Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi olması gerekiyordu 🤔
adem dışında cennetten gönderileni duymadım henüz.
Boşanmak, hayata küsmek rahibe olmak demek değil, adam teklifte bulundu love da değerlendirmeye aldı. Şu durumda da iyi yaptığını düşünüyor. Daha ne olsun
Reis sen niye bu kadar ciddiye aldın olayı .d

Allahim oturdum 44 sayfayi tek tek okudum bir yandan hoca biyokimya anlatiyor bir yandan siritarak okuyorum sanki romantik komedi filmi izliyorum gibiydii psjfksk
Valla buralardutluktu ve sen bıldırımlerınızle bana bunu ılıklerıme kadar hıssettırdınız ahshsjshsjs :KK53: :KK70:

Bak misafir falan varken yada kocişleyken burayı okumayın, zemherıcan gıbı sebepsız sırıtırsan mıllet nölüyöö yaa der :KK70: :KK53:
Akşam bir de şu 50 yaşındaki sevgi muhabbeti vardı, rezillik diz boyu 😂😂😂
Dinleriz hele bi o anlar gelsin :KK70:
En azındam iyi kötü muhteşem der bence ama ayrıntılara cinsellikteki yorumlardan vakıf oluruz ancak 😉
O kısma gecelım bakacam bakalım uygulayabılecek mıyım pratıgımı kaybettım de:KK8:
Bisiklete binmek gibidir canım, vakti gelince hatırlarsın, ilkinde olmasa da 😘

En azındam iyi kötü muhteşem der bence ama ayrıntılara cinsellikteki yorumlardan vakıf oluruz ancak 😉

Ahah evet hepimize çok meşhur tavsiyesi vardı ona benzer fikirleri çıtlatır artık :KK70: :KK66:

50yaşındaki sevgi ne kız. Aksam kahkaha mı attın doru seyleee :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X