Ya bu adam ne böyle ya şok şok şokHa bu arada biz giderken markete uğramıştık, 1 karton aldı migrostan orda içelim diye yarısından fazlasını içtik. Ben kalanını sabah arabasına attım, bunlar ne dedı, ee kalan sıgaraların dedım, love canım sunları cantana koyar mısın dedi. Ben tamam orda içtik bitti, ben kendı sıgaramı kendım alırım yahu lütfen dedim. Sabah bavulu benım arabama koyarken sıgaraları da koymus hala onu ıcıyorumböyük kar ettim öyle böyle değil
Suan ev sozlesmesını yaptı, abonelik açtırmak için gidiyoring
Vaaaay çok hızlıyız, hafta sonu yeni evinde olacak sankiSuan ev sozlesmesını yaptı, abonelik açtırmak için gidiyoring
Yok canım abonelık uzun suruyormus hele dogalgazVaaaay çok hızlıyız, hafta sonu yeni evinde olacak sanki
Bende ayda 1 filan esimle kahve icerken iciyorum her istedgmde senin gbi ben birakmaya calisiyorum sen baslamaya calisiyosun diyip kiziyor . Kendi birakmaya calistigi da yok bence de neysse17 yaşından.eri içiyorum canım. Bu kadar taktiğin hepsi gözlem olamaz değil mi
Bi githerkes bırakmak için debeleniyor hatın sigara içecek
Okadar dogru ki soylediklerin canim once kendin icin yasamalisin bu hayatta .. kimsenin hayat enerjini somurmesine izin vermeden isigini kimsenin karartmasina izin vermedenİ
İyi olmak zorunda, sen kendinin kıymetini bilmezsen kimse sana kıymet vermiyor. Kendine kıymet vermeyince de ışığın sönüyor çekiciliğin caziben enerjin kalmıyor. Hayat biraz bencillik istiyor yoksa yok oluyorsun.
Çocukların küçük olduğu dönemde yaşamayı bırakıp onlara dönmek zorunda kalıyor insan ama onları palazlandırdıktan sonra özümüze dönmemiz lazım.
Sen kırılmasınlar diye alttan alıyorsun mesele bu, ben yetişkinim bu da benim hayatım ve benim kararım desen en fazla homurdanırlar. Sen gözünde büyütüyorsunOrdan da avm ye tabak bardak falan almaya gıdelım mı dedı, valla yataktan nasıl fırladım kalktım suan arabada beklıyorum anlamadımailen bu radikal kararını nasıl karsıladı dedım, canım ben 41 yaşında bağımsızlığını ilan etmiş biriyim çıkıyorum dedim, hayırlı olsun dediler dedi ben sanırım herkesı kendı annem sanıyorum hadjsjhsh
Babam degıl ama annem malesefSen kırılmasınlar diye alttan alıyorsun mesele bu, ben yetişkinim bu da benim hayatım ve benim kararım desen en fazla homurdanırlar. Sen gözünde büyütüyorsun
Her evde var müdahil olan birileri, tavrın net olmalı, ergen değilsin artık. Tavrını koymadıkça daha çok şeye karışıyorlar, sen yakında annenle konuşmak zorunda kalacaksın zaten, şimdiden bazı müdahalelerini durdurmaya başla ki büyük gün geldiğinde biraz törpülenmiş olsunBabam degıl ama annem malesefya sonu cıkcam gıbı duruyor
Yok benım annemın evhamı durdurulamaz, kardesım polonyada ona bıle buralardan yetısıyormus, artık haftada bır acıyorum telefonlarını dıyorHer evde var müdahil olan birileri, tavrın net olmalı, ergen değilsin artık. Tavrını koymadıkça daha çok şeye karışıyorlar, sen yakında annenle konuşmak zorunda kalacaksın zaten, şimdiden bazı müdahalelerini durdurmaya başla ki büyük gün geldiğinde biraz törpülenmiş olsun
Sen yine de dene, annenle zor bir süreç bekliyor seni, allah kolaylık versinYok benım annemın evhamı durdurulamaz, kardesım polonyada ona bıle buralardan yetısıyormus, artık haftada bır acıyorum telefonlarını dıyor
Waaooww bu ne hız maşallahSuan ev sozlesmesını yaptı, abonelik açtırmak için gidiyoring
Ordan da avm ye tabak bardak falan almaya gıdelım mı dedı, valla yataktan nasıl fırladım kalktım suan arabada beklıyorum anlamadımailen bu radikal kararını nasıl karsıladı dedım, canım ben 41 yaşında bağımsızlığını ilan etmiş biriyim çıkıyorum dedim, hayırlı olsun dediler dedi ben sanırım herkesı kendı annem sanıyorum hadjsjhsh
İlk eşya olarak ne aldık bilene brawoyürü be avukat kim tutar seni, arkandayız söyle ona seni üzerse karşısında bizi bulur lovecan
Yatak odası değilse kadehtirİlk eşya olarak ne aldık bilene brawo