Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük ihtimalle takip edecek zaten, öğrendikten sonra takip etmeye gerek yok öğrenene kadar takip. Hiç oralı olma, öğrenirse öğrensin sen zaten dikkatlisin ekstra çaba gerekmez
6ay sonra iddet sürem doluyormus, evlenebılırım :KK53: :KK70:

😂😂😂😂 evlen bakalım
Sende o göz yok şimdilik, o gnleri de görürüz inşallah ama 6 ay sonra olduğunu hiç sanmıyorum
Şaka yapıyorum dememe gerek var mı kız, aman allahım bır okuzun hayatımdan tamamen sılınmesı ve yasal olarak yenı bır evlılıge baslayabılmem ıcın bıle 10ay gecmesı gerekıyormus:bicak:

Avkat inek öğrenciye döndü. Örtmenim bu hafta duş ve gecelik kısmını işleyecektiiiiiik. Ben çalıştım anlatayım mı? Ex öküz arkadaşımız arkada cok konuşuyor rahatsız oluyorum örtmenim.
Insallah öretmen arka dörtlüyü dağıtmaz merom, tek ıstegım bu :KK70: :KK53:

Şaka yapıyorum dememe gerek var mı kız, aman allahım bır okuzun hayatımdan tamamen sılınmesı ve yasal olarak yenı bır evlılıge baslayabılmem ıcın bıle 10ay gecmesı gerekıyormus:bicak:
Ben de gülüyorum zaten, şaka olduğu tabi ki belli, çileye bak ya, boşansan da 10 ay evlenemezsin, bu da güzel

Abawwwww avkat da fentezi zengini. Sizin rutine binmeniz baya zaman alır.
Kendı oyle ıstedı, oyle ızleyıp aska gelmek ıstıyormus, havlu bıraz mukus olmus ama ossundu, ustume surmeden alıp yuzune attım, tamam havlu atıyorum ben gel buraya dıyerek onu da dusa cektım :KK53: :KK70: :KK8:

Ben de gülüyorum zaten, şaka olduğu tabi ki belli, çileye bak ya, boşansan da 10 ay evlenemezsin, bu da güzel
Gebelik testi yaptırıp, hamile olmadığını ispatlarsan 2 gün sonra dahi tekrar evlenebilir aslında. Hukuk dünyasıyla elimde olmadan iç içeyim şöyan 😄

Danıstıgım avukat onu da anlattı zemo. Soy karısıklıgını onlemek ıcınmıs ıddet suresı. Mesela kadın hamıleyse bosandıgı adamdan, bırdaha evlenene kadar cocugun dogma suresıymıs o sure, yenı evlenılecek adama cocugu kakalamamak ıcın kısacası:bicak:

Son düzenleme:
Banyo havlusu kız bu, hafif değil ki, oraya da kas yaptırmaya gerek yok sanki 😂 helal olsun dayanmış adam.
Peştemaldi yaw, dokusuna takılmayın, temsili bir örtü yani, havlu dedıysem bambu dokulu extra su cekenden degıl yanı:KK53::KK70:

Banyo havlusu kız bu, hafif değil ki, oraya da kas yaptırmaya gerek yok sanki 😂 helal olsun dayanmış adam.
Ayyy söylemeyecektim ama tutamadım, dün yazacaktım havlu hafif kalır, 1 kiloluk ağırlıklardan asın, düşmezse tamamdır diye hahahahhaha 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X