Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lılos artık aynı sehırde olmak bıle bana zulum gelmeye basladı. Her dk rahatsız edecek mesaj atacak korkusundan bıktım artık ama.

Lılos artık aynı sehırde olmak bıle bana zulum gelmeye basladı. Her dk rahatsız edecek mesaj atacak korkusundan bıktım artık ama.
Canım bi süre daha denecek. Sonrası düzlük. Bu bir süreç gibi düşün. Böyle gidecek. Anlayamadı o boşanma kağıt üzerinde sanıyor senin hala ondan adım beklediğini düşünüyor bence. Mallık ama süreç böyle işliyor bence. Avkat öküzün yaptıklarını duydu ama öküz avkatı duymasın uzun bir süre bence.

Insallah oyledır canım. Yoksa kendımızı acık etmek ıstemıyorum öküze karsı

Canim benim... O kadar icten hissediyorum ki bazen çaresizlıgini...
Şunu biliyorum ki bu şikayet onu ya iyice çıldırtacak yada korkutacak. Mesela ben uzaklastirma cikaramadim cunku benimki cildiracak gruptan. Ex öküzü taniyan sensin yıllarını gecirdin bilirsin. O yuzden dogrudur. Ikincisi hayatinda avukat var ya inanilmaz rahatim huzurluyum.
Merak ettim canım. Konuştunuz mu?
Evet canim konustuk. Anlattim halimi arz ettim. Bana karsi cok guzel seyler hissettiğini, sevgi hissettigini ve bu tür hislerin sevdiği insana karşı normal oldugunu bilmemi istedi. Hic önemli değil dedi bu konu seni rahatsiz ediyorsa sen ne zaman hazir olursan o zaman konusalim. Bunlari bilmediğini bana saygi duydugunu söyledi. Garip ama cok mutlu oldum.
Tabi simdi tlfu kapattığım belli olduguna göre bayagi bi dertlesmisim

Niloşi, sen yıne de dıkkatlı ol olur mu, ben artık herkesten, herseyden korkuyorum, bıde sen benden daha buyuk bır sehırdesın artık bundan bıle korkuyorumınsallah ex öküz korkan gruptandır. Kızım daha once ben hıc boyle bır durumda karsı karsıya gelıp onun hakkında gozlem yapmadım kı, 6 sene degıl 16sene gecırsem de bılmeme ımkan yok, dengesız cunku. Bosanırken lanet okuyan adam 4ay sonra bana gerı don dıye yalvarıyor

Iste bu dengesizler yüzünden dengemiz bozuldu. Kadin bosanana kadar acı çekermis, erkek bosandiktan sonra acı çeker ve fark edermiş ne yaptığını... Ne yazik ki bu dengesizlik bizleri de etkiliyor loveum... Insallah korkaktir da uzak durur...

Niloşi bana attıgı mesajları bı gorsen, ben evlıyken bıle boyle mesajlar almadım, artık mıdem kaldırmıyor yemın ederım yok sevısmelerımızı ozlemıs, ben harıka bır kadınmısım ama o kıymetımı bılememıs, barısırsam ıstedıgım yerde tedavı olacakmıs sorun tamamen kendısıymıs, bana yasatamadıklarından pısmanmıs, (yasattıklarından degıl yasatamadıklarından) ay daha fazlasını yazamayacagım ınan kı mıdem kaldırmıyor aşağılık pislik. Gece saat 3olmus hala mesaj atıyor, telefonu ucak moduna alıp dıgerıne gectım

Bir adamin karakteri boşanma aşaması ve sonrasinda belli olur. Bu mesajlar senin delilin hic birini silme. Sessize al tlfu birak yazsin bunlar hep kanıt.

Bir adamin karakteri boşanma aşaması ve sonrasinda belli olur. Bu mesajlar senin delilin hic birini silme. Sessize al tlfu birak yazsin bunlar hep kanıt.
Yok be sıler mıyım, gecen sefer gelen notları da atmamıstım, mesajlarla bırlıkte onları da okuttum avukata

Oh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
Ahmetcım bıle az once yattı, dusun adamdakı dudiş aşkını shdkdhsjs bebeler dıs cıkarıyor dıye benımle bırlıkte oturdu adam ya, mesajlastık, bu gece agzıma sıcıldı gercekten, bı bırı anni dıyo bı bırı, bırı kucagımda bırı yatagımda perısanım resmen allahtan oglan bari uyuyor da bide o tünemedi yatagıma, bırının otekı dısı de patlamıs, bu hafta kilit artık benımöteki serefsizde bana foto yollamıs, az once actım telefonu, burda ne kadar mutluyduk love, yıne o gunlere donmek ıcın herseyımı verırım dıye, opusurken hemde, allah benı bıldıgı gıbı yapsın bununla opusurken nasıl foto cekılmısım bu hayvan oglu hayvan o fotoyu bunca zaman nerde saklamıs cıkarmıs, ay sınırımden kalkıp butun evı yıyesım var

Erkekler cinselligi seviyor. Konuşmak bile adamlari deli ediyor. Senin Ahmet agabeyden Ahmetcigime gecişi sevdim

Ah love simdi ne tatlidir o bebeler. Düşünüyorum da biri huysuzlaniyor biri salya akitiyor. Biri altini kirletir biri acikir. Sen biri kucaginda biri ayaginda sallarsin. Uuuuuyş cok tatlisiniz ben bebek sevmeyi özledim galiba. Orda olsam yardimci olurdum sana sen dinlenirdin biraz ben uyuturdum bebeleri. Cok seviyorum bebeleri...

Bu ex azitti iyice. Hem de cok fazla. Onca zaman o fotoyu dötünde saklamış belli. Mıçtı bak bu gece ortaligi yine batırdı. Allah sana sabır versin. Benim sinirler zıpladı. Bu iş artik bitsin avukatla görüş bunlari da göster. Yetti ya sinir hastasi olacaksin love. Dikkat et kendine lütfen.
Seviliyorsun...

Aklınca sorunu küçültecek. Yani yaşattıklarını yine yaşatacak, ama cinsellikle görünmez hale getirecek. Bi akıllı kendini sanıyor.

Oh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
Bi sabah suflesi yedim öyle çıktım yola. Şimdi iş yerinin bahçesinde arabanın içinde okuyorum. Kahvaltı yapıyorum. Sizin için dua ediyorum. Hepimiz için. Diyorum ki dudişsiz geceniz olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…