- 16 Mart 2008
- 45.477
- 221.063
Sessiz sedasız izleyim dediydim ama 11 olduğumuzu söylemezsem çatlarim şuradaOff gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessiz sedasız izleyim dediydim ama 11 olduğumuzu söylemezsem çatlarim şuradaOff gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var
Oo abla sende mi utandım bi miktarSessiz sedasız izleyim dediydim ama 11 olduğumuzu söylemezsem çatlarim şurada
O kadar okudum bırak olsun o kadarEe havalara bakma bacım sende sütüne bak ya ciddili söylüyorum hepsını okudun dıye begenmek zorunds hıssetme kendını lütfen kırılıyorum bak
Bunu okudugunun bir nişanesi olarak mı kabul edeyıö yaniO kadar okudum bırak olsun o kadar
Ben kendimi belli ettimSessiz sedasız izleyim dediydim ama 11 olduğumuzu söylemezsem çatlarim şurada
Seni aydan bile gördüler dutluk karşim raat olBen kendimi belli ettim
Vallaha ne edersen et. Sizin yüzünüzden kocişimi kapıya koyiciğim len evde ki ney diye sorgular oldumBunu okudugunun bir nişanesi olarak mı kabul edeyıö yani
Kızım adamla daha olaya anca giriş yaptıkVallaha ne edersen et. Sizin yüzünüzden kocişimi kapıya koyiciğim len evde ki ney diye sorgular oldum
Bişey dicem benim kocam malgal yakmaz da yellemez de. Bilmediğinden deeel amma. Kokusu üstüne sinmesin eli kirlenmesin diye. bu terste bi işlik var emmeeee libidoo tavanKızım adamla daha olaya anca giriş yaptık
Ve bir ünlü düşünür Katibin Ruhu der ki 'MEVZUYA SERT GİRDİM AMA GİRDİM' hsdjdjsjsjddkkshssjsj suan geberıyorum gulmekten
Sen sütü kaynatınca ıcıne bıraz bal karıstır ıyı gelırBişey dicem benim kocam malgal yakmaz da yellemez de. Bilmediğinden deeel amma. Kokusu üstüne sinmesin eli kirlenmesin diye. bu terste bi işlik var emmeeee libidoo tavan
baacııııımmm ihtiyaç yoooooooğ. Şükür emee mangal yellemezSen sütü kaynatınca ıcıne bıraz bal karıstır ıyı gelır
Önemli olan girmek. Beni böyle kabul eden kim varsa yirim. Canlarım.Kızım adamla daha olaya anca giriş yaptık
Ve bir ünlü düşünür Katibin Ruhu der ki 'MEVZUYA SERT GİRDİM AMA GİRDİM' hsdjdjsjsjddkkshssjsj suan geberıyorum gulmekten
Sinirlerine demek istemiştim libisine değilbaacııııımmm ihtiyaç yoooooooğ. Şükür emee mangal yellemez
Heeeeeee jeton yeni düştüSinirlerine demek istemiştim libisine değil
Ama ben fantazi yapmaya çalışıyordum dersin..Muhtemelen çek şunu zehirledin beni falan der. Nefret eder sigaradan
Böbişim ikisi de benim fotoların sana kım ben olmadıgımı soyledı kıLove foto değişmişşşş efsaneee yoksa Buda mı sen değilsin bu beni üzer
Hee ben yanlış anladım o zamanBöbişim ikisi de benim fotoların sana kım ben olmadıgımı soyledı kı
Ee bebekten sonra ınsanın şirazesi bir miktar yok yok baya baya kayıyor, bebısı uyutup devam edınCinsellik neydi unutmuş yeni bir ana olarak bende konuyu soluksuz takip eden gizli takipçilerdenim Ah ah evlenmeden önceki günler geldi aklıma, nerde o tatlı heyecanlar şimdi anca beşik sallıyorum