- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Siz fotinin ustune tıklayınca acılıyomuBöbişim ikisi de benim fotoların sana kım ben olmadıgımı soyledı kı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz fotinin ustune tıklayınca acılıyomuBöbişim ikisi de benim fotoların sana kım ben olmadıgımı soyledı kı
acılmıyo profilin kısıtlı oldugundanSiz fotinin ustune tıklayınca acılıyomu
Anacım ne güzel dudakların var senin öyleBöbişim ikisi de benim fotoların sana kım ben olmadıgımı soyledı kı
Ha iyi bari, manşet olmayayım gerçi gözlerim görükmüyo ama yine de tanıyan olabileracılmıyo profilin kısıtlı oldugundan
Isırmalık mı emüklemelik mi doruu seyleeAnacım ne güzel dudakların var senin öyle
Açılmıyor, profilin kısıtlı, fazlası görünmesin zatenSiz fotinin ustune tıklayınca acılıyomu
Evet hiç gözükmesinAçılmıyor, profilin kısıtlı, fazlası görünmesin zaten
ne bilem keşke biz göreydikHa iyi bari, manşet olmayayım gerçi gözlerim görükmüyo ama yine de tanıyan olabiler
Isırmalık geldi bana ama, ikisi de olur, gideri çokIsırmalık mı emüklemelik mi doruu seylee
Siz demek tüm ülke demek, her dk bende gizli takipteyim diyen biri çıkıyoring bunu göze alamamne bilem keşke biz göreydik
Tişikkirler böbişim bu arada 4 ev varmış ısım erken bıterse bakmaya gıtcem dedıIsırmalık geldi bana ama, ikisi de olur, gideri çok
Kocası da vazgeçmiyor birlikte olduğu adam da.. Kadın desen bir afet.. Kocası sürekli güzelim diye hitap ediyor..Yok kahkaha atmadım çok şükür.
Sen sevgiyi kaçırdın mı müge anlıda çıkmış 50 yaşında teyze 37 yaşında 3 çocuklu adama kaçmış sevginin kocası ağlıyor aşkım dön evine diye, kaçtığı adamın karısı yuvamı yıktın diye bağırıyor, sevgi de kadın olaydın da elinde tutaydın diyor. Kk bile yıkıldı bu kadının ne marifeti var acaba diye kadını da bir görsen kahrından ölürsün
Off baktım az önce. Allahım gözüme kan oturdu ahdjsksh bu gereksız özgüven ne karşim böyle yaKocası da vazgeçmiyor birlikte olduğu adam da.. Kadın desen bir afet.. Kocası sürekli güzelim diye hitap ediyor..
Hakikaten merak ediyor insan, yalnız bu dudaklar benim yakınımda olsa görür görmez tanırım gibi geldi, çok belirgin özellikleri varne bilem keşke biz göreydik
Senınle aramızda hıc yoktan 4saatlıl yol var, tanıdık olma ıhtımalım neredeyse sıfırHakikaten merak ediyor insan, yalnız bu dudaklar benim yakınımda olsa görür görmez tanırım gibi geldi, çok belirgin özellikleri var
Sana fotoğraf atar bence, hepsinin olmasa da en az 2sininTişikkirler böbişim bu arada 4 ev varmış ısım erken bıterse bakmaya gıtcem dedı
Orası öyle tabi ama gerçekten farkedilir cinstenlerSenınle aramızda hıc yoktan 4saatlıl yol var, tanıdık olma ıhtımalım neredeyse sıfır
Bırlıkte bakmayı teklıf ettı, sasırdın herhalde dedım. Emlakcı cocukluk arkadası asla gıdıp deşifre olamamSana fotoğraf atar bence, hepsinin olmasa da en az 2sinin
Aynen aşırı bir özgüven gelmiş kadına. E paylasilamayan olunca.. Ama çok itici geldi yaptıkları. Kadına kocana baksaydın demesi, torunları için ben kendi keyfime bakarım torun bakamam demesi ama yeni kocanın çocuklarına bakmayı kabul etmesi...Off baktım az önce. Allahım gözüme kan oturdu ahdjsksh bu gereksız özgüven ne karşim böyle ya
GenetikOrası öyle tabi ama gerçekten farkedilir cinstenler