Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle canım. Tabuları yıkmak lazım. Tek önerim aman yine de dikkatli ol. Bu coğrafyanın erkekleri sülük gibi yapışıyor. Medeni bir adamla yaşa kadınlığını. Kalbi kırıp kırması zaten önemli olmaz senin için çünkü sen o adamı sevmiyorsun bir kere. Ama çok dikkat et sonu şiddetle bitmesin.
Öğrendim artık tek cümlesinden ne halt olduğunu. Seçiciyim 😄 bir anda yükselince tenhada kıstırdığımı ayaküstü götüreceğim gibi algılanmış olabilir de cık 😄😄 benim açımdan duygusal bağ yoksa uçuş takımları da kapalı :KK53:

Bende devamlı en kucuk boyunu alıp degıstırıyorum, Baslarda bebek dötü gibi yapsada sonradan basladıgım yere gerı donuyorum
Bir de bu ürünlere sağlam para bayılıyorsun dimi? ucuzların hiçbir şeye yaramadığını fark ettim. Sürüp duruyrsun sadece eğliyor seni oyalıyor anca

Öğrendim artık tek cümlesinden ne halt olduğunu. Seçiciyim 😄 bir anda yükselince tenhada kıstırdığımı ayaküstü götüreceğim gibi algılanmış olabilir de cık 😄😄 benim açımdan duygusal bağ yoksa uçuş takımları da kapalı :KK53:
Evet aniden yükseldin ondan biraz korktuk :KK70: Onca şeye rağmen isteğinin katlanarak artması çok güzel ve değerli ama. Umarım karşına istediğin bir adam çıkar, gecelerin bolll sufleli olur :KK66:

Bir de bu ürünlere sağlam para bayılıyorsun dimi? ucuzların hiçbir şeye yaramadığını fark ettim. Sürüp duruyrsun sadece eğliyor seni oyalıyor anca
Hemde nasıl:olamaz: ama makyaj malzemem o kadar azdır kı 5.renk rujum falan yoktur, herseyden bırer adet ve son kullanma tarıhlerını hep yazar ustune yapıstırırım, actıktan sonra ne kadar omru varsa o kadar kullanıp kalanı varsa cope atarım, bu konuda cok hassasımdır.

Evet aniden yükseldin ondan biraz korktuk :KK70: Onca şeye rağmen isteğinin katlanarak artması çok güzel ve değerli ama. Umarım karşına istediğin bir adam çıkar, gecelerin bolll sufleli olur :KK66:
Fark ettim onu 😄 hemen bir düzelttim haha. Akışa bıraktım, olursa güzeli olsun zaten bu saatten sonra. Yok güzeli olmayacaksa da ben cidden istemiyorum birini hayatımda :KK48:

Ürünleri cilt tipine göre secmeyı unutma böbişim bide ordan hayrı sayılır bır sövük yemeyeyım :KK53:
Yves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da 😢

Hemde nasıl:olamaz: ama makyaj malzemem o kadar azdır kı 5.renk rujum falan yoktur, herseyden bırer adet ve son kullanma tarıhlerını hep yazar ustune yapıstırırım, actıktan sonra ne kadar omru varsa o kadar kullanıp kalanı varsa cope atarım, bu konuda cok hassasımdır.
En iyisini yapıyorsun. Zaten kimyasallar, tarihi geçince kim bilir nasıl zararlı oluyorlardır..
Fark ettim onu 😄 hemen bir düzelttim haha. Akışa bıraktım, olursa güzeli olsun zaten bu saatten sonra. Yok güzeli olmayacaksa da ben cidden istemiyorum birini hayatımda :KK48:
Olur olur daha neler olur.. Kafaya takmamak lazım. Hem bu süreçte okursun, kendi vücudunu tanırsın..

Yok yok, one night stand, F*** buddy gibi müesseseler bana göre değil. Duygusal olarak bağlanmadığım kişiye ne kadar yakışıklı olursa olsun çekim hissedemiyorum.
Bahsettiğim olay güzel bir ilişkim olursa geçerli. Yok olmazsa da sıkıntı yok, yalnızlığı severim, bir sürü alternatif var. Onlarla hallederim haha 😄
Ben bekar olsam yazın Bodrum’a doğru yol alırım, bir barda tanıştığım Yunan tanrılarından Adonis’in Türkiye versiyonu bir adamla one night stand yapardım diye hayallerim var. Tabii hayal olduğu için adam Adonis’e benziyor 😂😂😄 Yoksa bütün gece barlarda ayakta kız kesen tipleri biliyoruz malum

Ben bekar olsam yazın Bodrum’a doğru yol alırım, bir barda tanıştığım Yunan tanrılarından Adonis’in Türkiye versiyonu bir adamla one night stand yapardım diye hayallerim var. Tabii hayal olduğu için adam Adonis’e benziyor 😂😂😄 Yoksa bütün gece barlarda ayakta kız kesen tipleri biliyoruz malum
Ya tek gecelik ilişki deyince aklıma istemsiz olarak kapma olasılığım olan hastalıklar geliyor 😂 bir de benim gibi demiseksüeller için bu pek olası bir seçenek değil. Yurdum erkeklerinden olmasındı demiyor değilim 😄

Yves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da 😢
Ben peelingi haftada bir yaparsan yüzümde maske varmış gibi hissediyorum en geç 2 günde bir yapmam lazım

Adam bana gecelik bakıyor, alacağım zaten listede diyorum, giyecek misin diye soruyor. Aşk olsun giymiyor muyum dedim hani nerede dedi 🤣🤣🤣 kış günü de saten gecelik giymeyeyim ya, bak ne güzel dantelli çamaşır şovu yapıyorum her gece 🤭 yaz yaklaştı ya adam hayal kurmaya başladı bile, sabırsızlanıyor 🙈

Ya tek gecelik ilişki deyince aklıma istemsiz olarak kapma olasılığım olan hastalıklar geliyor 😂 bir de benim gibi demiseksüeller için bu pek olası bir seçenek değil. Yurdum erkeklerinden olmasındı demiyor değilim 😄
Hayalimde bile kondomsuz ilişki tasavvur edemediğimden aklıma hastalık gelmiyor valla 😄😄

Haftada bir de duştan sonra vakumlu cihazla temizliyorum. İyi oluyor gerçekten güzel temizliyor ama bazen fazla tutarsam morluk yapıyor
Hangi marka memnun musun, ben de heves ettim ama yorumlar iyi değil diye vazgeçtim, çok siyah noktam oluyor, müdahale etmem lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X