- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.737
Kesinlikle bunlar möhömAman oldu bittiye gelmesin de, süre yeterli miydi değil miydi yaz en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bunlar möhömAman oldu bittiye gelmesin de, süre yeterli miydi değil miydi yaz en azından
Köpüreceği kesin, otursun derdine yansın, yemeyenin malını yerler hesabı, kıymetini bilseydi.Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artık
Ahah kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak o aşamayı bekliyorum ben de. Biz de eşimle dehşet bir kavga etmiştik, o sıralar da Loveitred son konusunu açmıştı. Öküzle boşandığı zaman. Kendi öküzümü unuttum ona sinirlendim günlerce.Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artık
Kendi düşene eşşekliğinden düşmüştür.Köpüreceği kesin, otursun derdine yansın, yemeyenin malını yerler hesabı, kıymetini bilseydi.
Kadınlar çok şey istemiyor aslında, biraz ilgi ve incelik, bunları görebilse bu kadın boşanacak mıydı ikisi bebek sayılan üç çocukla.
Bütün kadınlar kıymetini bilenle karşılaşsın inşallah
Ben o kısımları bilmiyorum ya, profili kapalı olduğundan göremiyorum da, çok fransız hissediyorum kendimiAhah kara sinek gibi ellerimi ovuşturarak o aşamayı bekliyorum ben de. Biz de eşimle dehşet bir kavga etmiştik, o sıralar da Loveitred son konusunu açmıştı. Öküzle boşandığı zaman. Kendi öküzümü unuttum ona sinirlendim günlerce.
Herifte delirten bir rahatlık vardı.Ben o kısımları bilmiyorum ya, profili kapalı olduğundan göremiyorum da, çok fransız hissediyorum kendimi
Ben sana lünk atarım böbişimBen o kısımları bilmiyorum ya, profili kapalı olduğundan göremiyorum da, çok fransız hissediyorum kendimi
Bende bende bende istiyorumm sakıncası yoksaBen sana lünk atarım böbişim
Pandemi olmasa lüzum olmazdı, çok şeetmedim ben ona.Evet ya love profili kapalı bende önceki şeyleri biraz merak ediyorum açıkçası banada biraz tuhaf gelmedi değil hemen ev açması ama sırf başka bir niyeti olsa onca kurulu düzeni bozup neden ev açsın love en iyisini bilir ama
Yani, napacaksınız parklarda bahçelerde mi oturacaksınız bu soğukta su sigara çiğdem kola ile?Bosanma seysını okumak ısteyen buyursunBoşanma kararı
Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl...www.kadinlarkulubu.com
Ha bu arada, pandemi olmayıp ev acmaya kalksaydı tepkım farklı olabılırdı
Şahanesin sen yaaaaBosanma seysını okumak ısteyen buyursunBoşanma kararı
Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl...www.kadinlarkulubu.com
Vallahi ben de isterim sıkıntı olmayacaksa.Ben sana lünk atarım böbişim
Az geride.Vallahi ben de isterim sıkıntı olmayacaksa.
Okudum, pislik herif beter olsun inşBosanma seysını okumak ısteyen buyursunBoşanma kararı
Sımdı yıne cok pis sövesim geldi ama ban yersem sız benden bır hafta haber alamazsınız mapıs damlarındaŞahanesin sen yaaaa
Ay ruh emici ile yıllardır iyi kaybetmemişsin enerjini.Sımdı yıne cok pis sövesim geldi ama ban yersem sız benden bır hafta haber alamazsınız mapıs damlarında
Ya ben sürekli kendıme ugras edınıyordum sununla yuz goz olmamak ıcınAy ruh emici ile yıllardır iyi kaybetmemişsin enerjini.
aynen bende öyleyimBen o kısımları bilmiyorum ya, profili kapalı olduğundan göremiyorum da, çok fransız hissediyorum kendimi