Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaaaa benim buradan neden yeni haberim olduuu çok şey kaçırdım çok
Ee 1.sayfada yazdım, hatta konuyu acmadan baskanın konusunda zemoyla konustuk bak acıyorum ha sonradan gormedım duymadım demeyın dıye, nasıl kacırabılırsın allah askına eger 57sayfayı da okuyacagım dıyorsan lütfen beğeni yapmadan oku lütfeeeeeen

Okudum bitti bile maşallah maşallah loveitred hep mutlu olursun ınşallah çok güzel şeyler olmuş

Odun falan değilsin yavrum, her şey doğal seyrinde, olması gerektiği ve senin istediğin gibi masumane devam ediyor. Adam da gayet yi niyetli yoksa o sigarayı yakan dudakları ne yapar eder yakalamaya çalışırdı, evet dedirtmiş sana istese ileri gitme teşebbüsünde bulunurdu. İkinizin de adımları çok naif çok güzel ya, aşık olmanın da bunu masumca yaşamanın da yaşı yok.

Yaaa bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum e tabi sonrada ikinci tura dönüyorum
2 defa okudum bir şey atlamayayım diye
Ya şey dicem inşallah ilerde bu kadar ilgi gösteriyor diye sıkılmazsın çünkü bazen bu kadar ilgi bayabiliyor dozunda tutar inşallah
Zamanla azalır o, bunlar ilk heyecan tepkileri
Kardeşi bile yuh be abi demiş, kaldıgımız ılk gece anlattı bana kız ahdjskshshs
Bize de anlaaaaat
Ya adama Ahmet dıcem dıye odum kopuyo adamın adı ahmet kaldı ahdkssjhssksj
Aman allah aşkına dikkat et

Yaa hangi sigarayı içiyorsunuz? Sanırım başlıyorum da,

İkinize birden sordum. Zemo içmiyor muydu? Şöyle havalı bir sigara söyleyin
Zemoyu bılmıyorum ama avkatlan ben parliament midnight içiyoruz gerçi ben o ara tütün sarıp versem parliament niyetine içerdi gibime geliyo

Ha bu arada biz giderken markete uğramıştık, 1 karton aldı migrostan orda içelim diye yarısından fazlasını içtik. Ben kalanını sabah arabasına attım, bunlar ne dedı, ee kalan sıgaraların dedım, love canım sunları cantana koyar mısın dedi. Ben tamam orda içtik bitti, ben kendı sıgaramı kendım alırım yahu lütfen dedim. Sabah bavulu benım arabama koyarken sıgaraları da koymus hala onu ıcıyorum böyük kar ettim öyle böyle değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…