Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi sabah suflesi yedim öyle çıktım yola. Şimdi iş yerinin bahçesinde arabanın içinde okuyorum. Kahvaltı yapıyorum. Sizin için dua ediyorum. Hepimiz için. Diyorum ki dudişsiz geceniz olmasın
Oyş günaydın lovelover..

Ah o arabada ben de olsaydım
Böreğinin yarisindan yeseydim
Dudişsiz geceler olmasin diye
Dualarina eşlik etseydim...

Cok amin...

kuru iftira valla nilosi dotumde pireler yapiyorsa bilemem ama o ben degilim

Günaydın celebrian
O pireler ki ne sansli pireler
Bence derhal duruma el koymalisin
Dudiş o bedende senin hakkin...

Kahvaltı hazirlamaya mutfağa geçtim yarım saattir burdayım neyse okumayı bitirdiğimegöre kahvaltiyi hazırlayam

Oh mis gibi yarasın...
Iki şen dul kaldik love saat 4.30
Hepicesiiiii dudiş peşinde gördün mü?
Vallahi uyuyordum ben. 10'da yattım. Zaten kv var evde. Çok yorgundum ama dinlemedim. Rüyamda iş gördüm. Eşimi kaldırıp bunu bunu ne yapcaz çabuk söyle bekliyorlar napcaz demişim...

O Osirius ex öküz hangi sevişmeyi özlemiş ben çıkaramadım yahu

Sabah sabah kvnin bazı lafları beni rahatsız etti. Kahvaltıda bana diyor ki 40 yaşında çocuk sahibi olmak iyi bir şey değil. Torun seveceğin yaşta çocuk mu büyüteceksin... Bence gençken olmalı size söyleyeyim...
Benim çocuk istemediğimi biliyor ya ondan diyor heralde...
Cevaben önce oğlunu büyüteyim anne dedim. Bu sırada eşim de koala gibi yapışmış bugün işe gitmesen olmaz mı diyordu cuk oturdu bence.

Ahah gülümsedim.

gunaydin nilosi su reglim bitsin insallah ben love a diyorum ya yakiniz sesinizi duyarim diye heh love bizim sesimizi duyacak bu defa
Walla love duyarsa o yazınsal üslûbuyla ne komik anlatir ha sizi
Celebry üstte kisragina tüm hasretiyle ve vahsi cazibesiyle binmisti. Bir arti bir iki etmez uç eder diye haykiriyordu. Bu cümleyi o an anlamadim. Hersey 9 ay 10 gun sonra Celebrynin dogumuyla anlaşıldı onlar artik 3 kişiydi

Soci ruyalarinda bile dinlenmiyorsun...
Kv ye cevabini cokbegendim cokzel yani
Cuk oturmuş. Kesin senden sonra oglunu oturtup karşısına torun sevmek istiyorum büyü demiş olabilir mi

Soci ruyalarinda bile dinlenmiyorsun...
Kv ye cevabini cokbegendim cokzel yani
Cuk oturmuş. Kesin senden sonra oglunu oturtup karşısına torun sevmek istiyorum büyü demiş olabilir mi
Yok oğlundan şikayet ettiğim konularda şöyle der kendisi: ben bu kadar yontabildim hayatım, bundan sonra sen yontacaksın!

Bir gün senin yetiştiremediğini ben eğitmek zorunda mıyım diyeceğim ama şimdilik canıma tak etmedi. Kırmak istemiyorum bazı özel durumlarından ötürü.

Eşim 3 sene evvel beraber yaşamaya başladığımızda beraber sofraya oturmayı, çay içmeyi, temizlik yapmayı, kısacası bir evin sorumluluğunu birlikte almayı ve aile olmayı hiç bilmezdi. Yavaş yavaş ne aşamalara geldiğimizi görüyorsunuz zaten.

Neyse kırmamaya çalışıyorum yine de.

Sociii harika bir kadınsın sen
Sabirlisin bak sevgin sana sabretmeyi ogretmis fark ettin mi
Üç yıl ya... Adama pratik egitim vermussin staj yapmissun .... Eee daaaa ne ister bir adam?
Kv kirmama noktasida da cokzel karar. Ben annelere kiyamiyom socii

Ya bir de herşey bir yana o kadar gençsin ki daha. Hani 35e gelmisindir tutamaz icinde... İyi vermisin cevabını, sendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.

Öküz burcuydu. Allah askına sormayın, zaten sureklı mesaj atıyor, kusmak uzereyım
Ne diyor deöefen önce hepsini okuyayım dedim, gerek kalmamış yazmışsın
Offff oturup aglayalım bu aksam bende o kafadayım ınan kı. Benı de goren bekar sanıyor ama ıcım 70yasında
Öyşe düşünme hepsi geçecek, sakin kalmaya çalış

Allah aşkına yapma.
Seninki akıllanmayacak anlaşılan
O onların süre uzatma taktiği, dikkati dağılsın diye yapıyordur.
Lılos artık aynı sehırde olmak bıle bana zulum gelmeye basladı. Her dk rahatsız edecek mesaj atacak korkusundan bıktım artık ama.
Eğitim bilimlerindeki söndürme tekniğini hatırla, tepkisiz kalman gerekiyor.
Ben yarın tüm kinimi kusmaya gidiyorum, spaya gitmiş gibi rahatlayıp döneceğim insallah
Ne olur gitmemiş ol, yapma. Bunun için kışkırtıyor seni. Bu sayede yüzünü görecek ve daha fazla uğraşacak

Ya bir de herşey bir yana o kadar gençsin ki daha. Hani 35e gelmisindir tutamaz icinde... İyi vermisin cevabını, sendeki emeği unuttuysa görsün herkes kendi mamulünü bilir.
Dun bebek topiklerini dolandim. Iki kisi vardi 20 li yaslarda
50 kisi 30 lu
3 kişi 40 li hatta biri 45 idi.
Looo hala şansım var
Allah olmayanlara versin latifeydi gizlar

Ne olur gitmemiş ol, yapma. Bunun için kışkırtıyor seni. Bu sayede yüzünü görecek ve daha fazla uğraşacak
Gunaydin zemheri
Orda avukata danistigi avukata gidip okuzun yaptiklarini anlatmaktan bahsetmiyor mu love?
Ben mi yanlis anlamisim hmm

O Osirius canım benim, bu adamla muhatap olmaman gerekiyor.
Uzaklaştırma kararı eline geçince zıvanadan çıkacak büyük ihtimalle. Bunun tedbirini alman lazım. Telefonuna konuşma kayıt programı indir, site güvenliğini uzaklaştırma kararı konusunda bilgilendir, bakıcıyı da uyar adam kapıya dayanmaya kalkarsa görüntü kaydı yapsın, okulun güvenlik kameralarını aktif tut ve odanda varsa ses kaydı yapabilmesini sağla. Ama adama GİTMEEEEEE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…