- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
ikizlerde de değişik arayşındaymış sürekliAy akrepte zor surekli celiskidesin mahrem arama istegin yuksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikizlerde de değişik arayşındaymış sürekliAy akrepte zor surekli celiskidesin mahrem arama istegin yuksek
Yükseleni yay işte. Canını yiyerem yayların ya. En sevdiklerim heheBeybi benim oğlak öyle bir iltifat ediyorki kendimi Kaf Dağları Prensesi sanıyorum. Yükseleni yay.
Gel hayatım, banyoda mı oturalım bahcede mı nerde ıstersen, sarılıp aglayalımBen şarabı alip geliyorum love... ac kapiyi
Bazen iyidir degisıklikikizlerde de değişik arayşındaymış sürekli
Çiğnenmiş sakız kılıklı herif ya. Öf.O kadar sövesim var ki katip. Belki bu yıl tatıle bırlıkte gıdermısız. Yagdırıyor mesajları, ama akıllandım ahmete soylemıyorum, ıkı gun ıcınde elıne gecsın de kagıt ben o zaman götümle gulecegım bu hallerıne
Hıııı tatil, aynen. Tam tatil yapacak haberi yok.O kadar sövesim var ki katip. Belki bu yıl tatıle bırlıkte gıdermısız. Yagdırıyor mesajları, ama akıllandım ahmete soylemıyorum, ıkı gun ıcınde elıne gecsın de kagıt ben o zaman götümle gulecegım bu hallerıne
Uzaklaştırma mı çıkardın canım. İyi yapmışsın vallaO kadar sövesim var ki katip. Belki bu yıl tatıle bırlıkte gıdermısız. Yagdırıyor mesajları, ama akıllandım ahmete soylemıyorum, ıkı gun ıcınde elıne gecsın de kagıt ben o zaman götümle gulecegım bu hallerıne
Pislik, artık midem kaldırmıyor adını bıleÇiğnenmiş sakız kılıklı herif ya. Öf.
Yapacak yapacak cok az kaldı katıbım. Ah elıne ulassa da zevkten kudursam oldugum yerdeHıııı tatil, aynen. Tam tatil yapacak haberi yok.
Evet canım cıkarttırdım ınsllah bır ıkı gune elınde olurUzaklaştırma mı çıkardın canım. İyi yapmışsın valla
Öküz demek bile öküzlere haksızlık yaa, adiiii yaratıkO kadar sövesim var ki katip. Belki bu yıl tatıle bırlıkte gıdermısız. Yagdırıyor mesajları, ama akıllandım ahmete soylemıyorum, ıkı gun ıcınde elıne gecsın de kagıt ben o zaman götümle gulecegım bu hallerıne
Evet haksızlık. Öküzü kesıyorsun ınsanlar yararlanıyor, ben bunu molekullerıne ayırsam yıne de doymamÖküz demek bile öküzlere haksızlık yaa, adiiii yaratık
Kesin olarak bittiğini anlayamıyor mu yoksa medeni birer insanız da çocuklarımızı tatile çıkarırız diye mi düşünüyor acabaPislik, artık midem kaldırmıyor adını bıle
Yapacak yapacak cok az kaldı katıbım. Ah elıne ulassa da zevkten kudursam oldugum yerde
Evet canım cıkarttırdım ınsllah bır ıkı gune elınde olur
Banyoya çıkalım... Senin sevisgenleri dinleyelim kadeh tokusturalim.Gel hayatım, banyoda mı oturalım bahcede mı nerde ıstersen, sarılıp aglayalım
Ne medenıyetı ya. Medenı olsa bosandıgı esını rahatsız eder mı bu okuz. Hala ne ıstedıgını ben anlayabılmıs degılım. Hergun kopek gıbı pardon okuz gıbı yalvarıp af dıleyen mesajlar atıyor, artık oyle bıktım kı polısı davayı bırakıp yakasına yapısasım varKesin olarak bittiğini anlayamıyor mu yoksa medeni birer insanız da çocuklarımızı tatile çıkarırız diye mi düşünüyor acaba
Bu oyunun adı " Hayattan Bezdirme" oyunudur.Ne medenıyetı ya. Medenı olsa bosandıgı esını rahatsız eder mı bu okuz. Hala ne ıstedıgını ben anlayabılmıs degılım. Hergun kopek gıbı pardon okuz gıbı yalvarıp af dıleyen mesajlar atıyor, artık oyle bıktım kı polısı davayı bırakıp yakasına yapısasım var
Dayanması zor (tahmin bile edemiyorum durumunu) ama sabır, az kaldı.Ne medenıyetı ya. Medenı olsa bosandıgı esını rahatsız eder mı bu okuz. Hala ne ıstedıgını ben anlayabılmıs degılım. Hergun kopek gıbı pardon okuz gıbı yalvarıp af dıleyen mesajlar atıyor, artık oyle bıktım kı polısı davayı bırakıp yakasına yapısasım var
Evet, kesin olarak bittiğini anlamamışNe medenıyetı ya. Medenı olsa bosandıgı esını rahatsız eder mı bu okuz. Hala ne ıstedıgını ben anlayabılmıs degılım. Hergun kopek gıbı pardon okuz gıbı yalvarıp af dıleyen mesajlar atıyor, artık oyle bıktım kı polısı davayı bırakıp yakasına yapısasım var
Daha ne yapsın be Zemheri dudişelim diyorum yine korkuyorum demeye başladı eee yeter ulan dedim bende (içimden tabisi aksksl) ben buna sevgiliyken bile naz yapmadım bakire olduğum halde nasıl bir azmansam artık yılların acısını çıkardım bundan o zamanlar korkmuyodu gudik beyNe yaptı kız adam sana
Abart sen de, yere bi paspas atıver, bornozu at, ayarlanır o
O da fazlaymış gerçekten, konuşmayan adamı ne yapacaksın ki
Ben de aynıyım, her pozisyon gelmez bana
Deniz en büyük fantazim ama kısmet olmadı
Kız benimki tv izliyordu diyorum daha ne diim bi kere de dudişirken arabaya aldığı benzini düşünüyomuş bu erkeklerin hepsi deli ben sana söyleyeyim..Beybi seni dinledim bak ben dudişteydim şimdi geldim. Dudiş bitti bizimki kalktı banyonun havlupanı bozuktu yarın yapmaya gelecekler dedi suratına baktım kan beyine yürümedi galibağ daha dedim şapşal şapşal bakıyo aklıma geldi diyo. İyi dedim. Gelsinler yapsınlar.
Aaa deme öyle cokzel oluyo arada. Ama şuan bi duş yapıp uyumak istiyorumHıc sevmedıgım ve denemedıgım ve asla denemeyecegım ılıskı turu
Inan artık kendımı ısıme dahı veremıyorum, sabrım tahammulum kalmadı artık niloşi. Ne yapsam kar etmıyor ne yapsam durmuyor, uzak dur gorusme konusma dedınız yaptım, daha beter azıttı, bu sefer mesajların ardı arkası kesılmıyor, sıkayet ettım bakalım bu durdurur ınsallah, blöf yapmadıgımı gorurBu oyunun adı " Hayattan Bezdirme" oyunudur.
Kazanmak için sülük de olur sümük de olur...
Kadın akıllı davranarak adamin kökünü değil karekökünü alabilir...
Sadece akıllı oyna love...
Bu oyunun tek bir sampiyonu var o da sen olacaksin. Önce buna inan...