- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.779
Ua
yaş kaçtı seninAnne azarı gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş kaçtı seninAnne azarı gibi geldi
Eni konu sahiplenilmişsin, bu çok güzelHa bu arada biz giderken markete uğramıştık, 1 karton aldı migrostan orda içelim diye yarısından fazlasını içtik. Ben kalanını sabah arabasına attım, bunlar ne dedı, ee kalan sıgaraların dedım, love canım sunları cantana koyar mısın dedi. Ben tamam orda içtik bitti, ben kendı sıgaramı kendım alırım yahu lütfen dedim. Sabah bavulu benım arabama koyarken sıgaraları da koymus hala onu ıcıyorum böyük kar ettim öyle böyle değil
Kız nargile de tütün değil mi?Kocan yeşilaycı sen hayatta içmemişsin, siz nargileyle devam edin, sen yüzüne üfle arada şuh bir edayla o nargileyi yeter
Biz de çok uzun zamandır nargile yakmadık yaaa hava da soğuk baharı beklemek lazım
Sigara gibi sürekli içilemiyor en azından, ne kadar sık içebilirler ki. Bir mesajında yazmıştı arada nargile yakıyoruz diye, o yüzden öyle dedim.Kız nargile de tütün değil mi?
Nargile sigaradan beter ama sürekli ıcılmedıgınden sanırım. Misal ben nargıleyı her aksam asla ıcemem. Senede bır o da bursaya ıstanbula gıdebılırsem oyle. Mıllet evıne de alıyor keyıf ıcınKız nargile de tütün değil mi?
Nargile sigaradan beter ama sürekli ıcılmedıgınden sanırım. Misal ben nargıleyı her aksam asla ıcemem. Senede bır o da bursaya ıstanbula gıdebılırsem oyle. Mıllet evıne de alıyor keyıf ıcın
Benımde cok canımın ıstemesı lazım ama dur surays oturayım da bı nargıle soyleyeyım demem, ancak bursa ıstanbul falan olması lazımBizde iki tane var ama yakmaya üşeniyoruz. 40 yılda bir aklımıza gelir, seven misafirlerimiz varsa onlarla yakarız genellikle
Biz mardine gittiğimizde mutlaka içerdik, eski mardinde mardin kalesinin altında bir cafe var, inanılmaz bir manzara o manzaraya karşı içmezsen ayıp oluyordu şimdi de oradan arkadaşlar geşdiğinde yakıyorız beraberBenımde cok canımın ıstemesı lazım ama dur surays oturayım da bı nargıle soyleyeyım demem, ancak bursa ıstanbul falan olması lazım
Mardin büyülü bir şehir, ben ilk gittiğimde çok etkilenmiştim. Benimde üniversiteden arkadaslarla gezi grubu yapmıstır, ayda bır ıkı gecelıgıne bı sehre gıdıyorduk, bır ıkı kere geldı ex öküz sonra hıc sevememısmıs, sen gıt ıstersenmıs, gıtmedık. Sımdı o grup tekrar gezmeye basladı benı de davet edıyorlar, bende gezcem banane bananeBiz mardine gittiğimizde mutlaka içerdik, eski mardinde mardin kalesinin altında bir cafe var, inanılmaz bir manzara o manzaraya karşı içmezsen ayıp oluyordu şimdi de oradan arkadaşlar geşdiğinde yakıyorız beraber
Mutluluğuna duaciyim tatlım. İki çocukla 38 yaşinda mutluluğu yakalamış biri olarak sonuna kadar destekliyorum seni.Oo abla sende mi utandım bi miktar
Yok yahu yeşilaycı değiliz. Alkol alırız da arada sırada yani. Eşimin pek arası yok. Nargile hiç içmedim hayatımda.Kocan yeşilaycı sen hayatta içmemişsin, siz nargileyle devam edin, sen yüzüne üfle arada şuh bir edayla o nargileyi yeter
Biz de çok uzun zamandır nargile yakmadık yaaa hava da soğuk baharı beklemek lazım
26Ua
yaş kaçtı senin
Oooo süper, kaçırma hayatı, tut yakınındaki ucundan kimse için feragat ettiğine geri çekildiğine değmez.Mardin büyülü bir şehir, ben ilk gittiğimde çok etkilenmiştim. Benimde üniversiteden arkadaslarla gezi grubu yapmıstır, ayda bır ıkı gecelıgıne bı sehre gıdıyorduk, bır ıkı kere geldı ex öküz sonra hıc sevememısmıs, sen gıt ıstersenmıs, gıtmedık. Sımdı o grup tekrar gezmeye basladı benı de davet edıyorlar, bende gezcem banane banane
Ben başkasıyla karıştırdım o zaman, burada bir nargile muhabbeti dönmüştü sen değilmişsin demek kiYok yahu yeşilaycı değiliz. Alkol alırız da arada sırada yani. Eşimin pek arası yok. Nargile hiç içmedim hayatımda.
26
Nee 26mıOooo süper, kaçırma hayatı, tut yakınındaki ucundan kimse için feragat ettiğine geri çekildiğine değmez.
Ben de okul gezilerine sorumlu öğretmen olarak gitmeye bayılıyorum, çok keyifli geliyor bana, ilk gezide eşim kıyameti koparmıştı ama ben gittim ikinci geziye o da benimle geldi hırsından 3. Gezide benim kafam kaldırmayacak git bul mevlanı dedi evlendim diye kapanamam hayata kusura bakmasın, gezerim arkadaş
Ben başkasıyla karıştırdım o zaman, burada bir nargile muhabbeti dönmüştü sen değilmişsin demek ki
Çok gençmişsin be yavrum çok azarlayıp korkutmamak lazım seni
Bizden geçti o yaşlar ama dert etmiyor kalanın tadını çıkarmaya devam ediyoruzNee 26mı
Enerjiniz çok iyiBizden geçti o yaşlar ama dert etmiyor kalanın tadını çıkarmaya devam ediyoruz
İyi olmak zorunda, sen kendinin kıymetini bilmezsen kimse sana kıymet vermiyor. Kendine kıymet vermeyince de ışığın sönüyor çekiciliğin caziben enerjin kalmıyor. Hayat biraz bencillik istiyor yoksa yok oluyorsun.Enerjiniz çok iyi
Katılıyorum . Bazı konularda hele de en çok kendin için bencillik yapacaksın. Zaten ben hep derim ki çevremde ki insanlara"bir olayı nasıl yaşadığın değil dışarıya nasıl yansıttığın önemli"derim.İ
İyi olmak zorunda, sen kendinin kıymetini bilmezsen kimse sana kıymet vermiyor. Kendine kıymet vermeyince de ışığın sönüyor çekiciliğin caziben enerjin kalmıyor. Hayat biraz bencillik istiyor yoksa yok oluyorsun.
Çocukların küçük olduğu dönemde yaşamayı bırakıp onlara dönmek zorunda kalıyor insan ama onları palazlandırdıktan sonra özümüze dönmemiz lazım.
Seviyorum sizin hayata böyle bakmanızı..Beni görenler yaşıma ve inanmıyor şu an 34 yaşından sonra 16 kilo verdim, yeni bir gardrop edindim, çocukları babalarına satıp arkadaşlarımla sohbet etmek için kaçmaya başladım ve bu gezmelere hep en şık halimle gittim. Ucuz ama şık ev kıyafetleri edindim. Aynadaki kadının güzelliğinin ne kadar önemli olduğumu fark ettim. Rutin cilt bakımları yapmaya başladım, çocuklar kapıştığında sorununuzu kendiniz çözün deyip sıyralmayı öğrendim, ve hayat şu an daha güzel, bencillik şart.
Çok incesin, teşekkür ederimSeviyorum sizin hayata böyle bakmanızı..