- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.874
Valla vıdı vıdı etmesin bi kalaylık canı var.Merabayın kızlar. Hepınızı alıntılayamıyorum ama kısaca ozetleyeyım. Sabah ex e degıl ahmete gıttım, bırıkmıs suflelerı yedık. Tebligat ex öküze ulasmıs, benı arayamadıgı ıcın bakıcı kızı arayıp yıkayıp yaglamıs bunlar sana degıl love a soyle demıs
Bu 6aylık uzaklastırma elbet bıtecek ve ben senın ne haltlar yedıgını elbet bulcam böylece iletirsin demıs kapatmıs. Suan ne okula geldı ne eve geldı ne benı arayabılıyor, oh sukurler olsun, danıstıgım avukatı aradım anlattım, zaten bunu beklıyorduk, suresı bıtınce uzatırız sen merak etme ve sakın ofkene yenılıp karsılık verıp temasa gecme dedı. Ohhhh ohhh suyundan da koyun kızlar
İyi bariPeştemaldi yaw, dokusuna takılmayın, temsili bir örtü yani, havlu dedıysem bambu dokulu extra su cekenden degıl yanı
Ahh topcuklarına halel gelmesın sevgılımınAyyy söylemeyecektim ama tutamadım, dün yazacaktım havlu hafif kalır, 1 kiloluk ağırlıklardan asın, düşmezse tamamdır diye hahahahhaha
Evlenmeyecegım kı, oyle bır duruma da gelmek ıstemıyorum, elhan abla kadar sanslı olmayabılırım, şöyan rısk alamayacagım bır donemdeyım, allah mecbur etmesın yıne de, cok zordurGebelik testi yaptırıp, hamile olmadığını ispatlarsan 2 gün sonra dahi tekrar evlenebilir aslında. Hukuk dünyasıyla elimde olmadan iç içeyim şöyan
Sekiz yıl boyunca evli kalabilmesi kendi başarısı değil şansı, bunu da anlaması zaman alacak eccük.Katibin Ruhu
Katibiiiim senin dediğin gibi olmuş vallahi, adam dediğin kadar var anlaşılan. Havlayan köpek ısırmaz hesabı
Haklısın evet. Tamamen genel kültürEvlenmeyecegım kı, oyle bır duruma da gelmek ıstemıyorum, elhan abla kadar sanslı olmayabılırım, şöyan rısk alamayacagım bır donemdeyım, allah mecbur etmesın yıne de, cok zordur
O konuda haklısın, love çok çabalamış ama adam hep başa dönmüş, 8 yıl çok uzun sabretmek için, ben o kadar dayanmazdım sanırım.Sekiz yıl boyunca evli kalabilmesi kendi başarısı değil şansı, bunu da anlaması zaman alacak eccük.Böyle mıyırtıyı da ilk defa görüyorum.
Bogadabılır dıyorsun yanıHaklısın evet. Tamamen genel kültür
Zaten çoook erken, bir de avkatla ilgili düşüncem genel düşünceden biraz farklı. O yüzden sen kendin için en iyisini bilirsin diyerek politika yapayım
Alacak alacak ama yatılı degıl gerıye bırakacakBakalım haftasonu çocukları alacak mı
Yok yok Narsisist g*tleri 2 km öteden anlıyorum artık. Bana güzel tecrübe olduBogadabılır dıyorsun yanınarsist degıl ya oyle dusunuyorsan, bırbırımızı kesfetme surecındeyız daha yarın evlenmıyoruz yanı, ama ona karsı suankı dusuncemde bır degısıklık yok. Bıgun evlenmeye karar versın ahmet olsun ısterım
Bombok bır ılıskıden cıktıgım ıcın avkatın o torpulenmesı gerek davranısları cerez gıbı gelıyor, gozardı etmıyorum ama genele de yaymıyorum. Herkesın kusurları var dıyorum. Bana bugun sey dedı mesela. Sen sessız sıddet uyguluyorsun, sınırlendıgınde esıp gurlemıyorsun, ortamı terketmeyı tercıh edıyorsun, ona gore de bu yanlısmısYok yok Narsisist g*tleri 2 km öteden anlıyorum artık. Bana güzel tecrübe oldu
Sadece bir kaç hareketi bana göre baya falsolu. Sen dinlenmek istiyorsun, bu adam tekrar ergenliğini yaşıyor adeta. Genel uyumunuz zamanla ortaya çıktığında, gözardı edilebilecek şeylerse kendiliğinden ilerler zaten. Dediğim gibi, kendin için en iyi olanı sen biliyorsun
Bağırmaktan iyi ama konuşmak lazım. Aslında seninki sessiz şiddet değil sanki sakinleşip öyle konuşmak tercihinBombok bır ılıskıden cıktıgım ıcın avkatın o torpulenmesı gerek davranısları cerez gıbı gelıyor, gozardı etmıyorum ama genele de yaymıyorum. Herkesın kusurları var dıyorum. Bana bugun sey dedı mesela. Sen sessız sıddet uyguluyorsun, sınırlendıgınde esıp gurlemıyorsun, ortamı terketmeyı tercıh edıyorsun, ona gore de bu yanlısmıs
İşte ben tüm iletişimi kesıyormusum, bu yanlısmıs ona göre. Sakınleselım ve aynı ortamda kalalım ıstıyormus. Ben evlıyken de aynısını yapardım ordan kalma alıskanlık, okuz gıbı bogurmeyı sevmem bunu hayatımda bır kez yaptım ve sonucu yuzuk atmak oldu ha atılası vardı atıldı o ayrı. Ama genelde ıcımde dusunmeyı ve sakınlesmeyı tercıh ederım kı agzımdan gerı donulemez seyler cıkmamıs olsun. Daha once bu tavrım benı hıc yanıltmadı. Geceden sabaha bır karar almam gerekıyorsa gece bunu dusunup sakınlesıp yatarım, sabah o kararımı sorgular oyle bır sonuca varırım, psıkologum sabah da aynı fıkırdeysen kararın dogrudur demıstıBağırmaktan iyi ama konuşmak lazım. Aslında seninki sessiz şiddet değil sanki sakinleşip öyle konuşmak tercihin
bor an oyle dusunup ohaaa potansiyele bak dedim vallaPeştemaldi yaw, dokusuna takılmayın, temsili bir örtü yani, havlu dedıysem bambu dokulu extra su cekenden degıl yanı
Ben korkarım incinir falan... Mazallah 3 ay kullanıma kapalıı sonrabor an oyle dusunup ohaaa potansiyele bak dedim valla
Kendinde törpüleyecek gücü görüyorsun demek ki, benim tahammülüm kalmadı mesela. Olmuşu gelsin diyorum. Hepimizin kusuru var, olmaz mı. Mesele zaten o kusurların kusursuz görülmesi karşı taraf tarafından. Aşk dediğimiz bu aslında.Bombok bır ılıskıden cıktıgım ıcın avkatın o torpulenmesı gerek davranısları cerez gıbı gelıyor, gozardı etmıyorum ama genele de yaymıyorum. Herkesın kusurları var dıyorum. Bana bugun sey dedı mesela. Sen sessız sıddet uyguluyorsun, sınırlendıgınde esıp gurlemıyorsun, ortamı terketmeyı tercıh edıyorsun, ona gore de bu yanlısmıs
Ben de direk havlu hayal ettim öyle peştemal falan gelmedi aklımabor an oyle dusunup ohaaa potansiyele bak dedim valla
Niçin yaw sızde deneyın cok zor degıl, sadece dayanması zor bence, dusu zor aldım atlamamak ıcınbor an oyle dusunup ohaaa potansiyele bak dedim valla