Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni görenlerde yaşıma inanmıyor şuan 21 yaşındayım ama görenler hep diyor ki 17-18 gösteriyorsun diyorşaka bir yana gerçekten ,aynada gördüğün kadın çok önemli. Bazen başkalarının sorunlarını içselleştiriyoruz . Mesela bu büyük bir eksi. İnsanın kendini iyi hissettiği şeyleri yapmaya ihtiyacı var herşeyi kendi sorunumuz haline getirerek hem dış görünüş olarak hemde ruh olarak yaşlanıyoruz. İnsan kendisi için bencil olabilir.

Ya bu adam ne böyle ya şok şok şok

17 yaşından.eri içiyorum canım. Bu kadar taktiğin hepsi gözlem olamaz değil mi

Bi git herkes bırakmak için debeleniyor hatın sigara içecek
Bende ayda 1 filan esimle kahve icerken iciyorum her istedgmde senin gbi ben birakmaya calisiyorum sen baslamaya calisiyosun diyip kiziyor . Kendi birakmaya calistigi da yok bence de neysse

Okadar dogru ki soylediklerin canim once kendin icin yasamalisin bu hayatta .. kimsenin hayat enerjini somurmesine izin vermeden isigini kimsenin karartmasina izin vermeden

Ordan da avm ye tabak bardak falan almaya gıdelım mı dedı, valla yataktan nasıl fırladım kalktım suan arabada beklıyorum anlamadım ailen bu radikal kararını nasıl karsıladı dedım, canım ben 41 yaşında bağımsızlığını ilan etmiş biriyim çıkıyorum dedim, hayırlı olsun dediler dediben sanırım herkesı kendı annem sanıyorum hadjsjhsh

Sen kırılmasınlar diye alttan alıyorsun mesele bu, ben yetişkinim bu da benim hayatım ve benim kararım desen en fazla homurdanırlar. Sen gözünde büyütüyorsun

Sen kırılmasınlar diye alttan alıyorsun mesele bu, ben yetişkinim bu da benim hayatım ve benim kararım desen en fazla homurdanırlar. Sen gözünde büyütüyorsun
Babam degıl ama annem malesef ya sonu cıkcam gıbı duruyor

Babam degıl ama annem malesef ya sonu cıkcam gıbı duruyor
Her evde var müdahil olan birileri, tavrın net olmalı, ergen değilsin artık. Tavrını koymadıkça daha çok şeye karışıyorlar, sen yakında annenle konuşmak zorunda kalacaksın zaten, şimdiden bazı müdahalelerini durdurmaya başla ki büyük gün geldiğinde biraz törpülenmiş olsun

Yok benım annemın evhamı durdurulamaz, kardesım polonyada ona bıle buralardan yetısıyormus, artık haftada bır acıyorum telefonlarını dıyor

yürü be avukat kim tutar seni, arkandayız söyle ona seni üzerse karşısında bizi bulur lovecan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…