Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar mı yahu? Ben hiç bir duyguyu o kadar güçlü hissetmem. Ay dayanamiciğiiiim olmadım hiç şimdiye kadar

Asıl odun ben miyim nedir
İstekle izlenmek çok tahrik edici bir durum, adamın da ne kadar istekli olduğu gayet meydanda olunca durum haliyle bu oluyor

Bende aynı fıkırdeyım. Ama artıları fazla olarak cok rahatlatıyor benı bunu ınkar edemem. Benım kendıme en tahammulsuz zamanımda karsıma cıktı, oyle kı artık kendı sesımı duymaya tahammul edemıyordum, degıl cocuklar, ıs falan. Benım tahammul edemeyecegım seylerı avukatım olarak cok ıyo bılıyor ve fıkrını soylerken ben kızarım dıye kendını gızlemıyor, bunun sonucu benım hosuma gıtmesede cok onemlı benım ıcın

Sakinleşip aynı ortamda kalmak da olur da onun için daha çok tanımanız lazım birbirinizi
Bı de tabi avkat beyin bağırıp çağırmayacağına emin olmak

Sakinleşip aynı ortamda kalmak da olur da onun için daha çok tanımanız lazım birbirinizi
Bı de tabi avkat beyin bağırıp çağırmayacağına emin olmak
Evet o da zamanla bellı olacak. Benım dınamıgım bellı, ben bununla bır muddet daha sınanacagım yanı, avkat ys destek olur ya cıksr hayatımdan yspacak bısey yok

Sadece çok dikkat et derim. Herşey gönlüne göre olsun hakediyorsun

Kızım yolla ama baban yıne laf maf sokusturmasın bebelere, sız sımdı nesınız turk mu kurt mu falan
Çocuklara yapmıyor çok şükür, derdi direk damatla, çocuklar ırkları bilmiyor, hiç üzerinde durup anlatmadık. Baba dedelerinin farklı bir dil konuştuğunun farkındalar sadece. Ama belli şahısları tvde görünce kanal değiştiriyor benimkiler, babam da deli oluyor kendimiz gibi eleştiren sorgulayan bir nesil yetiştirmemeliymişiz anarşist yetiştiricem dedim, elimden geleni ardıma koymayacağım

Allaha şükür çocukları seviyorlar ya, bakma sen damadı da seviyorlar ama yine de sindiremiyor durumu, meslek hastalığı benim babamınki, geçmez ama saldırıyı nereye yapacağını şaşırmadı hiç şimdiye kadar

Olabılır ama once benımkını deneyın. Gercekten cok erotık ya, kendıme dokunmaktan hıc bu kadar keyıf almamıstım
Ay Love valla seni tebrik ediyorum... Seni dinledikçe cinsellik konusunda ne kadar önyargılı olduğumu farkediyorum. Eşim kadar ben de utangacım demek ki. Eşim bakarken asla kendime dokunamam o manada

Ay Love valla seni tebrik ediyorum... Seni dinledikçe cinsellik konusunda ne kadar önyargılı olduğumu farkediyorum. Eşim kadar ben de utangacım demek ki. Eşim bakarken asla kendime dokunamam o manada
kesinlikle ufkum acildi burda benim esim cok cok kapalidir ölü topragi hesabi bugun sexting yapmiyorsun diye cikisinca bana dedi ki canim istiyor yazinca ogle arasinda seni eve goturmek istiyorum ben on dakika telefona baktim dogru mu duydum diye

Dokunamayacak bısey yok ayrıca ustunde bırsey olacak zaten, onemlı olan suyun altında uzerıne yapısıp hatları bellı etmesı. Adam ızlemek ıstıyorum oyle baslamak ıstıyorum dedı sımdı. Seks yapabılen her varlık bunu yapabılır. Onyargılarını kır, seksı hareketlere odaklan. Hıcbır sey yapamıyorsan topitop yala yaw karsısında cok mu zor yanı, gundelık hayata bıle dokebılırsın cok ıstersen

Acılır canım acılır, az daha takıp edersen acılmayan yerlerın de acılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…