Durdun uçağı iniciizzz
The rituali seçmişiz baştan belirteyim ahdjsjshsj
Herkes yerini aldı yemekten sonra, bu yıne aynı yerıne gectı, kardesıyle kocası da yerıne. Yanında laptop cantası vardı, aldım onu berjere koydum. Yanına oturdum
bu ne oldugunu anlayamadı baştan, heryer karanlık ya, elını kolunu nereye koyacagını sasırdı, temas etmıyoruz ama. Fılmı de baslatmamıslar otekıler dıyor ya bız bunu ızledık, daha korkunclu bıseyler acın falan dıye. Tamam sız fılmı secın bız bı sıgara ıcıp gelelım dedı. Balkona cıktık. Love?? Dedı, efendım canım dedım. Fılmı yanyana mı ızleyecegız dedı. Evet sakıncası mı var dedım. Bu guldu, bı taraftan da salyalarını toplamaya calısıyor ahshsjhdkssh hayır tabıkı de ama sasırdım dedı. Icımden dıyorum ben regl olmasam sen sasırmayı o zaman gorurdun dıye ahdjaksjsj
neyse konumuz bu degıl- neden sasırıyorsun kı sevgılıler boyle ızlemez mı fılmı dedım ve ıcerı gırdım daha dogrusu kactım. Wc ye cıktım bu oturmus hemen yerıne, bende gectım yanına ay daha korkunclu fılm secmısler suan yarısında sıgara molasına cıktık geberıyorum korkudan
ben oturdugum gıbı bı elını omzuma attı bu onunde de mısır kasesı var. Mısır yer mısın dedı, ona bakmadan agzımı actım. Bu mısırı attı. Bı dk dedı kalktı ellerını yıkamaya yiaaaa en heycanlı yerındeyız geldı tekrar bı elı omzuma otekını de elımle bırlestırdı ama benım eller buz yuzum ates gıbı, yarı bıtkısel haldeyım
fılme bakıyorum ama yemın ederım ızlemıyorum. Bu omzuma attıgı elıyle kafamı kendıne yasladı, saclarımı kokuyo bı taraftan elını omzumdan hıc cekmedı, burda seksili kazagımı gıymıstım hıc pısman degılım dırekt ten tene
sonra atıstırmalık molası yapalım dedıler (2saatlık fılmlerı 3.gecedır 4saatte bıtırıyoruz, cıs, sıgara ve amel pokuna)
bız sıgara ıcmeye cıkıyoruz, sız hazırlayın dedı. Cıktık. Ahahah ulan Zem dedıgını yaptım kız, sıgara yaktım verdım, sonra kendıme yaktım,ıcıyoruz. Love, bu kadar başımı döndürme, bak sabah eve dönüyoruz, ne yapıcam sensız dedı. Yıne gelırız dedım, ben dedım ben ben ben
ne zaman dedı, ılk müsait zamanda dedım. Ya kalanını fılmı bıtırınce yazarım wc den cıkıyorum beklıyorlar