- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
Ooo o zaman gel sarılalımm ben de yay burcuyum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo o zaman gel sarılalımm ben de yay burcuyum.
kuru iftira valla nilosi dotumde pireler yapiyorsa bilemem ama o ben degilimOh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
Oyş günaydın lovelover..Bi sabah suflesi yedim öyle çıktım yola. Şimdi iş yerinin bahçesinde arabanın içinde okuyorum. Kahvaltı yapıyorum. Sizin için dua ediyorum. Hepimiz için. Diyorum ki dudişsiz geceniz olmasın
kuru iftira valla nilosi dotumde pireler yapiyorsa bilemem ama o ben degilim
gunaydin nilosi su reglim bitsin insallah ben love a diyorum ya yakiniz sesinizi duyarim diye heh love bizim sesimizi duyacak bu defaGünaydın celebrian
O pireler ki ne sansli pireler
Bence derhal duruma el koymalisin
Dudiş o bedende senin hakkin...
Vallahi uyuyordum ben. 10'da yattım. Zaten kv var evde. Çok yorgundum ama dinlemedim. Rüyamda iş gördüm. Eşimi kaldırıp bunu bunu ne yapcaz çabuk söyle bekliyorlar napcaz demişim...Oh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
Ahah gülümsedim.Vallahi uyuyordum ben. 10'da yattım. Zaten kv var evde. Çok yorgundum ama dinlemedim. Rüyamda iş gördüm. Eşimi kaldırıp bunu bunu ne yapcaz çabuk söyle bekliyorlar napcaz demişim...
O Osirius ex öküz hangi sevişmeyi özlemiş ben çıkaramadım yahu
Sabah sabah kvnin bazı lafları beni rahatsız etti. Kahvaltıda bana diyor ki 40 yaşında çocuk sahibi olmak iyi bir şey değil. Torun seveceğin yaşta çocuk mu büyüteceksin... Bence gençken olmalı size söyleyeyim...
Benim çocuk istemediğimi biliyor ya ondan diyor heralde...
Cevaben önce oğlunu büyüteyim anne dedim. Bu sırada eşim de koala gibi yapışmış bugün işe gitmesen olmaz mı diyordu cuk oturdu bence.
Walla love duyarsa o yazınsal üslûbuyla ne komik anlatir ha sizigunaydin nilosi su reglim bitsin insallah ben love a diyorum ya yakiniz sesinizi duyarim diye heh love bizim sesimizi duyacak bu defa
Soci ruyalarinda bile dinlenmiyorsun...Vallahi uyuyordum ben. 10'da yattım. Zaten kv var evde. Çok yorgundum ama dinlemedim. Rüyamda iş gördüm. Eşimi kaldırıp bunu bunu ne yapcaz çabuk söyle bekliyorlar napcaz demişim...
O Osirius ex öküz hangi sevişmeyi özlemiş ben çıkaramadım yahu
Sabah sabah kvnin bazı lafları beni rahatsız etti. Kahvaltıda bana diyor ki 40 yaşında çocuk sahibi olmak iyi bir şey değil. Torun seveceğin yaşta çocuk mu büyüteceksin... Bence gençken olmalı size söyleyeyim...
Benim çocuk istemediğimi biliyor ya ondan diyor heralde...
Cevaben önce oğlunu büyüteyim anne dedim. Bu sırada eşim de koala gibi yapışmış bugün işe gitmesen olmaz mı diyordu cuk oturdu bence.
arabasina iddiasina girerim dedigine dair ama ispatlayamamkesin senden sonra oglunu oturtup karşısına torun sevmek istiyorum büyü demiş olabilir mi
Yok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!Soci ruyalarinda bile dinlenmiyorsun...
Kv ye cevabini cokbegendim cokzel yani
Cuk oturmuş. Kesin senden sonra oglunu oturtup karşısına torun sevmek istiyorum büyü demiş olabilir mi
Sociii harika bir kadınsın senYok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!
Bir gün senin yetiştiremediğini ben eğitmek zorunda mıyım diyeceğim ama şimdilik canıma tak etmedi. Kırmak istemiyorum bazı özel durumlarından ötürü.
Eşim 3 sene evvel beraber yaşamaya başladığımızda beraber sofraya oturmayı, çay içmeyi, temizlik yapmayı, kısacası bir evin sorumluluğunu birlikte almayı ve aile olmayı hiç bilmezdi. Yavaş yavaş ne aşamalara geldiğimizi görüyorsunuz zaten.
Neyse kırmamaya çalışıyorum yine de.
Ya bir de herşey bir yana o kadar gençsin ki daha. Hani 35e gelmisindir tutamaz icinde... İyi vermisin cevabını, sendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.Yok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!
Bir gün senin yetiştiremediğini ben eğitmek zorunda mıyım diyeceğim ama şimdilik canıma tak etmedi. Kırmak istemiyorum bazı özel durumlarından ötürü.
Eşim 3 sene evvel beraber yaşamaya başladığımızda beraber sofraya oturmayı, çay içmeyi, temizlik yapmayı, kısacası bir evin sorumluluğunu birlikte almayı ve aile olmayı hiç bilmezdi. Yavaş yavaş ne aşamalara geldiğimizi görüyorsunuz zaten.
Neyse kırmamaya çalışıyorum yine de.
Ne diyor deöefen önce hepsini okuyayım dedim, gerek kalmamış yazmışsınÖküz burcuydu. Allah askına sormayın, zaten sureklı mesaj atıyor, kusmak uzereyım
Öyşe düşünme hepsi geçecek, sakin kalmaya çalışOffff oturup aglayalım bu aksam bende o kafadayım ınan kı. Benı de goren bekar sanıyor ama ıcım 70yasında
Allah aşkına yapma.Ne medenıyetı ya. Medenı olsa bosandıgı esını rahatsız eder mı bu okuz. Hala ne ıstedıgını ben anlayabılmıs degılım. Hergun kopek gıbı pardon okuz gıbı yalvarıp af dıleyen mesajlar atıyor, artık oyle bıktım kı polısı davayı bırakıp yakasına yapısasım var
Seninki akıllanmayacak anlaşılanDaha ne yapsın be Zemheri dudişelim diyorum yine korkuyorum demeye başladı eee yeter ulan dedim bende (içimden tabisi aksksl) ben buna sevgiliyken bile naz yapmadım bakire olduğum halde nasıl bir azmansam artık yılların acısını çıkardım bundan o zamanlar korkmuyodu gudik bey
O onların süre uzatma taktiği, dikkati dağılsın diye yapıyordur.Kız benimki tv izliyordu diyorum daha ne diim bi kere de dudişirken arabaya aldığı benzini düşünüyomuş bu erkeklerin hepsi deli ben sana söyleyeyim..
Bide kan hacmi vücutta artınca demekki adamın aklına geldi şıp diye banyonun arızası sen her unuttuğu şeyde dudiş bence
Eğitim bilimlerindeki söndürme tekniğini hatırla, tepkisiz kalman gerekiyor.Lılos artık aynı sehırde olmak bıle bana zulum gelmeye basladı. Her dk rahatsız edecek mesaj atacak korkusundan bıktım artık ama.
Ne olur gitmemiş ol, yapma. Bunun için kışkırtıyor seni. Bu sayede yüzünü görecek ve daha fazla uğraşacakBen yarın tüm kinimi kusmaya gidiyorum, spaya gitmiş gibi rahatlayıp döneceğim insallah
Dun bebek topiklerini dolandim. Iki kisi vardi 20 li yaslardaYa bir de herşey bir yana o kadar gençsin ki daha. Hani 35e gelmisindir tutamaz icinde... İyi vermisin cevabını, sendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.
bilir de cogu oglunun pipisi som altindan ve sanki bereket tanrisiymis gibi davraniyor ne hikmetsesendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.
exe degil avkata gidecek diye anladim ben zemo yamulmuyorsamNe olur gitmemiş ol, yapma. Bunun için kışkırtıyor seni. Bu sayede yüzünü görecek ve daha fazla uğraşacak
Gunaydin zemheriNe olur gitmemiş ol, yapma. Bunun için kışkırtıyor seni. Bu sayede yüzünü görecek ve daha fazla uğraşacak