- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
Doğru anladık değil mi beklenen kostüm Mezdeke'ymiş. Fransız hizmetçiden yurdum topraklarına kesin dönüş yapmış abi. E başladın mı çalışmaya?Çok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayızcuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi
Bilenme kız, iyice strese girersin. Bir süre kendinle ilgilen, bakım yap şu bu, konunun üstüne düşme. Kaç yıllık evliydiniz siz, bebe falan var mı durum neydi sizde?Burayı okudukça benim adama daha çok bileniyorum
Birakma da o kadar ugrasmissinKariyerimin zirvesinde de bu işi bırakamam yani hiçbir adam için değmez. Çok emek verdım cunku. Hala daha verıyorum ve cok sevıyorum. Olsun da senın olsun ama mesaı bıtınce hoççakal dıyıp cıkamıyorsun da. Getırısı kadar goturusu de cok
Hıı peçeyle sevısecegızDoğru anladık değil mi beklenen kostüm Mezdeke'ymiş. Fransız hizmetçiden yurdum topraklarına kesin dönüş yapmış abi. E başladın mı çalışmaya?
Bırakmayacagım zaten de, aylık bır mola vermeyı cok ısterdım onu demek ıstedım, ama avkatcımla bı mola, araya bebelerımı serpıstıreyım ortaya karısık tabagı yanıBirakma da o kadar ugrasmissin
Kolay mı artık o kadar kitap hazırlık her sey geceler boyu calisma
Hic bi sey senden onemli degil
Bak millet oğlak erkeğinde geleneksel bir yan vardır deyince 'benim sevgilim çok sürprizli pek yenilikçi bikereeeem' tadında çemşiriyodun.Hıı peçeyle sevısecegızama müziği kendisi sececekmıs vay vay bazılarının tınısı o havaya sokamıyormus paşamı ben sana ortadogu esıntısı adı baslıgı altında bı gecırırım dıyemedıgımden ee bari önden bi tur dınlet de kareografı canlansın kafamda dedım bu ıkı ay oncesıne kadar cool bakıslar atan yaman bır avkattı ne ara prens selmanla oturup amerıkan pastası ızledı aklım almıyor
İpek kirpiklerim adamın göğsünde uyuya uyuya döküldü, bakıma gelmez cıkartıp tekrar taktırcam, hard study olacaksanız taktırma derımÇok iyi yaYakında ben de sahalara dönüyorum. Acil epilasyona gitmem lazım Gitmişken bir de İpek kirpik taktıracağım ama adamı etkiler mi yoksa boşa mı gider bilemiyorum
Kostüm efsane ama paraya kıymıs bellıBak millet oğlak erkeğinde geleneksel bir yan vardır deyince 'benim sevgilim çok sürprizli pek yenilikçi bikereeeem' tadında çemşiriyodun.Adam ne yaptı ne etti kostümden verdiği geleneği, döndü emniyetli sulara 90lar yılbaşısına
Valla durum senin performansına bağlı gelişecek tabi. Ay eşli nasıl olabilir ki ya beynim yandı gece geceKostüm efsane ama paraya kıymıs bellımeme kısmından olmayacagını dusunuyorum sadece, totomu ıkı kere sallasam ıncılerıyle bırlıkte benımkıler sehpaya kahve yanı drajesı yok ya ne drajesı bıldıın madlen çıkolata kıvamında yayılırlar o derece p!ç peçesine kadar almıs her boktan da haberı var, ınsallah olayın sonunda zekı muren de bızı gorecek mı dıye piyanist şantöre bağlamamış olurum onu gectım single mıyım yoksa eşli mi olacak hıcbır fıkrım olmamakla bırlıkte ınsallah yere mınder atıp geviş getiren araplar gibi üç parmağıyla pilav falan yemeye kalkmaz ya bide ben saclarımı arkaya dogru atıp yuzum ters bır sekılde fınal yaparken agzıma üzüm atacak mı offf yine kırılacak belim ancak toparlamıstım
Dogum gunun kutlu olsunAynı
yaştayız 2 gün sonra
Lağnn oyle dııl cık ordanValla durum senin performansına bağlı gelişecek tabi. Ay eşli nasıl olabilir ki ya beynim yandı gece gece
en güzel yaşların anı yaşaDogum gunun kutlu olsun
Bende 18 ime giricem 1 haftaya
Bugunde dergi alirken gordum 15 tlydiBende cosmopolitan, kapkalın dergıyı hatım ederdım vallahi, o zamanların en pahalı dergısıydı
Aşırı iyiEdirneden urfaya tayinim çıktığında cosmopolitanların reklam sayfalarını yırtıp kalanı yanımda götürmüştümkargoda çok pahalıya patlayacaklardı, atmaya da içim elvermedi düşün ne kadar değerliymişler benim için. Her ay sabırsızlıkla beklerdim sırf o taktik ve fantazileri okumak için
Cosmopoltianı mıSu kıtabı bulursanız alıp okuyun ya. Ozellıkle yenı baslayacak olanlar
Haneye bi koç daha eklendiTam bir Koç burcuyum
Ayy ilişkiden kirpiğe zarar geleceğini düşünmedim de bakışlarımla adamı etkilerim falan dediydimİpek kirpiklerim adamın göğsünde uyuya uyuya döküldü, bakıma gelmez cıkartıp tekrar taktırcam, hard study olacaksanız taktırma derım
Kurtuldun love öyle dusunBen bu ex öküz baska kadınla beraber oldum deyınce hastaneye gıdıp hpv testı vermıstım allahın belası yuzunden
Teşekkür ederim. Hiç 35 yaşına geleceğimi düşünmemiştimHaneye bi koç daha eklendi
Dogum gunun kutlu olsun