- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Hoceeeeem dolabimizda topitop yoksa, muz, lolipop, dondurma kullanmamiz caiz midir?Dokunamayacak bısey yok ayrıca ustunde bırsey olacak zaten, onemlı olan suyun altında uzerıne yapısıp hatları bellı etmesı. Adam ızlemek ıstıyorum oyle baslamak ıstıyorum dedı sımdı. Seks yapabılen her varlık bunu yapabılır. Onyargılarını kır, seksı hareketlere odaklan. Hıcbır sey yapamıyorsan topitop yala yaw karsısında cok mu zor yanı, gundelık hayata bıle dokebılırsın cok ıstersen
Sonra Love hojammm bu pipi bozuldu...E kötü mü yaptın love sen detay vermesen ben onu beş kiloluk havluyla denerdim
Muz + erimiş çikilat.Hoceeeeem dolabimizda topitop yoksa, muz, lolipop, dondurma kullanmamiz caiz midir?
Batır batır ye...Muz + erimiş çikilat.Kıps.
Di mi ya, kız işten gelip stilettolarını çıkarıp adam keseliyor, adam buna iş dönüşü elleriyle yaptığı poğaça yediriyor falan. Popişler boyu aşk. Ben de hastasıyımSizin ilişkiniz başka yaaa çok tatlısınız maşallah
Yaniii, dibine kadar amme hızmetı, boylesını kıtaplarda falan bulamazsınE kötü mü yaptın love sen detay vermesen ben onu beş kiloluk havluyla denerdim
Bende pogaca yemek ısterdım avkatın ellerınden ama muhtemelen mayalama kısmında tıkanırdıkDi mi ya, kız işten gelip stilettolarını çıkarıp adam keseliyor, adam buna iş dönüşü elleriyle yaptığı poğaça yediriyor falan. Popişler boyu aşk. Ben de hastasıyım
Çalıştırın saksılar bakın nağadan da guzel alternatıfler cıkıyoMuz + erimiş çikilat.Kıps.
Ahaaaa love buldum euricaBende pogaca yemek ısterdım avkatın ellerınden ama muhtemelen mayalama kısmında tıkanırdık
Hojam sayende eski libidoma dönmek üzereyim. Maşallah hojam inşallah hojam.Çalıştırın saksılar bakın nağadan da guzel alternatıfler cıkıyo
Sizde durmaz anam o işler. Siz akışkan mamüllere devam edin.Bende pogaca yemek ısterdım avkatın ellerınden ama muhtemelen mayalama kısmında tıkanırdık
Mezdeke kostümüAhaaaa love buldum eurica
Arı Maya kostümünü giyyyyy
Igneni tak popişe...
Otur hamur mayala....
Alllahhhh
Sonra anla sen bu iğne kırıldı sende yedek iğne var mi deeee
Likit olan herseyı severımSizde durmaz anam o işler. Siz akışkan mamüllere devam edin.
Alsın insallahMezdeke kostümüınsallah kırbac falan almaz ılerde
Neden düşüş mü vardı ki? Takribi ne zaman dönersin onu söyleHojam sayende eski libidoma dönmek üzereyim. Maşallah hojam inşallah hojam.
Böğün çok fenası şeyler söyledi bana, abboww o neydi gıs diyerek zaten kocaman olan gözlerimi bi pörtlettimAlsın insallah
Sen de " vur banaaaaaa"
Saclarimdan tut beni yerlerde sürükle dicennn
Owwww love alev aldı yine buralarLikit olan herseyı severımşarabı şişesinden
Ne dedi bebem bizi burda kimse duyamaz göremez , döküllllBöğün çok fenası şeyler söyledi bana, abboww o neydi gıs diyerek zaten kocaman olan gözlerimi bi pörtlettim
Almasın mı,alsın alsın ıcınız ısınırOwwww love alev aldı yine buralar
Heh al işte hep yarımBöğün çok fenası şeyler söyledi bana, abboww o neydi gıs diyerek zaten kocaman olan gözlerimi bi pörtlettim