Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inş ordada iyidir bu romantik bey🤪
Isın sakası, adamla suan boyle bıseyın derdınde degılım. Bak zorla ısı opusmeye falan getırseydı ısın rengı degısırdı, ama suanlık oyle bısey yok, ama yalnız kalırsak ben ondan degıl kendımden korkuyorum:KK53:

Başbaşa kalamadık kı nalet ossun bele dünyaya :KK53: dantellenmiş gecelere hızlı bi geçiş yapamıcaz o kesinde:bicak:
Oduncu sevimliydi bırak onun zihninde öyle kalsın biraz, istemsiz bir ağırdan satma durumu var ama bu iyi bir şey, bağlar güçlenir merak ve tutku artar 😁
Inş ordada iyidir bu romantik bey🤪
Mutfakta bile yetenekli adam bence orada da kendini geliştirmiştir, gelişemediği yerlerde love seve seve geliştirir 😉

Oduncu sevimliydi bırak onun zihninde öyle kalsın biraz, istemsiz bir ağırdan satma durumu var ama bu iyi bir şey, bağlar güçlenir merak ve tutku artar 😁

Mutfakta bile yetenekli adam bence orada da kendini geliştirmiştir, gelişemediği yerlerde love seve seve geliştirir 😉
Heyecanla o gunleride bekliyoruz bebekim 😂🤪

Kırmızı cok yakısmıs dedı hemide odunculara yeaa :KK53: kız ıyıkı senı dınlemısım, bak yoksa satenlerle dans falan olmazdı:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X