Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha ne edersen et. Sizin yüzünüzden kocişimi kapıya koyiciğim 😌 len evde ki ney diye sorgular oldum
Kızım adamla daha olaya anca giriş yaptık
Ve bir ünlü düşünür Katibin Ruhu Katibin Ruhu der ki 'MEVZUYA SERT GİRDİM AMA GİRDİM' hsdjdjsjsjddkkshssjsj suan geberıyorum gulmekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Ve bir ünlü düşünür Katibin Ruhu Katibin Ruhu der ki 'MEVZUYA SERT GİRDİM AMA GİRDİM' hsdjdjsjsjddkkshssjsj suan geberıyorum gulmekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Bişey dicem 😑 benim kocam malgal yakmaz da yellemez de. Bilmediğinden deeel amma. Kokusu üstüne sinmesin eli kirlenmesin diye. 😌 bu terste bi işlik var 🤪 emmeeee libidoo tavan

Bişey dicem 😑 benim kocam malgal yakmaz da yellemez de. Bilmediğinden deeel amma. Kokusu üstüne sinmesin eli kirlenmesin diye. 😌 bu terste bi işlik var 🤪 emmeeee libidoo tavan
Sen sütü kaynatınca ıcıne bıraz bal karıstır ıyı gelır :KK53: :KK70:

Önemli olan girmek. 🤣🤣🤣 Beni böyle kabul eden kim varsa yirim. Canlarım.

Love foto değişmişşşş efsaneee 🤗🥰 yoksa Buda mı sen değilsin bu beni üzer 🤔😢😂

Cinsellik neydi unutmuş yeni bir ana olarak bende konuyu soluksuz takip eden gizli takipçilerdenim :oops: Ah ah evlenmeden önceki günler geldi aklıma, nerde o tatlı heyecanlar :110: şimdi anca beşik sallıyorum :anne:
Ee bebekten sonra ınsanın şirazesi bir miktar yok yok baya baya kayıyor, bebısı uyutup devam edın :dondurma:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X