor ama kullanımı cok zor, kör falan olmadım ama hep dusme yaptı,

love kız profilinde manken sen misin, hangi podyumdan fırladın yafrum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…