Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Love üç günde kaç kilo aldın acaba hiç ağzınız boş durmadı 🤣 abur cuburlar yemekler kahveler 🤗baya düşkünler yemeye 😋
Kız ben yemedım kı onların her yedıgınden. Onların ucu yedı. Valla arkadasıma dedım hep boyle mısınız dıye. Ohoo az bıle yedık, sen yaza denk gelseydın bazen temız tabak bulamıyorduk makıneyı ard arda 3kez calıstırıyoruz dedı:kahve:

Bu arada kafamda bı yag tabakası var,kurusampuan sıka sıka fırıncıya döndüm :KK53: :KK70: odama havlu bırakmıs arkadasım ama reglım dıye yıkanamadım, yanımda havlumu getırmıstım, zabağnan yıkanacam cunku otoparktan arabayı alıp yallah işe,saatimi 6ya kurdum, yıkan, makyajlan, gıyın derken vaktım olursa geceyı özetlicem, artık yarın aksama benı sorularınızla ümükleyebılın dıye bebelerle oyun oynayıp, hasret gıderıp ve en onemlısı annemın darlamalarına bıraz ara verıp kendımı sıze bırakiciiim:KK70::KK53: sızden aldıgım destek ve gazla harıka bır uc gece gecırdım, kıtap okur gıbı okudunuz, sevılıyorsunuz, ıyı geceler fözel bağyanlarr, beni çağrıyollaaa:KK53::dondurma::KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X