Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam dışarıya yine özgüveni yüksektir o değişmez de senin yanında süt dökmüş kedi gibi olur.Sana abayı yakmış ne yapsın.
Dışarıya hala öyle, bugün müvekkili aradı, davadan vazmıgeçsek ahmet bey cok guclu ellerı dedı. Sız kendı ıcınızde kararınızı tam verın guclu kısmını dava sonuclanınca gorur kendınız karar verırsınız x hanım, %50 ıhtımalle bırbırımıze guvenemeyız dedı ve kapattı o an bı el ense cekıp afferın kocum o ne ozguven o demek ıstedım ama salak salak sırıttım

Hayır tabı kı rahatsız olmadım, sorabılırsın merak ettıklerını. Ex okuzle nısan attıktan hemen sonra gıbı bı surede tanısmıstık, herseyımız farklı olmasına ragmen o zaman bısekılde evlendık, kaderde varmıs dıyelım, sen askta yol harıtası olusturmak ıstıyorsan yenısınden devam et exi baz alma, ayrıca bana oglumla Almanyaya gıderken yazmıstın hatırlıyor musun dur bulursam sana atıcam onu

Allahım yazık ya koca adam instagram mevzusundan huysuzluk yapıyor aşık adam aşık

Yok kuzu ben evliyim cok sukur ben direk kendimle ilgli degil seni merak ettigm icin sordm bunu merak ettim . Ten uyumu isine eski esle de evlenmeden ne dusunmustun hani simdikiyle benzer duygularla mi onu sevdin asik oldun vs merak iste

Ayrica hatirlayamadim cnm bahsettgn msji

C Cay6 ve seyahatımız bombok gecmıstı onu da ekleyeyım

Eklentiler

• Screenshot_20210308-234944.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 134
Laaaan bi epilasyonnyapayım dedim 2 sayfa yazmışsınız maşallah

Benım asla umrumda degıl valla tek dusundugum cocuklarımla kım muhattap olacak. Gerısı umrumda bıle degıl. Onun da zamanı gelırse gorur, hayat senın etrafında donmuyor love dıyordu, donuyormus ama
Helal sana be, böyle bir özgüven ve huzur olmalı işte
Yanındaki ölmeyecek ya artık, bırak ne hali varsa görsün
Zaten mesele senin gibi birini ister ama o yurek yok ya istedigi şekle sokmaya calisir olmaynca da çirkinleşir . Oh ne guzel ozetledim senin oküzü
Şahane tespitler
Avkat da aynada bakıp ne kadar yakısıyoruz dımı lovem dıyor bana
Egoyu da göstermese olmaz tabi
Dogru böbişim, adam kendı ıcınde potansıyellı ama bana koala yiaa
İşte ideal erkek modeli, dışarıdan aslan evde kedi

Benimki de dışarıda evcil öküz evde tam bir ideal koca, arada evde de öküzlüğü tuttuğu oluyor ama olur o kadar kocamıda sıkıştırayım araya

O kadar da olsun ya nolcek

Hatalar insanlar için, bu da hayat dersi, yaşanması gerekiyormuş demek ki, güzel yarınların kefareti olsun inşallah

Hatalar insanlar için, bu da hayat dersi, yaşanması gerekiyormuş demek ki, güzel yarınların kefareti olsun inşallah
Olsun böbişim, artık dans ederken evdekı gorunce nasıl bı kıyamet kopacak dıye dusunmek ıstemıyorum, cunku evde kımsr yok ohhhh beee

Ay canim benim yaaa aklinda kalmis olmak ne kadr mutlu etti beni bilemezsinn love

Hafizani tebriksss bebegim
O gazlı bebek sımdı ıkılerı ıtıp kakıyo evde, anne benım sız dıdın budan dıyo ayy nostaljı yaptık gece gece unutmadım unutamam, profılımı acsam bu kadar dokuldukten sonra orda cok bılgı var valla dırekt ifşa o yuzden acamıyorum

Açsan çok fena kurcalarım, sana tek tek anlattırmaktan kolay

O ne demek kız, exle mi ilgili kafam basmadı, yorulmuşum galiba ben
Of tatıle gıderız ben dans etmıyorum, ben ederım hayır dans etme herkes sana bakıyor ee bırlıkte edelım edemem sende otur muhabbetı gece kulubune gıderız hayır dans etme cunku bız buraya dıkılmeye bıseyler ıcmeye geldık ıc ve gıdelım kafası. O avkatın storyde gordugu dans vıdeosu var demıstım ya ıste orda ex öküz arkada oturuyo gozukmuyo ama after party senın neyıne ya, boyle bı okuzle gıttık ama burnumdan gelmıstı, sonra ben hep ızmırdekı arkadasımls gıttım kostum partısı, after partı, dogum gunu, gece kulubu ee gelmıyordu sen gıt demeye baslamıstı son zamanlarımızds. Bende gıdıyordum abı gelmezsen gelme, kavgaların baslama sebebı onlar oldu bılıyo musun

Adam kahve bıle yaptırtmıyor ustune onumdekı bosları topluyor, begenıp begenmedıgımı sorup ustune begenmedıysem yenısını yapacak potansıyelde ee daaa nossun cok amın dewamke
Yalnız konu ne kahve yaptı be ürün yerleştirsen gider alırız yani, yer gök subliminal mesaj
Yıldırım aşkları kahve ile başlar, kafein libidoyu arttırır dilleri çözdürür, her tıkanık durumu bir kahve çözer, pandemi koşullarında siz de ilanı aşkınızı arabada kıstırıp kahve eşliğinde yapabilirsiniz. Dudiş kahve tüm marketlerde!
Ben bu sabah iki paket ithal kahveye para bayıldım sırf şurayı layığıyla takip edeyim diye

Yerim ben onuu ya nostaljiye bayilirim ama gaz fena biseydi resmen caresizlik ani o an Allah im hatirlamak bile istemiyorum cok sukur gecti gitti ... 4.5 yasnda benimde kizim. Allah herkese bagislasin evladini canim ..

Bende sorularla seni darlamak asla istemiyorum okuyorum surekli seni okdr tempo icinde satir atlamadan yaziyorsun her detayi bizler icin . Merak ettgm cok sey var profilin acik olsa bakcamda yok mesela ayrilmaya ne zaman nasl karar verip carcabuk oldu skntilar ne idi cogu arkadas hakim ama ben degilim bu beni bi miktar uzuyo

Avkatcımda bana starbuckstan almıs fındıklı, ama eve goturemezsın buraya geldıgınde ıceceksın eve goturursen benımle ıcmezsın o zaman senı ızleyemem dedı

Allah askına nuh nebiden kalma konuları sorma bana, fresklerın ılk cızımını anlat desen daha kısa surer, lütfen

Hayatı zindan etmiş sana resmen ya, çok farklıymışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…