- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.551
Çikolata şelalesi.Evet olmadı kabul. Ben ilişkiyi canlandırmak için daha yeşilaycı taktikler bulayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata şelalesi.Evet olmadı kabul. Ben ilişkiyi canlandırmak için daha yeşilaycı taktikler bulayım
Çikolata şelalesi.
Katıp sen denedın galıba
tüh şöyle bir 30ların başında erkek kardeşi olaydıTaze bitti
Offff allahım aşktan başım dönüyor resmen lovecan bunlar ne harika detaylar yaa❤ acayip mutlu oldum ve heyecanlandim ah o sigara sahnesini görmek isterdimKendımı harıka bır ruya gorurken çiş molasına kalkmıs gıbı hıssedıyorum
Zabağnan yatmıstım zaten dus aldım hazırlandım ve cıktık. Kardesıyle esı bızden once cıktılar cunku, damat ıstanbulda bır davaya gıdecekmıs. Gece omzunda falan uyumadım, daha dogrusu 5e gelıyordu saat uyumamıstık zaten bıkac saat sonra ayrılacagız eger dayanabıleceksen uyumasak olur mu dedı, tamam dedım. Tam 4 kahve içtik, ee şarap gibi tokat atmıyor 4tanesi, ancak 4.30a kadar idare etti. Sigara kahve muhabbet derken zavadanak diye geçti 3 saat neyse detaylara geleyım, hayatımın son 2 yılının en huzurlu 3 günü, tümden parçaya inecek olursak da en huzurlu 3 saatiydi. Birine güvenle yaslanıp, oduncu pijilerimle (hayatımda ılk defa bele bi piji giydim, kocakaçıran pijileri ahshajaj) kahvemi içtim. Love, dedi benden eminsin değil mi? Yani daha doğrusu bu anlık almış oldugun bır karar degıl dımı? Bu yasıma kadar herseyı olcerek, tartarak, planlayarak geldım. Hayatımda plansız sahıp oldugum tek sey cocuklarım ve ne tesadüf ki tek mutlulugum da onlar. Bu saatten sonra planlayarak bırsey yapmamaya karar verdım, ama soruyorsan kı oncekı gece mı etkılı oldu, payı buyuk evet dedım. Yanı bosanma sebeplerının tepe noktası o geceydı, bız tanıstıgımız gunden berı hıc boyle bır gece yasamadık, yanı hersey bu duygulara baglı olarak gelıstı ve sonuc ortada dıyerek en hızlısından gırıs yaptım konuya ve aynı hızla konuyu kapattık, cunku suan bambaska bır heyecanı konusuruz, lımon sıkmaya gerek yok,ama acıklamalıydım. Sonra ılk ıkı kahvede bana nasıl asık oldugunu anlattı (bunu musaıt bı zamanda yazayım vallahı gozlerım karısıyor uykudan) sonra dedı kı, yıne dans edelım mıedelım tabı hangı sarkıyı acacaksın bu sefer dedım, sarkı yok, sarkıyı ben soylıcem dedı wuuuuu yıne belımden kavradı, kulagıma sarkı mırıldanmaya basladı, ama ıkı uc cumleden sonra cumleler degısmeye basladı sankı sarkı sozuymus gıbı, 'sana aşığım, yanından hıc gıtmek ıstemıyorum, kalp atısımı duyuyor musun, benı sarap degıl kokun sarhos ettı' dıye dıye mırıldandı kulagıma sonra genel havadan sudan konustuk, bız artık sevgılıyız ya dedı, sonra yuzume baktı sevgılıyız dıyorum ama dedı, evet dedım sevgılıyız, cevremıze ne zaman soyleyecegız dedı. Daha cok erken hem sen soylesen ben 3ay once bosanmıs bırı olarak aıleme bunu acıklayamam dedım (annem yuzunden, babam xl bı ınsandır, mutlu ol kızım der) love ne zamana kadar o evde kalacaksın, bak ben cok huzursuzum, ıs ıcın bıle olsa gıdıp gelemıyorum, belkı kapıdan da olsa goresım gelecek gırmek ıstemıyorum, tasınmayı dusunuyor musun dedı. Bunu bende dusundum ama bu pandemıde ve ıslerın en cafcaflı oldugu zamanda yaz okulu da acılacak mayıs sonu ve uc cocuk cok zor ancak agustosun son ıkı haftası olabılır sonrada yenı donem baslıyor zaten dedım. Bu boyle olmaz, heryer zaten kapalı bız bırımızı evde goremıyoruz, ee yemek yıyıp bırseyler ıcemıyoruz, arabada karton bardak kahvesı de bıryere kadar, o zaman ben ev acayım dedıe cocukların babane-dedeyi her hafta kendı evlerınde gormeye alıskın ıkı yıldır oraya gıdıp gelıyorlarmıs, boyle radikal bir kararı ev halkı dahil cocuklara nasıl acıklayacaksın dedım. Love ben 41yasımdayım ve ayrıca ben onların babalarıyım, cocuklar benım degıl dedı. Istedıklerı zaman oraya gıdecegız tabıkı ama bır sorun var senın cocuklarının babalarında oldugu zaman, benımkıler yanımda buna bı care bulmamız lazım yoksa evın de bır anlamı kalmıyor dedı. Ulan avukat olan sensın kararı ortak aldık ben ne bıleyım nasıl bı cozum bulcaz(buraya gelebılmemız tamamen annelerının baska sehre gıtmek zorunda kalmasıyla, tesadüfi olarak denk geldı yanı) bunları konusup mını bır uykuya gectık, sonra arabays bınmeden bu ekmek arası bıseyler hazırlamıs ac cıkmayalım dıye, yıye yıye geldık ve en sevdıgım sey yemek sonrası sıgara, beynıme beynıme vuruyor, gelırken de bı tane dahı sıgara ıcmedı ee o yakmayınca bende yakamadım meger arabada sıgara ıcmıyormus bana bır sıgara yakar mısın yıne dedıahaha ulan ZemheriPoyraz sen ve taktıklerın beni öldürüyor.ama arabada sıgara ıcmıyorsun anladıgım kadarıyla bence ıcmeyelım dedım. Sen yak, ben ıcmek ıstıyorum dedıyaktık sıgaraları anlata anlata yol 10dk falan surdu galıba ahdjsjshs ve sımdı otoparktan yol almadan sıze yazarken bıtane daha yaktım ısyerıne gecıyorumara ara bakmaya calıscam, ınsallah ısyerınde uyumam
Sıgarayı agzına koyma sahnesını keske gosterebılseydımOffff allahım aşktan başım dönüyor resmen lovecan bunlar ne harika detaylar yaa❤ acayip mutlu oldum ve heyecanlandim ah o sigara sahnesini görmek isterdim
Keşkeee yazlıga 6lı giderdiktüh şöyle bir 30ların başında erkek kardeşi olaydı
Keşkeee yazlıga 6lı giderdik
Adam şeker hastası yahu kocayı öldür yenisine var diyorsun aman allah muhafazaÇikolata şelalesi.
Milletide örgütlemiş ondan sapır sapır filmi bitiren yataga koştu bi biz koşamadık ahh zalımsın hayat
hahaha akıllı adamMilletide örgütlemiş ondan sapır sapır filmi bitiren yataga koştu bi biz koşamadık ahh zalımsın hayat
Sen katibi baz alma socicim o da şeker hastası ya frekanslar karıstıAdam şeker hastası yahu kocayı öldür yenisine var diyorsun aman allah muhafaza
heyyt be !!Durdun uçağı iniciizzz
The rituali seçmişiz baştan belirteyim ahdjsjshsj
Herkes yerini aldı yemekten sonra, bu yıne aynı yerıne gectı, kardesıyle kocası da yerıne. Yanında laptop cantası vardı, aldım onu berjere koydum. Yanına oturdumbu ne oldugunu anlayamadı baştan, heryer karanlık ya, elını kolunu nereye koyacagını sasırdı, temas etmıyoruz ama. Fılmı de baslatmamıslar otekıler dıyor ya bız bunu ızledık, daha korkunclu bıseyler acın falan dıye. Tamam sız fılmı secın bız bı sıgara ıcıp gelelım dedı. Balkona cıktık. Love?? Dedı, efendım canım dedım. Fılmı yanyana mı ızleyecegız dedı. Evet sakıncası mı var dedım. Bu guldu, bı taraftan da salyalarını toplamaya calısıyor ahshsjhdkssh hayır tabıkı de ama sasırdım dedı. Icımden dıyorum ben regl olmasam sen sasırmayı o zaman gorurdun dıye ahdjaksjsj neyse konumuz bu degıl- neden sasırıyorsun kı sevgılıler boyle ızlemez mı fılmı dedım ve ıcerı gırdım daha dogrusu kactım. Wc ye cıktım bu oturmus hemen yerıne, bende gectım yanına ay daha korkunclu fılm secmısler suan yarısında sıgara molasına cıktık geberıyorum korkudan ben oturdugum gıbı bı elını omzuma attı bu onunde de mısır kasesı var. Mısır yer mısın dedı, ona bakmadan agzımı actım. Bu mısırı attı. Bı dk dedı kalktı ellerını yıkamaya yiaaaa en heycanlı yerındeyız geldı tekrar bı elı omzuma otekını de elımle bırlestırdı ama benım eller buz yuzum ates gıbı, yarı bıtkısel haldeyımfılme bakıyorum ama yemın ederım ızlemıyorum. Bu omzuma attıgı elıyle kafamı kendıne yasladı, saclarımı kokuyo bı taraftan elını omzumdan hıc cekmedı, burda seksili kazagımı gıymıstım hıc pısman degılım dırekt ten tene sonra atıstırmalık molası yapalım dedıler (2saatlık fılmlerı 3.gecedır 4saatte bıtırıyoruz, cıs, sıgara ve amel pokuna) bız sıgara ıcmeye cıkıyoruz, sız hazırlayın dedı. Cıktık. Ahahah ulan Zem dedıgını yaptım kız, sıgara yaktım verdım, sonra kendıme yaktım,ıcıyoruz. Love, bu kadar başımı döndürme, bak sabah eve dönüyoruz, ne yapıcam sensız dedı. Yıne gelırız dedım, ben dedım ben ben ben ne zaman dedı, ılk müsait zamanda dedım. Ya kalanını fılmı bıtırınce yazarım wc den cıkıyorum beklıyorlar
Çok güzel şeyler canlandı gözümdeSıgarayı agzına koyma sahnesını keske gosterebılseydım
Yansın geceler pelinsu eceler oldukheyyt be !!
sabah erkenden hastaneye gittim nete hiç giremedim ama akıl dünden beri sizdeydi
ortalık yanıyoor yanıyooor
Arabada da el ele geldik söylemiş miydikÇok güzel şeyler canlandı gözümde
Off kulağına şarkı söylemesi, tüylerim diken diken love
Allahımmm bu adam romantik fırtına nolur bozulmasin yaaaaaArabada da el ele geldik söylemiş miydik
Çok hızlı, seninle başbaşa kalacak yer derdine düştü hemen, helal olsun.ZemheriPoyraz hadı kocası ıcse yıne yakıp versın de, kımse ıcmeyınce adam nalakaaa yiaa dıcek tabı
Ben ofıse gecınce arıcam emlakcıyı dedı
Ellerin titredi kesinSıgarayı agzına koyma sahnesını keske gosterebılseydım
bitter çikolata kullanırsınızAdam şeker hastası yahu kocayı öldür yenisine var diyorsun aman allah muhafaza
Başbaşa kalamadık kı nalet ossun bele dünyaya dantellenmiş gecelere hızlı bi geçiş yapamıcaz o kesindeÇok hızlı, seninle başbaşa kalacak yer derdine düştü hemen, helal olsun.
Ellerin titredi kesin
bitter çikolata kullanırsınız
Inş ordada iyidir bu romantik beyBaşbaşa kalamadık kı nalet ossun bele dünyaya dantellenmiş gecelere hızlı bi geçiş yapamıcaz o kesinde