- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
E şaka yapıyorum tabiki Şimdiki özel, o tavsiyeleri heyecandan unutturur cinstenİyi de onlar tavsiyeydi, şimdi fizik giriyor işin içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E şaka yapıyorum tabiki Şimdiki özel, o tavsiyeleri heyecandan unutturur cinstenİyi de onlar tavsiyeydi, şimdi fizik giriyor işin içine
O kısma gecelım bakacam bakalım uygulayabılecek mıyım pratıgımı kaybettım deE şaka yapıyorum tabiki Şimdiki özel, o tavsiyeleri heyecandan unutturur cinsten
Olur olur sende o ışık var ben inanıyorum sana Hem sevince arzulayınca pratikmiş tecrübeymiş insan umursamıyor atlıyor adamın üstüneO kısma gecelım bakacam bakalım uygulayabılecek mıyım pratıgımı kaybettım de
yok canım benim kocişkom çok uzaklarda hasret çekiyorumBak misafir falan varken yada kocişleyken burayı okumayın, zemherıcan gıbı sebepsız sırıtırsan mıllet nölüyöö yaa der
Hii insallah kavusursunuz en kısa süredeyok canım benim kocişkom çok uzaklarda hasret çekiyorum
Tebi tebi nerden atlayayım dolabın ustu ıyı mıOlur olur sende o ışık var ben inanıyorum sana Hem sevince arzulayınca pratikmiş tecrübeymiş insan umursamıyor atlıyor adamın üstüne
Yok yok o kadar da uçmaTebi tebi nerden atlayayım dolabın ustu ıyı mı
insallah inşallahHii insallah kavusursunuz en kısa sürede
Bu beni mutlu eder. Nesin sen pilavboy falan mıKımı unutuyorum anlamadım
Ahsjsjssjsj napayım aşkilettam, karalar baglayacak bı organım da yok ki minasip
Reis sen niye bu kadar ciddiye aldın olayı .dÖyle mi olması gerekiyordu
adem dışında cennetten gönderileni duymadım henüz.
Boşanmak, hayata küsmek rahibe olmak demek değil, adam teklifte bulundu love da değerlendirmeye aldı. Şu durumda da iyi yaptığını düşünüyor. Daha ne olsun
ararsa arasın, içinde bir canavar taşıdığını şimdilik bilmesine gerek yok, sürprizler güzeldirYiaa ınsallah benım evde de bele uyudugumu dusunmuyordur suan
Yoksa anlattıklarımda ıcten ıce bı haklıkık payı aramasın bu
Valla buralardutluktu ve sen bıldırımlerınızle bana bunu ılıklerıme kadar hıssettırdınız ahshsjshsjsAllahim oturdum 44 sayfayi tek tek okudum bir yandan hoca biyokimya anlatiyor bir yandan siritarak okuyorum sanki romantik komedi filmi izliyorum gibiydii psjfksk
Allahım ağlayacayim şimdi oturupDudis ne ?
Akşam bir de şu 50 yaşındaki sevgi muhabbeti vardı, rezillik diz boyuBak misafir falan varken yada kocişleyken burayı okumayın, zemherıcan gıbı sebepsız sırıtırsan mıllet nölüyöö yaa der
En azındam iyi kötü muhteşem der bence ama ayrıntılara cinsellikteki yorumlardan vakıf oluruz ancakDinleriz hele bi o anlar gelsin
Bisiklete binmek gibidir canım, vakti gelince hatırlarsın, ilkinde olmasa daO kısma gecelım bakacam bakalım uygulayabılecek mıyım pratıgımı kaybettım de
Bazıları ağır eleştiri yapıyor ya o yüzden tutamadım dilimi, kusura bakmaReis sen niye bu kadar ciddiye aldın olayı .d
Ahah evet hepimize çok meşhur tavsiyesi vardı ona benzer fikirleri çıtlatır artıkAkşam bir de şu 50 yaşındaki sevgi muhabbeti vardı, rezillik diz boyu
En azındam iyi kötü muhteşem der bence ama ayrıntılara cinsellikteki yorumlardan vakıf oluruz ancak
Bisiklete binmek gibidir canım, vakti gelince hatırlarsın, ilkinde olmasa da
50yaşındaki sevgi ne kız. Aksam kahkaha mı attın doru seyleeeAkşam bir de şu 50 yaşındaki sevgi muhabbeti vardı, rezillik diz boyu
En azındam iyi kötü muhteşem der bence ama ayrıntılara cinsellikteki yorumlardan vakıf oluruz ancak
Bisiklete binmek gibidir canım, vakti gelince hatırlarsın, ilkinde olmasa da
Bunda daha farklı seyler denerım nasılsa 365günü de yarıda bırakmıs, aksama tamamlar artık onuAhah evet hepimize çok meşhur tavsiyesi vardı ona benzer fikirleri çıtlatır artık