- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Adam cennetten mi gönderildi .dKısmet vakit tanımaz, daha yeni boşandım dşye böyle bir adama da sırtını dönmemeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam cennetten mi gönderildi .dKısmet vakit tanımaz, daha yeni boşandım dşye böyle bir adama da sırtını dönmemeli
Dönmedim dönecektim döndürdülerKısmet vakit tanımaz, daha yeni boşandım dşye böyle bir adama da sırtını dönmemeli
AraftanAdam cennetten mi gönderildi .d
Aa aaaa çok ayıpa kessen anlatamamYok anlatmayacan mi bideee burda bu kadar insan bekliyos
Ulan be adamsın he öyle unutulmaz böyle unutulur demek heOoo cinnetim sen nerelerdesin yahu
Napam böbişim elde hıcbır sey kalmadı ee denk gelınce de mülakata aldım
Doğru karar inan banaYarını dusunecegım tek sey cocuklarım, en fazla kalbım kırılır, ne kaybederım kı
Eee azcık kafam çalışıyor bebişim ilk aşamada sevimli görünmek her zaman avantajdır. İlk izlenim önemli, seksi görünseydin abes olurdu, ayıcıklı pijama da komik olurdu. Kadınsı ve sade en iyi tercihti bu durumdaKırmızı cok yakısmıs dedı hemide odunculara yeaa kız ıyıkı senı dınlemısım, bak yoksa satenlerle dans falan olmazdı
Kımı unutuyorum anlamadımUlan be adamsın he öyle unutulmaz böyle unutulur demek he
Yiaa ınsallah benım evde de bele uyudugumu dusunmuyordur suanDoğru karar inan bana
Eee azcık kafam çalışıyor bebişim ilk aşamada sevimli görünmek her zaman avantajdır. İlk izlenim önemli, seksi görünseydin abes olurdu, ayıcıklı pijama da komik olurdu. Kadınsı ve sade en iyi tercihti bu durumda
Öyle mi olması gerekiyorduAdam cennetten mi gönderildi .d
Bak misafir falan varken yada kocişleyken burayı okumayın, zemherıcan gıbı sebepsız sırıtırsan mıllet nölüyöö yaa deryaaa surda kendi kendime gülüyorum içim bi hoş oluyo
Dinleriz hele bi o anlar gelsinOnuda mı anlatacam tebee tebeee
Oldu bitti derim, detay veremem litfenDinleriz hele bi o anlar gelsin
Detay önemli amaOldu bitti derim, detay veremem litfen
Aa aaa seni edepsis bağyanŞükürDetay önemli ama
Şimdi adam mutfaktaki gibi becerikli mi ?
Kadının ruhundan her alanda anlıyor mu?
Yoksa sadece dışa mı hitap ediyor ?
Kaç cm bu fazla oldu tmm
UzdünüzAa aaa seni edepsis bağyan
Şöyle bi üstten geçerim eğer bişey olursa yoksa ağzımdan laf alamazsınız, aldırtmam
Üzülmeyin anlatmıcam tamamUzdünüz
Bence anlatirsiniz ama
Ahah Sen her türlü cinsel, duygusal doyuma ulaş da gerisi önemli değil canoOldu bitti derim, detay veremem litfen
Ee ben size soruyor muyum nasıl sevısıyorsunuz detaylıca anlatın dıye ahsjskshs tövbe ya dımı amaAhah Sen her türlü cinsel, duygusal doyuma ulaş da gerisi önemli değil cano
kdkjskj güldürdün Cinsellik bölümünde konuştuğumuz şeyler yetiyor zaten orada neler neler konuştuk yok şunu ayır yok vakumlaEe ben size soruyor muyum nasıl sevısıyorsunuz detaylıca anlatın dıye ahsjskshs tövbe ya dımı ama
İyi de onlar tavsiyeydi, şimdi fizik giriyor işin içinekdkjskj güldürdün Cinsellik bölümünde konuştuğumuz şeyler yetiyor zaten orada neler neler konuştuk yok şunu ayır yok vakumla