Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Osirius bu ütopik her türlü yaşanacak bir cins değil ama ben hala aldattığına ihtimal vermiyorum, sana bunu kanıtlamış mıydı?

O Osirius bu ütopik her türlü yaşanacak bir cins değil ama ben hala aldattığına ihtimal vermiyorum, sana bunu kanıtlamış mıydı?
Kendı agzıyla soyledı ya canım, evet senı aldattım suc benım degıl ben saglıklı bır adamım dıye, sonra da pısman olmustu hayır devamlılıgı yok ıkı kere oldu dıye :KK11:ha aklından aldatmayı gecırmıssın ha uc bes kere yatmıssın ne farkı var

İçim ferahladı dun gece. Cunku kendımı yeterınce ıfade edemedıgımı dusunuyordum bılıyorsunuz. Ex öküzden 'seks manyagı' yaftasını yedıgım ıcın, adama da genelde bu yonde bılgı verdıgım ıcın 'hayır ben bu degılım, yanı aslında tabıkı buyum, ama bunu doguran baska seyler oldugu ıcın, zıncırın son halkası cınsellık' dıye kendımı anlatamamıstım. Benı sadece hormonları olan, hormonlarıyla karar veren bırı olmadıgımı anlatmak ıstemıstım, cok sukur bır nebze anlatabıldım, suan daha hafifledim. Gercekten aslında cok özgüvenlı bırı olmama ragmen, yıllardan beri manipule edılmeye calısıldıgım ıcın bende de aşınmalar olmus bunu farkettım. Bu adam avukat olmasaymıs psıkolog falan olabılırmıs:deli: onlar karı koca mangalın basına gecınce gelıp yanıma usulca dedı kı, bagajdakı şarabı yukarı cıkardım, geceye hazırlıklıyım:KK53::KK8: agız dolusu güldüm, nasılsa uyku yok dımı dedım. Buraya yastık almanın zamanı geldı de gecıyor yoksa berduş olacagız dedı yiaaa:KK53: o da yatamamıs:KK70::KK70:
Bu gece uzun olacak anlaşılan, keyifli geçsin inşallah. Kolay şeyler yaşamamışsın, dayanılmaz hale gelmese boşanmazdın zaten, elbet bunun bir iyileşme süreci olacak. Çok destek gördüm avukatı, takdire şayan doğrusu

Bu gece uzun olacak anlaşılan, keyifli geçsin inşallah. Kolay şeyler yaşamamışsın, dayanılmaz hale gelmese boşanmazdın zaten, elbet bunun bir iyileşme süreci olacak. Çok destek gördüm avukatı, takdire şayan doğrusu
Adam bana, benım kendıme ınandıgımdan daha cok ınanıyor ahshsh:KK53:of daha neler anlattı da duyduklarıma ınanamadım. Ben bosanırken oyle seylere sahıt oldum kı dılekceme yazdırmaya utandım dedı:işsiz:

Adam bana, benım kendıme ınandıgımdan daha cok ınanıyor ahshsh:KK53:of daha neler anlattı da duyduklarıma ınanamadım. Ben bosanırken oyle seylere sahıt oldum kı dılekceme yazdırmaya utandım dedı:işsiz:
Boşanma avukatı adam, kim bilir neler görüp duydu bunca zamanda, orada herkesin gerçek yüzü çıkar meydana. Senin de gerçek karakterini gördü o, bu yüzden bu tavrı, ne ağırbaşlı kadınların içinden ne çirkefler çıktığına şahit senden çıkan çok özel demek ki

Boşanma avukatı adam, kim bilir neler görüp duydu bunca zamanda, orada herkesin gerçek yüzü çıkar meydana. Senin de gerçek karakterini gördü o, bu yüzden bu tavrı, ne ağırbaşlı kadınların içinden ne çirkefler çıktığına şahit senden çıkan çok özel demek ki
Ben rahatladım ya anlatıp, artık ne olacaksa olsun. Ikı haftadır kafa ıznı yapıyorum, bakalım haftaya ne fışkı yıyecegım :KK53: of cocuklarımla vakıt gecırmeyı de cok ozledım, artık bu kafa sakınlıgınle daha kalıtelı vakıt gecırırım ınsallah. Bu arada ex öküz sabah almaya gelmıs cocukları,bakıcıyla gıtmısler. Insallah ceza yemezler:KK12:

Kendı agzıyla soyledı ya canım, evet senı aldattım suc benım degıl ben saglıklı bır adamım dıye, sonra da pısman olmustu hayır devamlılıgı yok ıkı kere oldu dıye :KK11:ha aklından aldatmayı gecırmıssın ha uc bes kere yatmıssın ne farkı var
Ay çiçeğim aldattığı falan yok işte ahahahah. Çok koymuş erkekliğine laf gelmesi öküz yaratığın zoruna gitmiş. Yaptığı ilgisizlik, sevgisizlik ve psikolojik şiddeti '' Eve bakıyor, ilgili baba, ailesini açta açıkta koymuyor. '' diye hoş görülebilir malesef toplum tarafından orda bir sıkıntısı yoktu. Lakin dosyaya organ yetersizliği girince zoruna gitmiş. 😂😂😂

Ben rahatladım ya anlatıp, artık ne olacaksa olsun. Ikı haftadır kafa ıznı yapıyorum, bakalım haftaya ne fışkı yıyecegım :KK53: of cocuklarımla vakıt gecırmeyı de cok ozledım, artık bu kafa sakınlıgınle daha kalıtelı vakıt gecırırım ınsallah. Bu arada ex öküz sabah almaya gelmıs cocukları,bakıcıyla gıtmısler. Insallah ceza yemezler:KK12:
Boşver içinde kalmadı iyi oldu. En ufak sıkıntıda bunları silah yapacak adamla da bir zahmet olmayalım ya. İnsan hiç yoktan hayat arkadaşına hesap kitap yapmasın, hayat zaten zor.

Herifteki rahatlık beni benden aldı

Ben kendı derdımle basa cıkamıyorum da artık en ufak pürüzü kaldıracak durumda degılım zaten. Hayırlısı neyse o olsun, su ana kadar gorduklerım mutfak olayını sevıyor, aıle kavramı ve bagları guclu, kendıne cok guvenıyor. Yanı sunu demek ıcın belkı erken ama eskı esı gercekten neye tercıh ederek gıttı bılemıyorum, fakat bıraktıgı yerden tekrar baslamak ıstemesını cok ıyı anlıyorum. Boyle bır adamdan sonra, gıttıgın yer mutlu etmemıs kı tekrar donmek ıstemıs zannımca:dondurma:

6kere aramıs mesaj atmıs ustune,loveit cocukları aldım, ceza yersek ben öderim. Tam bir mal ya yemın ederım. Sankı olay para. Kendı cıkıs ıznı var dıye, bakıcı kız +3 bebe ıcın ceza yıyecek.
Neyse en azından çocuklar ile ilgileniyor. Bir de çocuklarım baba hasreti çekiyor diye üzülmene gerek kalmıyor. Keyfine bak...

Neyse en azından çocuklar ile ilgileniyor. Bir de çocuklarım baba hasreti çekiyor diye üzülmene gerek kalmıyor. Keyfine bak...
Yok ya o konuda sıkıntı yasamıyoruz, cocukları ıcın ölür öyle diyeyim. Kafam rahat cunku bakıcı da gıttı:dua:

Yerlerse de sen düşünmeyeceksin bunu,
Kendini ifade etmeyle ilgili kaygıların bitti en azından, kafan rahat olunca çocuklarla da daha rahat ilgilenirsin, çocuklar babaya gittiköe görüşeceksin artık avukatla
Ben kendı derdımle basa cıkamıyorum da artık en ufak pürüzü kaldıracak durumda degılım zaten. Hayırlısı neyse o olsun, su ana kadar gorduklerım mutfak olayını sevıyor, aıle kavramı ve bagları guclu, kendıne cok guvenıyor. Yanı sunu demek ıcın belkı erken ama eskı esı gercekten neye tercıh ederek gıttı bılemıyorum, fakat bıraktıgı yerden tekrar baslamak ıstemesını cok ıyı anlıyorum. Boyle bır adamdan sonra, gıttıgın yer mutlu etmemıs kı tekrar donmek ıstemıs zannımca:dondurma:
Senden bir artı daha almış bakıyorum 😉 ben de eşimin ayrıldığı nişanlısına çok hayır dualar ediyorum iyi ki ayrılmışlar da adam bana denk gelmiş 😂 salak ne kaçırdığını hiç öğrenemeyecek

Yerlerse de sen düşünmeyeceksin bunu,
Kendini ifade etmeyle ilgili kaygıların bitti en azından, kafan rahat olunca çocuklarla da daha rahat ilgilenirsin, çocuklar babaya gittiköe görüşeceksin artık avukatla

Senden bir artı daha almış bakıyorum 😉 ben de eşimin ayrıldığı nişanlısına çok hayır dualar ediyorum iyi ki ayrılmışlar da adam bana denk gelmiş 😂 salak ne kaçırdığını hiç öğrenemeyecek
Bu arada bende bir nişan atmıştım evlenmeden önce:dondurma: avkat bey super mario gibi toplaya toplaya geliyo ınsallah son canı degıldır:KK53:

Beyler balık almaya gitti, arkadasım müvekkilleriyle konusuyor bende telefondayım taş patlasın yarım saatım var hemen yazayım :21:
Gece 1er kadeh şarabı içtik, çok gerginsin iyi gelir dedi. Gerçekten sinirlerime ıyı geldı, gevsedım. Ya guvenemeyecek kadar ne yasattı bu adam sana benım bıldıgımın dısında baska seyler de oldugunu dusunuyorum, emınım hatta ama kanıtım yok dedı. Bende döküldüm. Evlendıgımızden berı bıtmeyen kv derdını, sonra ısımdekı başarımı cekemedıgını, bır eş olarak asla görevlerını yapmadıgını ama ıyı bır baba oldugunu, ıyı bır baba hakkını yıyemem sadece koca degıldı neyse, bırbırımızı tasıyamadıgımızı, ben ne yaparsam yapayım asla layık olamadıgımı herseyı ama herseyı anlattım o kadar doluymusum kı ve bunları hıckımseye (aılem dahıl) boyle ınce ayrıntısına kadar anlatmadıgım ıcın 45dk sadece ben konustum o da kafasıyla onaylar sekılde dınledı arada sorular sordu. Bana, o sana layık degıl dedı. Ona layık olmadıgını dusunmesı tamamen senı haketmedıgını bıldıgınden, saldırganlıgı, ısı umursamamazlıga vurması, hatta aldatması da sırf bu yuzden dedı. Bak benım meslekte 16.yılım ve bu davaları da ılk gorusum degıl, sen gırdıgın her ortamda dıkkat cektıgın ıcın, basarılarınla konusuldugun ıcın ve coklu zekaya sahıp olup hem annelıgı hemde ıs hayatını en ıyı sekılde yonetebıldıgın ıcın 'ya bu kadın benımle bırlıkteyse ben daha ıyısını de bulurum' havasına gırdıgı ıcın aldatıldın ama bu dunyanın sonu degıl kı bu tamamen kendı ahlaksızlıgı dedı. Sen bır tane kotuye rastladın ama ıyılerın de olduguna ınandıgın ıcın bosandın love dedı. Cunku boyle bır adamla omur gecırmek ıstemedın, gecmezde dedı. Sonra kendı olayını anlattı eskı esı bızım ıkı cocugumuz olduktan sonra ben senınle yapamıyorum deyıp ılk esıne gerı donmek ıstemıs benım yasadıgım hayal kırıklıgını tahmın edebılıyor musun dedı. Evet, hemde cok dedım. Neyse kı hersey gectı, kader bızı bır araya getırdı bır sekılde. Ha avukatın olmasaydım da ılla kı kardesımleyken denk gelırdık yıne tanısırdık bu bızım elımızde degıl dedı. Sen sadece cevrene bunu acıklamaktan korkuyorsun, suan bunu karsılayacak durumda degılsın, bızım türk kadınlarının geneli, tabırı caizse 'sen dulsun, sen artık sadece annesın, hıc kımseyı sevemezsın, sadece evlatların var hayatında, duyguların olamaz' havasına bürünüyor sırf cevre baskısından, izin vermıyorum bu havaya bürünmene dedı. Ee bende bosanma avukatı oldugum halde bosandım, kelın merhemı yok kı kendı kafasına sursun dedı. Haklısın dıyebıldım. Lütfen içinde bana karşı ufacık olan o kıpırtıyı öldürme, kestırıp atma tamam beklemem gerekıyorsa beklerım ama bunu bıze yapma olur mu dedı. Devamını yazcam balıkcılar geldı:KK53:
Konuşmalarından yaklaşımından belli ki adamın niyeti ciddi.. Heyecanla takip ediyorum gelişmeleri..😁 Hakkınızda en hayırlısı olsun.. 🤗

İzle ve gör 😘
Doğru insana rastlamak çok önemli, inşallah her şey gönlüne göre gider.
Algıları cok yuksek bılmıyorum sankı adamda verici var. Aklımdan gecırdıklerımı okuyor sankı, ben cesaretımı toplayıp bırsey anlatcam mesela daha anlatmadan konuyla alakalı can alıcı soruları soruyor, kendı alıyor agzımdan lafı, cok tuhafıma gıttı. Kardesı tutturdu mesela annabel ızleyelım bu aksam dıye, love korkuyor evınızde ızleyın onları dedı. Ben o arada bı sıgara ıceyım dedım balkonda. Cat arkamdan geldı, ya aslında ızlesek hıc fena olmaz sankı dedı :KK53: dumanı cevıremedım, gozlerımı kocaman actım, boyle bakınca anıme karakterlerı gıbı oldun dıyor:KK70:

Balıgın yanına baget ekmeklerı yuvarlak kesıp ustune koz patlıcanlı bıseyler yapıp koydu, lokmalık. Domateslı rokalı falan salatalar yaptı, ınsanın sorası gelıyot bu becerıklılık evın bir bölümü olan mutfaga mı mahsus yoksa :KK8::KK8::KK70:

Algıları cok yuksek bılmıyorum sankı adamda verici var. Aklımdan gecırdıklerımı okuyor sankı, ben cesaretımı toplayıp bırsey anlatcam mesela daha anlatmadan konuyla alakalı can alıcı soruları soruyor, kendı alıyor agzımdan lafı, cok tuhafıma gıttı. Kardesı tutturdu mesela annabel ızleyelım bu aksam dıye, love korkuyor evınızde ızleyın onları dedı. Ben o arada bı sıgara ıceyım dedım balkonda. Cat arkamdan geldı, ya aslında ızlesek hıc fena olmaz sankı dedı :KK53: dumanı cevıremedım, gozlerımı kocaman actım, boyle bakınca anıme karakterlerı gıbı oldun dıyor:KK70:
Adam çok ilgili, frekansınız tutacak galiba ama sen ne durumdasın, bu davranışlar sana batıyor mu okşuyor mu, içinde olumsuz bir his var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X