love vajinal orgazm olamiyorum konusundan buraya geldim var sen dusun ne kadar kapali oldugunu gerci hep esimi sucluyordum ama dedim ya ufkum acildi bende sucluymusum ya bitsede gitsek modunda yaklasiyormusum hepAcılır canım acılır, az daha takıp edersen acılmayan yerlerın de acılır
Aman iki taraf da esip gürlemesin zaten sonu ya adliye ya karakol onun. Ben de az ve sakin konuşurum, lafımı söylerim ama bazı lafların dönüşü yok yüz göz olmamak için olay yerini terkederim. Avkat esme kısmını kendi aldıysa sen de bu tavrında duracaksın tabi ki.Bombok bır ılıskıden cıktıgım ıcın avkatın o torpulenmesı gerek davranısları cerez gıbı gelıyor, gozardı etmıyorum ama genele de yaymıyorum. Herkesın kusurları var dıyorum. Bana bugun sey dedı mesela. Sen sessız sıddet uyguluyorsun, sınırlendıgınde esıp gurlemıyorsun, ortamı terketmeyı tercıh edıyorsun, ona gore de bu yanlısmıs
Cıkss, yanlıs. Fıtrat geregı bu haz her ıkı cınse de verılmısse vardır bır hıkmetı deyıp, problemın kaynagına ınıp her ıkı taraf da eksıgını kapatmalı, boyle hayat gecmezlove vajinal orgazm olamiyorum konusundan buraya geldim var sen dusun ne kadar kapali oldugunu gerci hep esimi sucluyordum ama dedim ya ufkum acildi bende sucluymusum ya bitsede gitsek modunda yaklasiyormusum hep
Esıyor ama gürleme kısmında ben olay mahalını terketmıs oluyorum. Yavas yavas anlayacak aplası daha cok yolu var. Sana sevdanın yolları bana mezdekeden ya amar dıyorumAman iki taraf da esip gürlemesin zaten sonu ya adliye ya karakol onun. Ben de az ve sakin konuşurum, lafımı söylerim ama bazı lafların dönüşü yok yüz göz olmamak için olay yerini terkederim. Avkat esme kısmını kendi aldıysa sen de bu tavrında duracaksın tabi ki.
Tabularınızı gündelik hayats dökerek yıkın. Sen varken soyunamıyorum kafasından cıkın oncelıkle. Tümden parçaya degıl, parcadan tüme kuralı her zaman ıse yarar, yavas yavas, bırden ıcınızden seks abıdesı cıkmayacak, once kendınız dısılıgınıze ınanacaksınız kı karsı taraf bu ozguvenden etkılensın. Iyk bıyk yapma saffet ıcım bı hojj olüyür dıye 45liklerden giriş yaparsanız adam baslamadan kulubesıne gerı donerBen de ne önyargılıymışım öğrendim sayenizde de geç oldu benim işime yaramayacak
Ben de kamu yararına bana akıl danışanlara anlatıyorum artık cinsellikte tabuları olmaması gerektiğini
Ben o dersleri anladım daTabularınızı gündelik hayats dökerek yıkın. Sen varken soyunamıyorum kafasından cıkın oncelıkle. Tümden parçaya degıl, parcadan tüme kuralı her zaman ıse yarar, yavas yavas, bırden ıcınızden seks abıdesı cıkmayacak, once kendınız dısılıgınıze ınanacaksınız kı karsı taraf bu ozguvenden etkılensın. Iyk bıyk yapma saffet ıcım bı hojj olüyür dıye 45liklerden giriş yaparsanız adam baslamadan kulubesıne gerı doner
Iyı barı zemo. Insan sevdıgını yerden yere vururmus kadar ıgrenc bır polıtıka yok zaten. Sevıyorum ama sırf aynı mıllete mensup degılız dıye asagılayayım, ne sacma yarabbı. Ama buyuklere laf anlatılmıyoruz bkz. benım annem meselaÇocuklara yapmıyor çok şükür, derdi direk damatla, çocuklar ırkları bilmiyor, hiç üzerinde durup anlatmadık. Baba dedelerinin farklı bir dil konuştuğunun farkındalar sadece. Ama belli şahısları tvde görünce kanal değiştiriyor benimkiler, babam da deli oluyor kendimiz gibi eleştiren sorgulayan bir nesil yetiştirmemeliymişiz anarşist yetiştiricem dedim, elimden geleni ardıma koymayacağım
Allaha şükür çocukları seviyorlar ya, bakma sen damadı da seviyorlar ama yine de sindiremiyor durumu, meslek hastalığı benim babamınki, geçmez ama saldırıyı nereye yapacağını şaşırmadı hiç şimdiye kadar
Yenısıne lazım olur belkı, nıyet edelım de adet olursak bozarız artık orucuBen o dersleri anladım da
Kocam yok artık bosaniyorum
Loveciğimm şimdik biz duşa mütamadiyen birlikte giriyoruz efenimmm. Ama girip çıkıyoruz. Duşa yani. Bana girip çıkan bi şey yok o arada yanlış olmasınTabularınızı gündelik hayats dökerek yıkın. Sen varken soyunamıyorum kafasından cıkın oncelıkle. Tümden parçaya degıl, parcadan tüme kuralı her zaman ıse yarar, yavas yavas, bırden ıcınızden seks abıdesı cıkmayacak, once kendınız dısılıgınıze ınanacaksınız kı karsı taraf bu ozguvenden etkılensın. Iyk bıyk yapma saffet ıcım bı hojj olüyür dıye 45liklerden giriş yaparsanız adam baslamadan kulubesıne gerı doner
Resmen bizim yaşadıklarımız. Bende aynı sen gibi davranırım. Sevgili kişisi de aynısını der. O anda konuşalım ve halledelim.İşte ben tüm iletişimi kesıyormusum, bu yanlısmıs ona göre. Sakınleselım ve aynı ortamda kalalım ıstıyormus. Ben evlıyken de aynısını yapardım ordan kalma alıskanlık, okuz gıbı bogurmeyı sevmem bunu hayatımda bır kez yaptım ve sonucu yuzuk atmak oldu ha atılası vardı atıldı o ayrı. Ama genelde ıcımde dusunmeyı ve sakınlesmeyı tercıh ederım kı agzımdan gerı donulemez seyler cıkmamıs olsun. Daha once bu tavrım benı hıc yanıltmadı. Geceden sabaha bır karar almam gerekıyorsa gece bunu dusunup sakınlesıp yatarım, sabah o kararımı sorgular oyle bır sonuca varırım, psıkologum sabah da aynı fıkırdeysen kararın dogrudur demıstı
Düşme 55e o zaman kostümler de güzel durmaz, tatlı ye, pasta ye kebap yeEsıyor ama gürleme kısmında ben olay mahalını terketmıs oluyorum. Yavas yavas anlayacak aplası daha cok yolu var. Sana sevdanın yolları bana mezdekeden ya amar dıyorumkostüm konseptimiz mezdeke yareppim neyle sınanıyorum 55e düşmesem bari
Eşim çok sabırlıdır o kesin, hakikaten yaşlılara laf anlatılmıyor, özellikle ırkçılık konusunda.Iyı barı zemo. Insan sevdıgını yerden yere vururmus kadar ıgrenc bır polıtıka yok zaten. Sevıyorum ama sırf aynı mıllete mensup degılız dıye asagılayayım, ne sacma yarabbı. Ama buyuklere laf anlatılmıyoruz bkz. benım annem meselaıyı esın sabredıyor o da senın hatrınadır kesınlıkle, bır de sen savunuyormussun helal olsun kız sana. Valla herkesın harcı degıl oyle lafları yutmak, cok sabırlı ve senı seven bır esın var. Bende olsam bende savunurdum ama ben hep aılemı savunmak durumunda kalıp exın agzına sıcmıstım ohh ıyı olmus kopege
Sizin ilişkiniz başka yaaa çok tatlısınız maşallahLoveciğimm şimdik biz duşa mütamadiyen birlikte giriyoruz efenimmm. Ama girip çıkıyoruz. Duşa yani. Bana girip çıkan bi şey yok o arada yanlış olmasın
Yani eşim duşa girelim diye tutturuyor. Sonra bıcı yaparken sohbet ediyoruz falan. Birbirimizi keseleyip çıkıyoruz.
Düşününce garip geliyor ama yaşarken çok normaldi
Burası bozdu bizi, hep bi dudişme hesabı yapar oldukLoveciğimm şimdik biz duşa mütamadiyen birlikte giriyoruz efenimmm. Ama girip çıkıyoruz. Duşa yani. Bana girip çıkan bi şey yok o arada yanlış olmasın
Yani eşim duşa girelim diye tutturuyor. Sonra bıcı yaparken sohbet ediyoruz falan. Birbirimizi keseleyip çıkıyoruz.
Düşününce garip geliyor ama yaşarken çok normaldi
Dimi ya tatlıyız yani anormal değilSizin ilişkiniz başka yaaa çok tatlısınız maşallah
Sen cidden cok sabirli bir kadinsin yaa usenmeden kizmadan buraya laf anlatmaya calisiyosun ondan belliPeştemaldi yaw, dokusuna takılmayın, temsili bir örtü yani, havlu dedıysem bambu dokulu extra su cekenden degıl yanı
Detay vermeyınce vermedı oluyo,yazayım da soru ısaretı kalmasın dedımSen cidden cok sabirli bir kadinsin yaa usenmeden kizmadan buraya laf anlatmaya calisiyosun ondan belli
Aman ona da ıspat etmeyıversın, aranmasın babanda mıllette (babamda) ne damat bozuntuları vardı onları dusunsun. Sende çataçat gıdeceksın bu durumda, bende asla ezdırmezdımDüşme 55e o zaman kostümler de güzel durmaz, tatlı ye, pasta ye kebap ye
Eşim çok sabırlıdır o kesin, hakikaten yaşlılara laf anlatılmıyor, özellikle ırkçılık konusunda.
Savunma meselesine gelince, haklı olanı ya da mağdur olanı savunursun canım haksızın saldırıda bulunanın nesini savunacaksın. Hayatta laf söyletmem eşime, adam beni el üstünde tutuyor, bütün olanlara rağmen aileme saygısını kaybetmiyor. Neden laf söylenmesine izin vereyim. Ayrıca kendini bi kayınpederine ispatlayamadı, ilde onun alanında çalışıp tanımayan akıl danışmayan yok, başarılı bir insan da, her şeyi dört dörtlük asla laf söyletmem, laf söyleyecek olan önce aynaya baksın.
Valla ya o yüzden minnoşlukları sorguluyorumBurası bozdu bizi, hep bi dudişme hesabı yapar olduk
E kötü mü yaptın love sen detay vermesen ben onu beş kiloluk havluyla denerdimDetay vermeyınce vermedı oluyo,yazayım da soru ısaretı kalmasın dedım