Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi uyuyordum ben. 10'da yattım. Zaten kv var evde. Çok yorgundum ama dinlemedim. Rüyamda iş gördüm. Eşimi kaldırıp bunu bunu ne yapcaz çabuk söyle bekliyorlar napcaz demişim...

O Osirius ex öküz hangi sevişmeyi özlemiş ben çıkaramadım yahu😡

Sabah sabah kvnin bazı lafları beni rahatsız etti. Kahvaltıda bana diyor ki 40 yaşında çocuk sahibi olmak iyi bir şey değil. Torun seveceğin yaşta çocuk mu büyüteceksin... Bence gençken olmalı size söyleyeyim...
Benim çocuk istemediğimi biliyor ya ondan diyor heralde...
Cevaben önce oğlunu büyüteyim anne dedim. Bu sırada eşim de koala gibi yapışmış bugün işe gitmesen olmaz mı diyordu 😱 cuk oturdu bence.
Bugün ise gitmesen olmaz mı ? Ya cocuk gibiymis esin iyi demiain kv ne ona ne cocuk ne zaman yapacagindan yapmayacagindan

narsistik insan bunlari asla dusunmez love un sevgilisi olma ihtimali exin aklinin ucundan geciyorsa bileklerimi keserim
Haklısınız da işte ama bu ex normal narsist kalıplarına bile uymuyor avukat bile öyle demiş benimde aklıma gelen ihtimal bu oldu. Ama her ne olursa olsun asla yüzyüze gelmeyip hukuki yolla halledilmeli yoksa sakız gibi yapışacak gibi duruyor

Haklısınız da işte ama bu ex normal narsist kalıplarına bile uymuyor avukat bile öyle demiş benimde aklıma gelen ihtimal bu oldu. Ama her ne olursa olsun asla yüzyüze gelmeyip hukuki yolla halledilmeli yoksa sakız gibi yapışacak gibi duruyor
Yapışmaz yahu. O g.tü o koltuktan kalkmaz. 😁 Gamlı baykuş gibi, bıdırdanıp durur sinir bozar anca.

yuzyuze gelmeme kismina tamamen katiliyorum cunku cok fena bel alti vurabilir kiskirtmak icin

yuzyuze gelmeme kismina tamamen katiliyorum cunku cok fena bel alti vurabilir kiskirtmak icin
Evet zaten cevap gelse diye elinden geleni ve fazlasını yapıyor var bir iğrenç planları belli ama neyse tahmin etmekde saçmalık her ne olursa olsun yüzyüze gelinmeyip hiçbir şekilde iletişim kurmayacaksın böyleleriyle

Merabayın kızlar. Hepınızı alıntılayamıyorum ama kısaca ozetleyeyım. Sabah ex e degıl ahmete gıttım, bırıkmıs suflelerı yedık. Tebligat ex öküze ulasmıs, benı arayamadıgı ıcın bakıcı kızı arayıp yıkayıp yaglamıs bunlar sana degıl love a soyle demıs
Bu 6aylık uzaklastırma elbet bıtecek ve ben senın ne haltlar yedıgını elbet bulcam böylece iletirsin demıs kapatmıs. Suan ne okula geldı ne eve geldı ne benı arayabılıyor, oh sukurler olsun, danıstıgım avukatı aradım anlattım, zaten bunu beklıyorduk, suresı bıtınce uzatırız sen merak etme ve sakın ofkene yenılıp karsılık verıp temasa gecme dedı. Ohhhh ohhh suyundan da koyun kızlar:sampiyon::KK71:

Merabayın kızlar. Hepınızı alıntılayamıyorum ama kısaca ozetleyeyım. Sabah ex e degıl ahmete gıttım, bırıkmıs suflelerı yedık. Tebligat ex öküze ulasmıs, benı arayamadıgı ıcın bakıcı kızı arayıp yıkayıp yaglamıs bunlar sana degıl love a soyle demıs
Bu 6aylık uzaklastırma elbet bıtecek ve ben senın ne haltlar yedıgını elbet bulcam böylece iletirsin demıs kapatmıs. Suan ne okula geldı ne eve geldı ne benı arayabılıyor, oh sukurler olsun, danıstıgım avukatı aradım anlattım, zaten bunu beklıyorduk, suresı bıtınce uzatırız sen merak etme ve sakın ofkene yenılıp karsılık verıp temasa gecme dedı. Ohhhh ohhh suyundan da koyun kızlar:sampiyon::KK71:
İyi hadi gözün Aydın. Valla rahatladık delirip çıldıracak sanmıştım. Sana saracak falan diye düşündüm. :sinirli:

Çok şükür 😁
Ne halt yeğinin onu ilgilendirmediğini daha anlayamamış zavallı, neyse sorun değil onu da anlar, çok acır ama olsun 😂

Sufleler de afiyet bal şeker olsun 😉

Ne halt yediğini mi bulacakmış hahahaahaa çok komik ya güleyim de boşa gitmesin bari 🤪😂 daha uyanamadı kış uykusundan galiba 😂
Peki ahmet ne dedi love kağıtin ulaştığını söyledin mi?

Ne halt yediğini mi bulacakmış hahahaahaa çok komik ya güleyim de boşa gitmesin bari 🤪😂 daha uyanamadı kış uykusundan galiba 😂
Peki ahmet ne dedi love kağıtin ulaştığını söyledin mi?
Hıı ahmet adamla konusurken bır mıktar gerıldı, adam bır sorun oldugunda yada halledemedıgın bırsey oldugunda her zaman burdayım love dedı. Tesekkur ettım. Ama ahmet dont cry shdjdhsjsk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X