Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden düşüş mü vardı ki? Takribi ne zaman dönersin onu söyle :KK53: :KK70:
Düşüş ne kelime, adeta kamikaze dalışı yaptı. Zaten ex sığırın bir halttan anladığı da yoktu, şu hayatta en pişman olduğum şey bakire evlenmek oldu yemin ederim. Bundan sonra denemeden almam abicim. Bitti o salaklık faslı 😄
Fantastik fikirler dolanıyor aklımda 😄 3 aya sahalardayım heheheheh.
Eğlenmelik takılacağım mis. :KK8: :KK53:

Düşüş ne kelime, adeta kamikaze dalışı yaptı. Zaten ex sığırın bir halttan anladığı da yoktu, şu hayatta en pişman olduğum şey bakire evlenmek oldu yemin ederim. Bundan sonra denemeden almam abicim. Bitti o salaklık faslı 😄
Fantastik fikirler dolanıyor aklımda 😄 3 aya sahalardayım heheheheh.
Eğlenmelik takılacağım mis. :KK8: :KK53:
Ee ben deneyıp aldım da noldu yavrum. Kelek cıkacagı varsa cıkıyor ıste

Çok edepsiz yaptım ben bu adamı, tamamen benım sucum:KK53::KK70:
Olgunlaşan meyvelerini kuvetten toplayayim mi love?🤣
Seni bilgisayarin sık kullanilanlarina ekleyeyiim mi love bu gece?😂
Akişgannnn sufleler yiyelim mi bu gece?🤪
Vuhuuuu ekleyin gizlarrrr
Sapanca nin sapını göstereyim mi görüntülü ?🤣
Seni hukuk fakultesinden mezun edeyim mi loveee😜😜😜🤪🤪🤪

Olgunlaşan meyvelerini kuvetten toplayayim mi love?🤣
Seni bilgisayarin sık kullanilanlarina ekleyeyiim mi love bu gece?😂
Akişgannnn sufleler yiyelim mi bu gece?🤪
Vuhuuuu ekleyin gizlarrrr
Sapanca nin sapını göstereyim mi görüntülü ?🤣
Seni hukuk fakultesinden mezun edeyim mi loveee😜😜😜🤪🤪🤪
Niloşi sen bana mı yanlıyon, sen hayırdır gülüm :KK70: :KK53: hayır, boyle bırseyler soylemedı daha farklı:sampiyon:

Ee ben deneyıp aldım da noldu yavrum. Kelek cıkacagı varsa cıkıyor ıste
O da doğru. Amaaaan, bazen kendi kendime düşünüyorum işte bundan sonraki hayatımda ne yapacağım diye, sonra bir anda "amaan anka, nikahına mı alacaksın kızım salla, bak keyfine" diyerek sonuca bağlıyorum hahahah. :KK48:

O da doğru. Amaaaan, bazen kendi kendime düşünüyorum işte bundan sonraki hayatımda ne yapacağım diye, sonra bir anda "amaan anka, nikahına mı alacaksın kızım salla, bak keyfine" diyerek sonuca bağlıyorum hahahah. :KK48:
Öyle deme, neden tekrar evlenmeyeceksın kı? Şöyan degıl ama belkı ılerde bence. Bu fıkırlerı degısıyor ınsanın. Bende evlenmeyı dusunmuyorum ama hayat ne getırır bılemıyorum da. Ama şöyanlık sallama hakkının dıbını sıyırttır, yatcaz kalkcaz dınle gulsenden :KK53: :KK8:

Öyle deme, neden tekrar evlenmeyeceksın kı? Şöyan degıl ama belkı ılerde bence. Bu fıkırlerı degısıyor ınsanın. Bende evlenmeyı dusunmuyorum ama hayat ne getırır bılemıyorum da. Ama şöyanlık sallama hakkının dıbını sıyırttır, yatcaz kalkcaz dınle gulsenden :KK53: :KK8:
Evlilik insanı ve anaç biri değilim ben onu anladım. Hele Türk toplum yapısında evlilik hiiiiç benlik değil. Anası, babası yetmiyor danalarıyla da uğraşıyorsun. Bir gün kıyamet yaklaşır da evlenmeyi tekrar düşünecek olursam, hem ayrı evlerde yaşamayı hem de çocuksuz olmayı kabul eden biriyle olabilir diye düşünüyorum.
Kişisel alanıma tecavüz ettiler resmen, travma yarattı bende.
O güne çıkana kadar, kendimi yeniden keşfetmezsem bana da yazıklar osssun 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X