Tamam tamam sormadimmAllah askına nuh nebiden kalma konuları sorma bana, fresklerın ılk cızımını anlat desen daha kısa surer, lütfen
Gercekten insan senle yaslanmaz kiymetni bilemeyenler utansin diyip onumuzdeki maca bakalim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam sormadimmAllah askına nuh nebiden kalma konuları sorma bana, fresklerın ılk cızımını anlat desen daha kısa surer, lütfen
Vay uyanık vay kur yapmada sinekten yağ çıkarıyor aferin. Bak mesajın altında çıkan reklama, Google çoktan farketti beni siz kaçın.Avkatcımda bana starbuckstan almıs fındıklı, ama eve goturemezsın buraya geldıgınde ıceceksın eve goturursen benımle ıcmezsın o zaman senı ızleyemem dedı
Bosverelım ben gerıye bakmayı dusunmuyorum artık zemocan, en azından butun omrum heba olmadı dıyorum gecıyorumHayatı zindan etmiş sana resmen ya, çok farklıymışsınız
Çok pis kur yapıyor hemde cok pisVay uyanık vay kur yapmada sinekten yağ çıkarıyor aferin. Bak mesajın altında çıkan reklama, Google çoktan farketti beni siz kaçın.
Lan bende hukuk bürosu önerisi cıkmadı allah allahVay uyanık vay kur yapmada sinekten yağ çıkarıyor aferin. Bak mesajın altında çıkan reklama, Google çoktan farketti beni siz kaçın.
Hep yapacaksa hiiiç sorun degil abartsin vallaha kur candir ama vites düşürürse ay ne bileyim ya tırsiyor insan zamaninda çok incitildik ins emsal bi ilişki olur hukuk dilinde konuştum bak eniste bey duyaydı eyydiBosverelım ben gerıye bakmayı dusunmuyorum artık zemocan, en azından butun omrum heba olmadı dıyorum gecıyorum
Çok pis kur yapıyor hemde cok pis
Şimdi size o videoyu atmak istedim ama gizlilik ihlaline hiç gerek yok ahssjshsjsk bunun böyle kıskanclıktan delırmesının sebebı ben ıkızlere hamıle kalmadan once ızmıre gıtmıstım, arkadasıma orda V... Ile baslayan bı gece kulubu var, sarkı ıstedık ozel ıstek, beyonce ft shakira - beautıful lıar o galıba orda kaldıBosverelım ben gerıye bakmayı dusunmuyorum artık zemocan, en azından butun omrum heba olmadı dıyorum gecıyorum
Çok pis kur yapıyor hemde cok pis
Twerk falan mı yapıldı ortamda anlamadım ki Avukatı şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diye delirttiğine göre.Şimdi size o videoyu atmak istedim ama gizlilik ihlaline hiç gerek yok ahssjshsjsk bunun böyle kıskanclıktan delırmesının sebebı ben ıkızlere hamıle kalmadan once ızmıre gıtmıstım, arkadasıma orda V... Ile baslayan bı gece kulubu var, sarkı ıstedık ozel ıstek, beyonce ft shakira - beautıful lıar o galıba orda kaldı
Of çok fenaydı shdksjshs az daha dans etsek kulupten teklıf gelırdı avkatcım ben sende tutuklu kaldımı dınlıyor olabılır mı adhskshsjTwerk falan mı yapıldı ortamda anlamadım ki Avukatı şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diye delirttiğine göre.
Karşim 14 kişi gittik bitek ben tektim, hepsı cocukluk arkadaslarım ve eslerı, yalnız bırakmasaydı ex öküz, onun verdıgı sınırle valla kendımı piste attım, ee arkadasımla evde bıraz calısmıstık onu baya zor, sankı sonunda sevısılecek ımajı cızıyor ama harıkaydıTwerk falan mı yapıldı ortamda anlamadım ki Avukatı şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diye delirttiğine göre.
Benim de bütün bilgilerim var 10yıl öncesi konularda, eşimin ismine kadar anneler kulübü olunca nick falan kullanmıyor direk isimlerle gidiyorduk. 2 yıllık maceram var ama bulunmaz, çok konu var. Bir gördüğüm konuyu 2.ye görmüyorum bile.Açarsam ben resmen mantar olurum. Cocuklarımın dogum tarıhınden tut ısımlerıne kadar yazıyo, bende ne ıc dokmusum arkadas buraya
Ekşın bitse hayat biterSessizleşti buralar yok mu ekşınlı olaylar
Bende günlük gibi kullanmısım, sıkıntılı gebelikler geçirdim hepsını yazmısım, dogurmusum yazmısım, düşük yapmısım yazmısım ya aslında burdakı umut bekleyen kadınlara umut olsun moral olsun dıye yazmısım ama fazlaca detay vererek sımdı dudişten degıl ordan rahatlıkla bulabılırler beniBenim de bütün bilgilerim var 10yıl öncesi konularda, eşimin ismine kadar anneler kulübü olunca nick falan kullanmıyor direk isimlerle gidiyorduk. 2 yıllık maceram var ama bulunmaz, çok konu var. Bir gördüğüm konuyu 2.ye görmüyorum bile.
Fındık biraz tehlikeli ama sonrası ekşin yapmamış iyi...Zabağnan fımdıklı kahve içmeye geldim o ekşından sayılır mı
Aromalı kahve seviyoruz ondan oo elhan ablam adamım kökeni Karadeniz şimdi gelde fındıktan uzak dur deFındık biraz tehlikeli ama sonrası ekşin yapmamış iyi...
Fındık candırZabağnan fımdıklı kahve içmeye geldim o ekşından sayılır mı
Valla varsa da ben bilmiyorum, ben parfümümün duş jelini kullanıyorum, fındık kokmak istememFındık candır
Fındıklı kahve,kek hatta fındıklı duş jelini bile severim ben eskiden vardı fındıklı duş jeli şimdi var mi ki
Dur aman , adam zaten yiycek seni bide fındukli findukli kokmaValla varsa da ben bilmiyorum, ben parfümümün duş jelini kullanıyorum, fındık kokmak istemem
Hangi parfümü kullanıyorsun çok merak ettim. Benimkinde belki o işe yarar. Hayir iyidir hoştur da biraz aşka gelsin adam. Kendisine kalsa ohoo süperim der.Valla varsa da ben bilmiyorum, ben parfümümün duş jelini kullanıyorum, fındık kokmak istemem