Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avkatcımda bana starbuckstan almıs fındıklı, ama eve goturemezsın buraya geldıgınde ıceceksın eve goturursen benımle ıcmezsın o zaman senı ızleyemem dedı :KK53:
Vay uyanık vay kur yapmada sinekten yağ çıkarıyor aferin. Bak mesajın altında çıkan reklama, Google çoktan farketti beni siz kaçın. :KK48:

Eklentiler

• 967DF7E3-8D3A-4EA3-87EA-DEF16A994B23_1_201_a.jpeg
    967DF7E3-8D3A-4EA3-87EA-DEF16A994B23_1_201_a.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 133
Hayatı zindan etmiş sana resmen ya, çok farklıymışsınız
Bosverelım ben gerıye bakmayı dusunmuyorum artık zemocan, en azından butun omrum heba olmadı dıyorum gecıyorum
Vay uyanık vay kur yapmada sinekten yağ çıkarıyor aferin. Bak mesajın altında çıkan reklama, Google çoktan farketti beni siz kaçın. :KK48:
Çok pis kur yapıyor hemde cok pis :KK53:

Bosverelım ben gerıye bakmayı dusunmuyorum artık zemocan, en azından butun omrum heba olmadı dıyorum gecıyorum

Hep yapacaksa hiiiç sorun degil abartsin vallaha kur candir ama vites düşürürse ay ne bileyim ya tırsiyor insan zamaninda çok incitildik 😏ins emsal bi ilişki olur hukuk dilinde konuştum bak eniste bey duyaydı eyydi 😁

Şimdi size o videoyu atmak istedim ama gizlilik ihlaline hiç gerek yok ahssjshsjsk bunun böyle kıskanclıktan delırmesının sebebı ben ıkızlere hamıle kalmadan once ızmıre gıtmıstım, arkadasıma orda V... Ile baslayan bı gece kulubu var, sarkı ıstedık ozel ıstek, beyonce ft shakira - beautıful lıar:KK70: o galıba orda kaldı:KK53::KK53::KK70:

Şimdi size o videoyu atmak istedim ama gizlilik ihlaline hiç gerek yok ahssjshsjsk bunun böyle kıskanclıktan delırmesının sebebı ben ıkızlere hamıle kalmadan once ızmıre gıtmıstım, arkadasıma orda V... Ile baslayan bı gece kulubu var, sarkı ıstedık ozel ıstek, beyonce ft shakira - beautıful lıar:KK70: o galıba orda kaldı:KK53::KK53::KK70:
Twerk falan mı yapıldı ortamda anlamadım ki :KK70: Avukatı şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diye delirttiğine göre.

Twerk falan mı yapıldı ortamda anlamadım ki :KK70: Avukatı şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diye delirttiğine göre.
Of çok fenaydı shdksjshs az daha dans etsek kulupten teklıf gelırdı :KK70: :KK53: avkatcım ben sende tutuklu kaldımı dınlıyor olabılır mı adhskshsj:KK70:

Karşim 14 kişi gittik bitek ben tektim, hepsı cocukluk arkadaslarım ve eslerı, yalnız bırakmasaydı ex öküz, onun verdıgı sınırle valla kendımı piste attım, ee arkadasımla evde bıraz calısmıstık onu baya zor, sankı sonunda sevısılecek ımajı cızıyor ama harıkaydı :KK53: :KK8:

Açarsam ben resmen mantar olurum. Cocuklarımın dogum tarıhınden tut ısımlerıne kadar yazıyo, bende ne ıc dokmusum arkadas buraya:olamaz::KK70::KK53:
Benim de bütün bilgilerim var 10yıl öncesi konularda, eşimin ismine kadar 😂 anneler kulübü olunca nick falan kullanmıyor direk isimlerle gidiyorduk. 2 yıllık maceram var 😂 ama bulunmaz, çok konu var. Bir gördüğüm konuyu 2.ye görmüyorum bile.

Benim de bütün bilgilerim var 10yıl öncesi konularda, eşimin ismine kadar 😂 anneler kulübü olunca nick falan kullanmıyor direk isimlerle gidiyorduk. 2 yıllık maceram var 😂 ama bulunmaz, çok konu var. Bir gördüğüm konuyu 2.ye görmüyorum bile.
Bende günlük gibi kullanmısım, sıkıntılı gebelikler geçirdim hepsını yazmısım, dogurmusum yazmısım, düşük yapmısım yazmısım:olamaz: ya aslında burdakı umut bekleyen kadınlara umut olsun moral olsun dıye yazmısım ama fazlaca detay vererek:KK48: sımdı dudişten degıl ordan rahatlıkla bulabılırler beni:KK70:

Fındık candır 😂😍
Fındıklı kahve,kek hatta fındıklı duş jelini bile severim ben 😁 eskiden vardı fındıklı duş jeli şimdi var mi ki 😊
Valla varsa da ben bilmiyorum, ben parfümümün duş jelini kullanıyorum, fındık kokmak istemem :KK70:

Valla varsa da ben bilmiyorum, ben parfümümün duş jelini kullanıyorum, fındık kokmak istemem :KK70:
Hangi parfümü kullanıyorsun çok merak ettim. Benimkinde belki o işe yarar. :KK8:Hayir iyidir hoştur da biraz aşka gelsin adam. Kendisine kalsa ohoo süperim der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X