Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nilmeşeker sen hep varmıydın ben seni yeni kesfediyorum valla fenasın😍😍
Canim ben hep vardim 11.yilım...
Allah nice 31 ler 69 lar nasip etsin 🤣🤪

Bir süre ortada yoktum çünkü ex camışla köşe gapmaca, celik comak sokusturma gibi oyunlar oynuyoduk🤪🤪🤪

Evlilik insanı ve anaç biri değilim ben onu anladım. Hele Türk toplum yapısında evlilik hiiiiç benlik değil. Anası, babası yetmiyor danalarıyla da uğraşıyorsun. Bir gün kıyamet yaklaşır da evlenmeyi tekrar düşünecek olursam, hem ayrı evlerde yaşamayı hem de çocuksuz olmayı kabul eden biriyle olabilir diye düşünüyorum.
Kişisel alanıma tecavüz ettiler resmen, travma yarattı bende.
O güne çıkana kadar, kendimi yeniden keşfetmezsem bana da yazıklar osssun 😄
Off ben eger evlenırsem bır sure calısmamak ıstıyorum, şöyle 1ay kadar balayına ıhtıyacım var, cocuklarımla kalıtelı zaman gecırmek de ıstıyorum, kafam o kadar dolu kı bugün stajyerın bıle yapmadıgı bır hata yaptım, şöyan onu toparlamaya calısıyorum,

Çalıştırın saksılar bakın nağadan da guzel alternatıfler cıkıyo:KK53::dondurma:
İnşallah bu yazacaklarım beni mahpısa salmaz:bicak:. Ben liseye giderken ablam öğrenci evinde kalıyordu onu yatılı ziyarete gitmiştim . Sonra ortak kullandıkları kitaplıkta bir tane roman buldum . Sayfaları karıştırırken kenarı katlanmış bir sayfa buldum ve okumaya başladım . Başrol deki adam kare çikolata yiyor ama nereden ve nasıl yiyor:kk77:gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :KK53:

Bu yazacaklarım için beni mahpısa salmaz:bicak:. Ben liseye giderken ablam öğrenci evinde kalıyordu onu yatılı ziyarete gitmiştim . Sonra ortak kullandıkları kitaplıkta bir tane roman buldum . Sayfaları karıştırırken kenarı katlanmış bir sayfa buldum ve okumaya başladım . Başrol deki adam kare çikolata yiyor ama nereden ve nasıl yiyor:kk77:gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :KK53:
Nassı bı ogrencı evıyse artık :KK8: :KK53:

Aşağıda yaziyor.
Sen yaz muneye ben sexting alaninda tez yazdim yuksek sexelog Prof. ( icinde 1 harfte fazla var bak f ) Prof O Osirius
Ben yüksek lısansımı yapalı cok oldu, seksologlugu zemocana verecekler ben ancak yamak olurum, 12 yılın adı var onda :KK53: :KK70:

Off ben eger evlenırsem bır sure calısmamak ıstıyorum, şöyle 1ay kadar balayına ıhtıyacım var, cocuklarımla kalıtelı zaman gecırmek de ıstıyorum, kafam o kadar dolu kı bugün stajyerın bıle yapmadıgı bır hata yaptım, şöyan onu toparlamaya calısıyorum,
Aslında kendine bir güzellik yapamaz mısın evlenmesen bile? Hiç yolu yok mu mis gibi 1 ay tatilin?

İnşallah bu yazacaklarım beni mahpısa salmaz:bicak:. Ben liseye giderken ablam öğrenci evinde kalıyordu onu yatılı ziyarete gitmiştim . Sonra ortak kullandıkları kitaplıkta bir tane roman buldum . Sayfaları karıştırırken kenarı katlanmış bir sayfa buldum ve okumaya başladım . Başrol deki adam kare çikolata yiyor ama nereden ve nasıl yiyor:kk77:gerisi sizin hayal gücünüze kalmış :KK53:
Fantezik arkadaşımın kocası mandalina yiyormuş öyle, tek tek ayırıp diziyor portatif kaseye hagahaga oradan da nam nam.
Ne hayatlar yaşanıyor yarabbi demiştim söylediğinde 😂

Aslında kendine bir güzellik yapamaz mısın evlenmesen bile? Hiç yolu yok mu mis gibi 1 ay tatilin?
Çok zor çok. En son ıkızlere hamıleyken ıslerı evden yurutmustum, artık gıyınıp salona ınmek bıle yarım saatımı alıyordu o donem, bırkac ay ısyerıne neredeyse hıc ugrayamadım, okul cok karıstı cok zor toparladım. Hatta burda yardımcı kadın su gelen ogretmen arkadaslara servıs hızmetı yapacak dıye topa tutmuslardı benı, neymıs efendım olamazmıs da kıyafet gıyemezmıs de gelen kadın ya durumu yoksaymıs da ühüüğğğ.. Yaz okulu başlıyor ben nereye ayrılıyorum 1ay.

Uysssss alçak gönüllü muymus?
Bu is icreeeeeaaaaata bakiyooooo
Cinsel zeka başka bir şey yaw
Ama 12yıllık tecrubeyı de yabana atamazsın, bunlar benım yasadıklarım, cınsel zeka kısmı degıl aslında tamamen dürtü. Evde koltukta otururken aklıma gelıyor, o koltuk dıken dıken batıyor bana, mesaj at love, avkat senı beklıyor shdkdhdjs dıye nidalar :KK53: :KK70:

Çok zor çok. En son ıkızlere hamıleyken ıslerı evden yurutmustum, artık gıyınıp salona ınmek bıle yarım saatımı alıyordu o donem, bırkac ay ısyerıne neredeyse hıc ugrayamadım, okul cok karıstı cok zor toparladım. Hatta burda yardımcı kadın su gelen ogretmen arkadaslara servıs hızmetı yapacak dıye topa tutmuslardı benı, neymıs efendım olamazmıs da kıyafet gıyemezmıs de gelen kadın ya durumu yoksaymıs da ühüüğğğ.. Yaz okulu başlıyor ben nereye ayrılıyorum 1ay.
Senin iş sende yürüyor, evlensen de evlenmesen de işi tamamen bırakmadan zor o halde. Kariyer aşığıyım da böyle dikenleri var. Yine de olsun da benim olsun diyorum ya.

Senin iş sende yürüyor, evlensen de evlenmesen de işi tamamen bırakmadan zor o halde. Kariyer aşığıyım da böyle dikenleri var. Yine de olsun da benim olsun diyorum ya.
Kariyerimin zirvesinde de bu işi bırakamam yani hiçbir adam için değmez. Çok emek verdım cunku. Hala daha verıyorum ve cok sevıyorum. Olsun da senın olsun ama mesaı bıtınce hoççakal dıyıp cıkamıyorsun da. Getırısı kadar goturusu de cok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X