- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.537
benim yerime de yedin mi diyecektim love ama kendine kadar yemissin2 be sızde naptınız, yaslıyız bız 1er saatten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yerime de yedin mi diyecektim love ama kendine kadar yemissin2 be sızde naptınız, yaslıyız bız 1er saatten
Ne havlusu bence Loveu askilamistirHavlu askısı yapabildiniz mi bari, 1er saat iyiymiş
Bu ahmet korkuyo seni kaybedecek diye ama akıllım seni daha çok geriyo haberi yok. Sen ondan başka kimseyle konuşamayacak mısın ya hayret bisiyHıı ahmet adamla konusurken bır mıktar gerıldı, adam bır sorun oldugunda yada halledemedıgın bırsey oldugunda her zaman burdayım love dedı. Tesekkur ettım. Ama ahmet dont cry shdjdhsjsk
detay verse de nasiplensekNe havlusu bence Loveu askilamistir
Love kıvamındaysa kendi zaten dökülüyooodetay verse de nasiplensek
Astık astık cekzel olduHavlu askısı yapabildiniz mi bari, 1er saat iyiymiş
Bu ne demek ben anlamadımHavlu askısı yapabildiniz mi bari, 1er saat iyiymiş
Anlatılmaz yasanırBu ne demek ben anlamadım
Anlayamazsınız.... ÜhühühühüBu ne demek ben anlamadım
Akşamki yazışmaları okumamışsın, bak olmadı ama şimdiBu ne demek ben anlamadım
Hahahah ya sen yediğim haltları öğrensen ne oluuur, öğrenmesen ne olur? Akıl fakiri.Merabayın kızlar. Hepınızı alıntılayamıyorum ama kısaca ozetleyeyım. Sabah ex e degıl ahmete gıttım, bırıkmıs suflelerı yedık. Tebligat ex öküze ulasmıs, benı arayamadıgı ıcın bakıcı kızı arayıp yıkayıp yaglamıs bunlar sana degıl love a soyle demıs
Bu 6aylık uzaklastırma elbet bıtecek ve ben senın ne haltlar yedıgını elbet bulcam böylece iletirsin demıs kapatmıs. Suan ne okula geldı ne eve geldı ne benı arayabılıyor, oh sukurler olsun, danıstıgım avukatı aradım anlattım, zaten bunu beklıyorduk, suresı bıtınce uzatırız sen merak etme ve sakın ofkene yenılıp karsılık verıp temasa gecme dedı. Ohhhh ohhh suyundan da koyun kızlar
Senin evde askı yokmuydu niye ağlıyosun ki as gitsinAnlayamazsınız.... Ühühühühü
Salak ya 6 ay sonra öğrensen ne olur öğrenmesen ne olurHahahah ya sen yediğim haltları öğrensen ne oluuur, öğrenmesen ne olur? Akıl fakiri.
Onu geçtim adam gecelıkle dus aldırıp, üstüme yapısınca nasıl oldugunu askıda havlu seklınde efenıme soyleyeyım bir Pertev formunda bekledı ya laSenin evde askı yokmuydu niye ağlıyosun ki as gitsin
6 ay çok uzun zaman, keşke şu 6ayon inde öğrense, karar süresi dolana kadar alışırdı duruma, ölecekse de çabuk ölür seni yeni karar için uğraştırmazdıSalak ya 6 ay sonra öğrensen ne olur öğrenmesen ne olur
Pes vallahi, birerebir uyguladınız yaniOnu geçtim adam gecelıkle dus aldırıp, üstüme yapısınca nasıl oldugunu askıda havlu seklınde efenıme soyleyeyım bir Pertev formunda bekledı ya la
Öğrenmesın zemo, bu sefer gızlı gızlı takıbe baslar bu6 ay çok uzun zaman, keşke şu 6ayon inde öğrense, karar süresi dolana kadar alışırdı duruma, ölecekse de çabuk ölür seni yeni karar için uğraştırmazdı
Öyle istediPes vallahi, birerebir uyguladınız yani