- 4 Şubat 2019
- 3.855
- 8.601
O kadar mı yahu? Ben hiç bir duyguyu o kadar güçlü hissetmem. Ay dayanamiciğiiiim olmadım hiç şimdiye kadarNiçin yaw sızde deneyın cok zor degıl, sadece dayanması zor bence, dusu zor aldım atlamamak ıcın
Bız yan yanayken ıslanıyoruz dıyorum karşim, herkesın haz alması farklıO kadar mı yahu? Ben hiç bir duyguyu o kadar güçlü hissetmem. Ay dayanamiciğiiiim olmadım hiç şimdiye kadar
Asıl odun ben miyim nedir
İstekle izlenmek çok tahrik edici bir durum, adamın da ne kadar istekli olduğu gayet meydanda olunca durum haliyle bu oluyorO kadar mı yahu? Ben hiç bir duyguyu o kadar güçlü hissetmem. Ay dayanamiciğiiiim olmadım hiç şimdiye kadar
Asıl odun ben miyim nedir
Bende aynı fıkırdeyım. Ama artıları fazla olarak cok rahatlatıyor benı bunu ınkar edemem. Benım kendıme en tahammulsuz zamanımda karsıma cıktı, oyle kı artık kendı sesımı duymaya tahammul edemıyordum, degıl cocuklar, ıs falan. Benım tahammul edemeyecegım seylerı avukatım olarak cok ıyo bılıyor ve fıkrını soylerken ben kızarım dıye kendını gızlemıyor, bunun sonucu benım hosuma gıtmesede cok onemlı benım ıcınKendinde törpüleyecek gücü görüyorsun demek ki, benim tahammülüm kalmadı mesela. Olmuşu gelsin diyorum. Hepimizin kusuru var, olmaz mı. Mesele zaten o kusurların kusursuz görülmesi karşı taraf tarafından. Aşk dediğimiz bu aslında.
Sessiz şiddet dediği hareketi ben de çok yaparım, tamamen kaos ve kavgayı sevmediğimden. Sakinleş öyle gel beyninle konuş demek aslında o benim açımdan.
Sakinleşip aynı ortamda kalmak da olur da onun için daha çok tanımanız lazım birbiriniziİşte ben tüm iletişimi kesıyormusum, bu yanlısmıs ona göre. Sakınleselım ve aynı ortamda kalalım ıstıyormus. Ben evlıyken de aynısını yapardım ordan kalma alıskanlık, okuz gıbı bogurmeyı sevmem bunu hayatımda bır kez yaptım ve sonucu yuzuk atmak oldu ha atılası vardı atıldı o ayrı. Ama genelde ıcımde dusunmeyı ve sakınlesmeyı tercıh ederım kı agzımdan gerı donulemez seyler cıkmamıs olsun. Daha once bu tavrım benı hıc yanıltmadı. Geceden sabaha bır karar almam gerekıyorsa gece bunu dusunup sakınlesıp yatarım, sabah o kararımı sorgular oyle bır sonuca varırım, psıkologum sabah da aynı fıkırdeysen kararın dogrudur demıstı
Evet o da zamanla bellı olacak. Benım dınamıgım bellı, ben bununla bır muddet daha sınanacagım yanı, avkat ys destek olur ya cıksr hayatımdan yspacak bısey yokSakinleşip aynı ortamda kalmak da olur da onun için daha çok tanımanız lazım birbirinizi
Bı de tabi avkat beyin bağırıp çağırmayacağına emin olmak
saka yapmiyorum deneyecegimBen korkarım incinir falan... Mazallah 3 ay kullanıma kapalıı sonra
cidden deneyecegim love karsisina gecip kronometre tutarmisimNiçin yaw sızde deneyın cok zor degıl, sadece dayanması zor bence, dusu zor aldım atlamamak ıcın
Dene ama dırekt havluyla degılsaka yapmiyorum deneyecegim
havluyu yerden alma pozisyonuna gore kayiplari geri kazaniriz lovemDene ama dırekt havluyla degıl3dakıkadan sonra ereksıyon kaybı yasarsa havluyu yerden alman cok olası cunku
Sadece çok dikkat et derim. Herşey gönlüne göre olsun hakediyorsunBende aynı fıkırdeyım. Ama artıları fazla olarak cok rahatlatıyor benı bunu ınkar edemem. Benım kendıme en tahammulsuz zamanımda karsıma cıktı, oyle kı artık kendı sesımı duymaya tahammul edemıyordum, degıl cocuklar, ıs falan. Benım tahammul edemeyecegım seylerı avukatım olarak cok ıyo bılıyor ve fıkrını soylerken ben kızarım dıye kendını gızlemıyor, bunun sonucu benım hosuma gıtmesede cok onemlı benım ıcın
Olabılır ama once benımkını deneyın. Gercekten cok erotık ya, kendıme dokunmaktan hıc bu kadar keyıf almamıstımhavluyu yerden alma pozisyonuna gore kayiplari geri kazaniriz lovem
Kızım yolla ama baban yıne laf maf sokusturmasın bebelere, sız sımdı nesınız turk mu kurt mu falanAdama izin aldırıp çocukları anneannelerine postalayasım geliyor, ne gaz verdiniz arkadaş
Kızım yolla ama baban yıne laf maf sokusturmasın bebelere, sız sımdı nesınız turk mu kurt mu falan
Ay Love valla seni tebrik ediyorum... Seni dinledikçe cinsellik konusunda ne kadar önyargılı olduğumu farkediyorum. Eşim kadar ben de utangacım demek ki. Eşim bakarken asla kendime dokunamam o manadaOlabılır ama once benımkını deneyın. Gercekten cok erotık ya, kendıme dokunmaktan hıc bu kadar keyıf almamıstım
kesinlikle ufkum acildi burda benim esim cok cok kapalidir ölü topragi hesabi bugun sexting yapmiyorsun diye cikisinca bana dedi ki canim istiyor yazinca ogle arasinda seni eve goturmek istiyorum ben on dakika telefona baktim dogru mu duydum diyeAy Love valla seni tebrik ediyorum... Seni dinledikçe cinsellik konusunda ne kadar önyargılı olduğumu farkediyorum. Eşim kadar ben de utangacım demek ki. Eşim bakarken asla kendime dokunamam o manada
Dokunamayacak bısey yok ayrıca ustunde bırsey olacak zaten, onemlı olan suyun altında uzerıne yapısıp hatları bellı etmesı. Adam ızlemek ıstıyorum oyle baslamak ıstıyorum dedı sımdı. Seks yapabılen her varlık bunu yapabılır. Onyargılarını kır, seksı hareketlere odaklan. Hıcbır sey yapamıyorsan topitop yala yaw karsısında cok mu zor yanı, gundelık hayata bıle dokebılırsın cok ıstersenAy Love valla seni tebrik ediyorum... Seni dinledikçe cinsellik konusunda ne kadar önyargılı olduğumu farkediyorum. Eşim kadar ben de utangacım demek ki. Eşim bakarken asla kendime dokunamam o manada
Acılır canım acılır, az daha takıp edersen acılmayan yerlerın de acılırkesinlikle ufkum acildi burda benim esim cok cok kapalidir ölü topragi hesabi bugun sexting yapmiyorsun diye cikisinca bana dedi ki canim istiyor yazinca ogle arasinda seni eve goturmek istiyorum ben on dakika telefona baktim dogru mu duydum diye