- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
O yerini birine kaptırır mı senceavukatın yerinde olmak isterdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yerini birine kaptırır mı senceavukatın yerinde olmak isterdim
Amin canım ama o normal değildi ya en uzun 10dk işteAllah herkese libidosuna denk eş nasip etsin. Herkesin normali farklı bu konuda
Ya ben hep makyaj yapıyorum. Yapmayınca boşluk hissediyorum diye yaptırdım ve çok güzel olmuştu. Seviyordum ama yüzümü yıkarken gözümü iyice ovuşturmayınca kirli kalmış gibi geliyor falan 3 ay kullandım. Önümüzdeki hafta yaptıracağım tekrar. Çok hoşuma gidiyor aşırı seksi.Hayır hıc de oyle durmuyor. Ama kullanımı bana gore cok zor. Yok gozumu ovuşturmayacaksın yok fazla suyla temas ettırmeyeceksın, bırının koynunda uyuyunca ahanda bele oluyo
Kaptırmasın zaten yoksa biz burda ne okuycazO yerini birine kaptırır mı sence
Keyfimiz yerinde çok şükür, dön de görüşelim artıkofisimizi taşıdık ,bilgisayar internet vs yoktu, internetim de bitmek üzere diye giremiyorum hiç, nasılsınız libişli gacılar
10 dakika geliştirilmeye müsait kanımca, ama çaba olmadan hiçbir şey olmuyorAmin canım ama o normal değildi ya en uzun 10dk işte
iyiyiz bacım senofisimizi taşıdık ,bilgisayar internet vs yoktu, internetim de bitmek üzere diye giremiyorum hiç, nasılsınız libişli gacılar
Sımdı on dk dan kastınız nedır? Hersey mı on dk ıcınde bıtıyor yoksa sadece penetrasyon suresı mı?Amin canım ama o normal değildi ya en uzun 10dk işte
Ben kendimi bir daha evlenecek kadar birine güven duyacağımı sanmıyorum kapattım gönül işleriniİşte bı de böyle kendini kötü hissettirirler
Bundan sonrası için senin hem ruhunu hem bedenini doyuracak bir adama rastlarsın umarım
3 senelik evliyiz. Yaşına değecek bebem var. Baştan da isteksizdi . Haftada iki kere oluyodu ilk evlendiğimiz sene. Sonra haftada bire düştü şimdi git gide ara açılıyo 2 haftada bire kadar çıktı.( bu zaman içinde ailesinin sağlık sorunları bütün gün hastane-iş çok yoruluyor. ) ama bu kabalığından ödün vermedi daha da kabalaştı .Sürekli reddedildim. Şuan susma modundayım kabullenmeye çalışıyorumBilenme kız, iyice strese girersin. Bir süre kendinle ilgilen, bakım yap şu bu, konunun üstüne düşme. Kaç yıllık evliydiniz siz, bebe falan var mı durum neydi sizde?
Ah zemheri neler denedim bir bilsen sonu hep hüsran bide azgın damgasını yememde cabası. Başı sonu 10 dk en uzun süre. Balayında bile tık yoktu yani gezdik geldik bi hafta10 dakika geliştirilmeye müsait kanımca, ama çaba olmadan hiçbir şey olmuyor
Aspirin ne icin kizlar koronaya ne etkisi var ZemheriPoyrazEvet bizde aspirin kullanıyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmaz
Aynen her şey 10 dk da başlayıp bitiyorduSımdı on dk dan kastınız nedır? Hersey mı on dk ıcınde bıtıyor yoksa sadece penetrasyon suresı mı?
Kaç yaşındasın kiBen kendimi bir daha evlenecek kadar birine güven duyacağımı sanmıyorum kapattım gönül işlerini
27 bir de oğlum var 1,5 yaşındaKaç yaşındasın ki
hayirli olsun hemşom iyiyiz sen nasilsinofisimizi taşıdık ,bilgisayar internet vs yoktu, internetim de bitmek üzere diye giremiyorum hiç, nasılsınız libişli gacılar
Korona kanda pıhtılaşma yapıyormuş onun için günlük bir tane veriyorlar kan sulandırıcı olarakAspirin ne icin kizlar koronaya ne etkisi var ZemheriPoyraz
Yanı su öküz adamlar şu sevişme işine 40dk ayırıp 10dk birleşmeyi sürdürseler zaten sorun kalmayacak, kadınlar ıcın bedesel doyumdan once ruhsal doyum gelıyor, 40dk da kadın zaten orgazmın %80ınını tamamlıyor gerıye kalan 10dk da zaten zırveyı gorecek. Gercekten mal bunlar ya, uzulmene degmezAynen her şey 10 dk da başlayıp bitiyordu
Simdiden yani korona olmadan gunluk iciyorlar sanirim arkadaslarKorona kanda pıhtılaşma yapıyormuş onun için günlük bir tane veriyorlar kan sulandırıcı olarak