Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayız cuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi
Doğru anladık değil mi beklenen kostüm Mezdeke'ymiş. Fransız hizmetçiden yurdum topraklarına kesin dönüş yapmış abi. E başladın mı çalışmaya?

Birakma da o kadar ugrasmissin
Kolay mı artık o kadar kitap hazırlık her sey geceler boyu calisma
Hic bi sey senden onemli degil

Doğru anladık değil mi beklenen kostüm Mezdeke'ymiş. Fransız hizmetçiden yurdum topraklarına kesin dönüş yapmış abi. E başladın mı çalışmaya?
Hıı peçeyle sevısecegız ama müziği kendisi sececekmıs vay vay bazılarının tınısı o havaya sokamıyormus paşamıben sana ortadogu esıntısı adı baslıgı altında bı gecırırım dıyemedıgımden ee bari önden bi tur dınlet de kareografı canlansın kafamda dedım bu ıkı ay oncesıne kadar cool bakıslar atan yaman bır avkattı ne ara prens selmanla oturup amerıkan pastası ızledı aklım almıyor

Birakma da o kadar ugrasmissin
Kolay mı artık o kadar kitap hazırlık her sey geceler boyu calisma
Hic bi sey senden onemli degil
Bırakmayacagım zaten de, aylık bır mola vermeyı cok ısterdım onu demek ıstedım, ama avkatcımla bı mola, araya bebelerımı serpıstıreyım ortaya karısık tabagı yanı

Bak millet oğlak erkeğinde geleneksel bir yan vardır deyince 'benim sevgilim çok sürprizli pek yenilikçi bikereeeem' tadında çemşiriyodun. Adam ne yaptı ne etti kostümden verdi geleneği, döndü emniyetli sulara 90lar yılbaşısına

Çok iyi ya Yakında ben de sahalara dönüyorum. Acil epilasyona gitmem lazım Gitmişken bir de İpek kirpik taktıracağım ama adamı etkiler mi yoksa boşa mı gider bilemiyorum
İpek kirpiklerim adamın göğsünde uyuya uyuya döküldü, bakıma gelmez cıkartıp tekrar taktırcam, hard study olacaksanız taktırma derım

Kostüm efsane ama paraya kıymıs bellı meme kısmından olmayacagını dusunuyorum sadece, totomu ıkı kere sallasam ıncılerıyle bırlıkte benımkıler sehpaya kahve yanı drajesı yok ya ne drajesı bıldıın madlen çıkolata kıvamında yayılırlar o derece p!ç peçesine kadar almıs her boktan da haberı var, ınsallah olayın sonunda zekı muren de bızı gorecek mı dıye piyanist şantöre bağlamamış olurumonu gectım single mıyım yoksa eşli mi olacak hıcbır fıkrım olmamakla bırlıkte ınsallah yere mınder atıp geviş getiren araplar gibi üç parmağıyla pilav falan yemeye kalkmazya bide ben saclarımı arkaya dogru atıp yuzum ters bır sekılde fınal yaparken agzıma üzüm atacak mı offf yine kırılacak belim ancak toparlamıstım

Valla durum senin performansına bağlı gelişecek tabi. Ay eşli nasıl olabilir ki ya beynim yandı gece gece

Aşırı iyi
Ben de sevdigim bi kitabı romanı hiç atmam okuyamasam bile yolculuklarda götürürüm
Son iki uzun yolculugumda kalin anna kareninalarla gidiyordum annem kiziyor niye yük yapıyorsun kendine diye

Ah o kitaplar yok muuu ilk cinsellikle alakalı kitabımı okuyunca anladım ben Hard seviyorum

İpek kirpiklerim adamın göğsünde uyuya uyuya döküldü, bakıma gelmez cıkartıp tekrar taktırcam, hard study olacaksanız taktırma derım
Ayy ilişkiden kirpiğe zarar geleceğini düşünmedim de bakışlarımla adamı etkilerim falan dediydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…