Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhahaha yüreğim ağzımda okuudumÖhöm öhöm şöyle bısey oldu. Bunlar yemek hazırlarken, bende fılm bakayım barı aksam ıcın dedı ıste, oturdu pc basına. Sonra bende bakayım ne secıyorsun dedım yanına oturdum, temas etmıyoruz ama. Secemıyorum yardımcı olur musun dedı ama gozlerımın ıcıne bakıyor, bende tabı dedım gel bakalım, pc yı aldım bı tık yaklastım ve ta taaam temas edıyoruz, kucagına koydum sec bakalım dedım. Bu sefer hıc secemıyorum dedı yemek hazırlanana kadar fılm sectık ama ne sectık ınan bılmıyorum, aksama bıze de surprız olcek
Arrık bundada mesajı almadıysa bısey demıyorumahahhahaha yüreğim ağzımda okuudum
almıştır almıştır almadıysa bende bişey diyemiyorumArrık bundada mesajı almadıysa bısey demıyorum
Diyemem hatta bu gece içmeyiz. Sabah yola cıkacagız cunkualmıştır almıştır almadıysa bende bişey diyemiyorum
bu gece sen bişeyler içmeye davet et bence. hatta bence film biterken hafifçe sokulup başbaşa bişeyler içelim mi falan desen ?
Bak bu kadar kolay işte, ama pekiştirmek lazım siz o filmi de yan yana izleyin, baş omuza düşüversinÖhöm öhöm şöyle bısey oldu. Bunlar yemek hazırlarken, bende fılm bakayım barı aksam ıcın dedı ıste, oturdu pc basına. Sonra bende bakayım ne secıyorsun dedım yanına oturdum, temas etmıyoruz ama. Secemıyorum yardımcı olur musun dedı ama gozlerımın ıcıne bakıyor, bende tabı dedım gel bakalım, pc yı aldım bı tık yaklastım ve ta taaam temas edıyoruz, kucagına koydum sec bakalım dedım. Bu sefer hıc secemıyorum dedı yemek hazırlanana kadar fılm sectık ama ne sectık ınan bılmıyorum, aksama bıze de surprız olcek
Merak etme başgaan hallediciiimBak bu kadar kolay işte, ama pekiştirmek lazım siz o filmi de yan yana izleyin, baş omuza düşüversin
Sen ne kadar arzulasan da aslında hazır değilsin buna, hepimiz farkındayız. O yüzden akışına bırak, adamın da acelesi yok neticede, bak minnoş minnoş yakınlaşıyorDedım ya 457575 mesaj önce, su dudiş işini askıya aldım bele çekzel bu süreç nasıl ilerleme katedecek acaba
+1Sen ne kadar arzulasan da aslında hazır değilsin buna, hepimiz farkındayız. O yüzden akışına bırak, adamın da acelesi yok neticede, bak minnoş minnoş yakınlaşıyor
Evet, sunları 100dudişe değişmem suan, genclestım yehhuuuSen ne kadar arzulasan da aslında hazır değilsin buna, hepimiz farkındayız. O yüzden akışına bırak, adamın da acelesi yok neticede, bak minnoş minnoş yakınlaşıyor
Hayatta yetişecek bir şeyiniz yok, iş var, çocuk var, para var. Tadını çıkara çıkara yavaş yavaş, gençleşerek, huzur bularak. Onun da ağzı yanmış senin de temkinli ve güvenle devamEvet, sunları 100dudişe değişmem suan, genclestım yehhuuu
Evet gercekten ıkımızın de aynı yerden yarası var. Ne olur bılemem tabı ama suan bu kadar hızlı ılerlemesı normal mı? Yanı bunu sormamdakı sebep, bılıyorsunuz ben uzun zamandır evlılık sınırları da dahıl boyle bırsey yasamadım. Yanı dozunda mı gıdıyorum yoksa arkamdan atlı kovalar gıbı mı tartamıyorum. Akışsa, suan ki akış bunu gerektırıyor gıbı. BılemedımHayatta yetişecek bir şeyiniz yok, iş var, çocuk var, para var. Tadını çıkara çıkara yavaş yavaş, gençleşerek, huzur bularak. Onun da ağzı yanmış senin de temkinli ve güvenle devam
Duruma ve içinden gelene göre davran 3.gün bu 6.ay bu olacak diye bir kural yok. Yüreğinin götürdüğü yere gideceksin. Eşim bana evlenme teklif ettiğinde 20 gündür tanışıp 3 gündür çıkıyorduk. Sonrasında da birbirimizi ayrıntılı tanıdık, duyhuların yönlendirsin seni rahat ol. Hormonlarıyla hareket eden insanşar değilsiniz, duyguların izin verdi ışık yaktın aklın da izin verirse ileriye yönelik adım atacaksın. Zaman diye bir kavram yok bu işteEvet gercekten ıkımızın de aynı yerden yarası var. Ne olur bılemem tabı ama suan bu kadar hızlı ılerlemesı normal mı? Yanı bunu sormamdakı sebep, bılıyorsunuz ben uzun zamandır evlılık sınırları da dahıl boyle bırsey yasamadım. Yanı dozunda mı gıdıyorum yoksa arkamdan atlı kovalar gıbı mı tartamıyorum. Akışsa, suan ki akış bunu gerektırıyor gıbı. Bılemedım
Bence gayet normal gidiyorsunuz zaten aranızda bir şey olmadı hiç. Devam...Evet gercekten ıkımızın de aynı yerden yarası var. Ne olur bılemem tabı ama suan bu kadar hızlı ılerlemesı normal mı? Yanı bunu sormamdakı sebep, bılıyorsunuz ben uzun zamandır evlılık sınırları da dahıl boyle bırsey yasamadım. Yanı dozunda mı gıdıyorum yoksa arkamdan atlı kovalar gıbı mı tartamıyorum. Akışsa, suan ki akış bunu gerektırıyor gıbı. Bılemedım
Onların ızınlerı var donebılırler ama benım yok, yola cıkarsak ceza yerız. Kardesı love biz dönelim istersen dedi, aa yok hayır sabah bırlıkte cıkarız dedım. Her ne kadar beraber ıs yaptıgım arkadasım da olsa bu kadar erken kafasında bı kurgu yapmasını ıstemıyorum,ne gerek var. Sabah 7de duscez yollara ınsallahLove dönüş ne zamandı bu arada :) ben bugün sanıyordum yarın iş vardır diye düşündüm
Duruma ve içinden gelene göre davran 3.gün bu 6.ay bu olacak diye bir kural yok. Yüreğinin götürdüğü yere gideceksin. Eşim bana evlenme teklif ettiğinde 20 gündür tanışıp 3 gündür çıkıyorduk. Sonrasında da birbirimizi ayrıntılı tanıdık, duyhuların yönlendirsin seni rahat ol. Hormonlarıyla hareket eden insanşar değilsiniz, duyguların izin verdi ışık yaktın aklın da izin verirse ileriye yönelik adım atacaksın. Zaman diye bir kavram yok bu işte
Bence gayet normal gidiyorsunuz zaten aranızda bir şey olmadı hiç. Devam...