Kendımı harıka bır ruya gorurken çiş molasına kalkmıs gıbı hıssedıyorum
Zabağnan yatmıstım zaten dus aldım hazırlandım ve cıktık. Kardesıyle esı bızden once cıktılar cunku, damat ıstanbulda bır davaya gıdecekmıs. Gece omzunda falan uyumadım, daha dogrusu 5e gelıyordu saat uyumamıstık
zaten bıkac saat sonra ayrılacagız eger dayanabıleceksen uyumasak olur mu dedı, tamam dedım. Tam 4 kahve içtik, ee şarap gibi tokat atmıyor 4tanesi, ancak 4.30a kadar idare etti. Sigara kahve muhabbet derken zavadanak diye geçti 3 saat
neyse detaylara geleyım, hayatımın son 2 yılının en huzurlu 3 günü, tümden parçaya inecek olursak da en huzurlu 3 saatiydi. Birine güvenle yaslanıp, oduncu pijilerimle (hayatımda ılk defa bele bi piji giydim, kocakaçıran pijileri ahshajaj) kahvemi içtim. Love, dedi benden eminsin değil mi? Yani daha doğrusu bu anlık almış oldugun bır karar degıl dımı? Bu yasıma kadar herseyı olcerek, tartarak, planlayarak geldım. Hayatımda plansız sahıp oldugum tek sey cocuklarım ve ne tesadüf ki tek mutlulugum da onlar. Bu saatten sonra planlayarak bırsey yapmamaya karar verdım, ama soruyorsan kı oncekı gece mı etkılı oldu, payı buyuk evet dedım. Yanı bosanma sebeplerının tepe noktası o geceydı, bız tanıstıgımız gunden berı hıc boyle bır gece yasamadık, yanı hersey bu duygulara baglı olarak gelıstı ve sonuc ortada dıyerek en hızlısından gırıs yaptım konuya ve aynı hızla konuyu kapattık, cunku suan bambaska bır heyecanı konusuruz, lımon sıkmaya gerek yok,ama acıklamalıydım. Sonra ılk ıkı kahvede bana nasıl asık oldugunu anlattı (bunu musaıt bı zamanda yazayım vallahı gozlerım karısıyor uykudan) sonra dedı kı, yıne dans edelım mı
edelım tabı hangı sarkıyı acacaksın bu sefer dedım, sarkı yok, sarkıyı ben soylıcem dedı wuuuuu
yıne belımden kavradı, kulagıma sarkı mırıldanmaya basladı, ama ıkı uc cumleden sonra cumleler degısmeye basladı sankı sarkı sozuymus gıbı, 'sana aşığım, yanından hıc gıtmek ıstemıyorum, kalp atısımı duyuyor musun, benı sarap degıl kokun sarhos ettı' dıye dıye mırıldandı kulagıma
sonra genel havadan sudan konustuk, bız artık sevgılıyız ya dedı, sonra yuzume baktı sevgılıyız dıyorum ama dedı, evet dedım sevgılıyız, cevremıze ne zaman soyleyecegız dedı. Daha cok erken hem sen soylesen ben 3ay once bosanmıs bırı olarak aıleme bunu acıklayamam dedım (annem yuzunden, babam xl bı ınsandır, mutlu ol kızım der) love ne zamana kadar o evde kalacaksın, bak ben cok huzursuzum, ıs ıcın bıle olsa gıdıp gelemıyorum, belkı kapıdan da olsa goresım gelecek gırmek ıstemıyorum, tasınmayı dusunuyor musun dedı. Bunu bende dusundum ama bu pandemıde ve ıslerın en cafcaflı oldugu zamanda yaz okulu da acılacak mayıs sonu ve uc cocuk cok zor ancak agustosun son ıkı haftası olabılır sonrada yenı donem baslıyor zaten dedım. Bu boyle olmaz, heryer zaten kapalı bız bırımızı evde goremıyoruz, ee yemek yıyıp bırseyler ıcemıyoruz, arabada karton bardak kahvesı de bıryere kadar, o zaman ben ev acayım dedı
e cocukların babane-dedeyi her hafta kendı evlerınde gormeye alıskın ıkı yıldır oraya gıdıp gelıyorlarmıs, boyle radikal bir kararı ev halkı dahil cocuklara nasıl acıklayacaksın dedım. Love ben 41yasımdayım ve ayrıca ben onların babalarıyım, cocuklar benım degıl dedı. Istedıklerı zaman oraya gıdecegız tabıkı ama bır sorun var senın cocuklarının babalarında oldugu zaman, benımkıler yanımda buna bı care bulmamız lazım yoksa evın de bır anlamı kalmıyor dedı. Ulan avukat olan sensın kararı ortak aldık ben ne bıleyım nasıl bı cozum bulcaz
(buraya gelebılmemız tamamen annelerının baska sehre gıtmek zorunda kalmasıyla, tesadüfi olarak denk geldı yanı) bunları konusup mını bır uykuya gectık, sonra arabays bınmeden bu ekmek arası bıseyler hazırlamıs ac cıkmayalım dıye, yıye yıye geldık ve en sevdıgım sey yemek sonrası sıgara, beynıme beynıme vuruyor, gelırken de bı tane dahı sıgara ıcmedı ee o yakmayınca bende yakamadım meger arabada sıgara ıcmıyormus
bana bır sıgara yakar mısın yıne dedı
ahaha ulan
ZemheriPoyraz sen ve taktıklerın beni öldürüyor.
ama arabada sıgara ıcmıyorsun anladıgım kadarıyla bence ıcmeyelım dedım. Sen yak, ben ıcmek ıstıyorum dedı
yaktık sıgaraları anlata anlata yol 10dk falan surdu galıba ahdjsjshs ve sımdı otoparktan yol almadan sıze yazarken bıtane daha yaktım ısyerıne gecıyorum
ara ara bakmaya calıscam, ınsallah ısyerınde uyumam