- 9 Şubat 2010
- 17.852
- 39.816
bence exe gidiyor kinimi kusacağım demişexe degil avkata gidecek diye anladim ben zemo yamulmuyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence exe gidiyor kinimi kusacağım demişexe degil avkata gidecek diye anladim ben zemo yamulmuyorsam
Estağfurullah.Sociii harika bir kadınsın sen
Sabirlisin bak sevgin sana sabretmeyi ogretmis fark ettin mi
Üç yıl ya... Adama pratik egitim vermussin staj yapmissun .... Eee daaaa ne ister bir adam?
Kv kirmama noktasida da cokzel karar. Ben annelere kiyamiyom socii
Yani daha 26 yaşındayım. Yeni evlendim. Babamı kaybettim. İş durumlarım malum. Bi kendimi toplayayım değil mi?Ya bir de herşey bir yana o kadar gençsin ki daha. Hani 35e gelmisindir tutamaz icinde... İyi vermisin cevabını, sendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.
Hakkını yemeyeyim öyle biri değil ya.bilir de cogu oglunun pipisi som altindan ve sanki bereket tanrisiymis gibi davraniyor ne hikmetse
Ay yok bence o sufleler eşliğinde kusacak ben öyle anladım. Ex'e gitmez canım daha neler...bence exe gidiyor kinimi kusacağım demiş
exin durmayacagina maalesef adim gibi eminim (bkz:narsist babam ) insallah aklima gelenler olmaz babamin gorustugu kadinin biri bana yalvarmisti bir defasinda babana sevgilim var diyorum anlamiyor diye offfbence exe gidiyor kinimi kusacağım demiş
Avkata gidiyor ya biriken sinirini ondan vurmalı çalgılar eşliğinde çıkaracak merak etme Zemo.İnşallah gitmemiştir
Ay yok bence o sufleler eşliğinde kusacak ben öyle anladım. Ex'e gitmez canım daha neler...
İnşallah dediğiniz gibidirAvkata gidiyor ya biriken sinirini ondan vurmalı çalgılar eşliğinde çıkaracak merak etme Zemo.
Vallahi iyi dayanmışsın. Ben dün benden önce yemeği bitirdi telefonla oynuyordu masada 2 saat saygısızlık diye sürat yaptım.Yok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!
Bir gün senin yetiştiremediğini ben eğitmek zorunda mıyım diyeceğim ama şimdilik canıma tak etmedi. Kırmak istemiyorum bazı özel durumlarından ötürü.
Eşim 3 sene evvel beraber yaşamaya başladığımızda beraber sofraya oturmayı, çay içmeyi, temizlik yapmayı, kısacası bir evin sorumluluğunu birlikte almayı ve aile olmayı hiç bilmezdi. Yavaş yavaş ne aşamalara geldiğimizi görüyorsunuz zaten.
Neyse kırmamaya çalışıyorum yine de.
Dayanamadım artık yazıyorum vallahi socii senın kocan benım kocamın ikizi fılan olabılır sufle kısmı harıc tabi onu belirteyim ama oyun oynamasından tut bu tarz ev içi sorumlulukları alamaması alıskanlıkları vs vs. Ben sızın suan ilk yılınızı yasıyor olabılırim.. Bana ne önerirsin socii.Yok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!
Bir gün senin yetiştiremediğini ben eğitmek zorunda mıyım diyeceğim ama şimdilik canıma tak etmedi. Kırmak istemiyorum bazı özel durumlarından ötürü.
Eşim 3 sene evvel beraber yaşamaya başladığımızda beraber sofraya oturmayı, çay içmeyi, temizlik yapmayı, kısacası bir evin sorumluluğunu birlikte almayı ve aile olmayı hiç bilmezdi. Yavaş yavaş ne aşamalara geldiğimizi görüyorsunuz zaten.
Neyse kırmamaya çalışıyorum yine de.
Ya adamın da kabahati değil aslında. Ailesi dağınık öyle alışmış. Sonra üniversiteden itibaren hep tek yaşamış. Bilmiyordu aile nasıl olunur. Ama çok özeniyordu aile olmaya. Onun da niyeti vardı ki becerdik birlikte. Tabi yıpratıcı bir süreç.Vallahi iyi dayanmışsın. Ben dün benden önce yemeği bitirdi telefonla oynuyordu masada 2 saat saygısızlık diye sürat yaptım.
Biz sorun olarak gördüklerimizin %90'ını aştık şükürler olsun. Ha taktik dersen bilemiyorum yani ben karşıma alıp ısrarla konuştum hep. Ama eşim bana ilk konuşmamda şöyle demişti: ben bilmiyorum bunları, haklısın, ama pat diye olmaz sen öğreteceksin. Eşimin de gönlü vardı ki oldu heralde.Dayanamadım artık yazıyorum vallahi socii senın kocan benım kocamın ikizi fılan olabılır sufle kısmı harıc tabi onu belirteyim ama oyun oynamasından tut bu tarz ev içi sorumlulukları alamaması alıskanlıkları vs vs. Ben sızın suan ilk yılınızı yasıyor olabılırim.. Bana ne önerirsin socii.
Bol sabır
narsistik insan bunlari asla dusunmez love un sevgilisi olma ihtimali exin aklinin ucundan geciyorsa bileklerimi keserimİnşallah ex öküze gitmemiştir çünkü anladığım kadarıyla tam istediğide bu yani kadına sevdiğinden bayıldığından değil. Birde saçmamı olacak bilmiyorum şöyle düşünüyorum hani birlikte olan fotosunuda göndermiş ya azıcık daha çıldırtayım Love u sevgilisi varsa ona söyler fotoyuda, msjlarımıda gösterir böylece karşıma biri çıkarsa işte bu Love un sevgilidir şeklinde hayatında biri olup olmadığını mis gibi öğrenirim hesabıdamı yapıyor acaba. Genede her ne ihtimal olursa olsun gıcıklığına bu dürtmelerine karşı dilsiz, kulaksız, tepkisiz olmalısın lütfen lütfen lütfen O Osirius emin ol sen bişey demedikçe iyice kuduracak
O loveın yalvarma beklediğini kapris yaptığını sanıyor. Yeterince yalvardığı da döneceğine emin. Uzaklaştırma kararı iyi bir tokat olacak ona, ama anlamasına yeteceğini hiç sanmıyorumnarsistik insan bunlari asla dusunmez love un sevgilisi olma ihtimali exin aklinin ucundan geciyorsa bileklerimi keserim
Daha da kışkırtır mı acaba bu karar onuO loveın yalvarma beklediğini kapris yaptığını sanıyor. Yeterince yalvardığı da döneceğine emin. Uzaklaştırma kararı iyi bir tokat olacak ona, ama anlamasına yeteceğini hiç sanmıyorum
bende hikaye cok dur hatta birini anlatayim daha iyi anlayacaksiniz yine babamin gorustugu baska bir kadin babam ben esim yemek yiyoruz ama babam eve alinacak esyayi bile belirlemis kafasinda hersey hazir oyle bir kendinden eminlik kadin babama abi diyor neyse babam wc gitti kadin bana dedi ki ben babani abi olarak goruyorum vs vs aksam babama bunu soyledim babam bana dedi ki oyle olsa bana soylerdi biz her seyi paylasiyoruz 24 saat boyunca bir kac gun sonra kadin evlendi evet yanlis okumuyorsunuz ev-len-di babamin yorumu su oldu sahte nikah bence gercek degildir. yani narsistik kisiligin beyninde olusturdugu hikayeyi asla degistiremez,yikamazsiniz haksiz oldugunu assssla kabul ettiremezsiniz love un exinin babam kadar uc olmadigini gozlemliyorum okudugum kadariyla ki olmasinda zatenO loveın yalvarma beklediğini kapris yaptığını sanıyor. Yeterince yalvardığı da döneceğine emin. Uzaklaştırma kararı iyi bir tokat olacak ona, ama anlamasına yeteceğini hiç sanmıyorum
ben hiç değilse telefon edip bağırıp çağıracağını düşünüyorum ama uzaklaştırma kararına göre onu yapması da suç, inşallah yapmaz.Daha da kışkırtır mı acaba bu karar onu
Bence de sevgilisi olduğuna ihtimal vermiyordur.
Aaa lütfiyen ben sinav calisiyordum ne dudisiOh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
umalim da o türünden olsunBen öküzün olay çıkaracağını hiiiiiç sanmıyorum. Ödü kopar onun işine mesleğine zarar gelir, çocukları göremez diye. Ödlek.