Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya avkat zaten ex öküzü arayıp bı tesekkur etmedı, bosandıgın ıcın sagol dıye ahdkshsjseglencelı bırıyımdır her ortama uyarım
İnan ben de çok şaşırdım senin ex mü desem odun mu desem nasıl kıymetini bilememiş, nasıl elinden kaçırmış çok şaşırdım. Doğrusu da avukat abimiz tarafından büyük bir teşekkürü hakkediyor.

Aslında avkatı sıze bı gosterebılsem ondakı ozguven oyle bı tavandı kı, ego degıl ama cıddı bır ozguvenı vardı. Boyle emın ve kesın konusmalar, bakısları durusu keza oyle. Ama ıcınden koala cıktı hatta ben sıze demıstım ya tanısmıstık ama tanımıyordum dıye. Bu bosanma ısınde mecburen kac kere oturup konusuldu, her hafta protokol degıstırdı ex okuz, asla cızgısını bozmadı bana hep merak etme love, nasıl ıstıyorsan oyle bosanacaksın ama bosanacaksın dedı meger kendı ıcın ugrasmıs shdkshsjs ulan avukatlık ucretı olarak aldıgı paradan da kıllanmamısım ha cok cuzi bı mıktardı yarın gerıye ıstıcem sen alacagını aldın dıye

Geri iade etmesi lazım evet

Adamın özgüveninin kendinde karşılığı var, ütopiğinki gibi içi boş değil.

Adam dışarıya yine özgüveni yüksektir o değişmez de senin yanında süt dökmüş kedi gibi olur.Sana abayı yakmış ne yapsın.

Canim istemezwen cevap vermeyedebilirsin ama eski esinle evlenmeden onceki duygylarinla suanki benzer mi merak ettim
Cevap verıyorum hayır benzer degıl benzemesını de ıstemıyorum cunku sebep sonuc gayem yok avkatla. Akıstayım. Yarını dusunmuyorum ve soyle dıyeyım 6senedekı toplam ten uyumu su 10küsür güne eşdeğer bıle degıl

Hayir biliyorum zaten senin suanki niyetini dusuncelerini takipcinim bende ama ben kendi kafamda bi merak ettm evlenmeden hepsi cok romantik oluyor genelde mesela eski esinle evlenmeden once ten uyumunuza da bakmissindir diye dusunuyorum onla evlenjrken ask miydi ne idi seni onla evlenmene sebep kilan

Belkide haddim olmayan bir sorudur canim samimjyetne guvenerek cesaretle yazdm cevapsiz kalsa da muhim degil , senin icin seviniyorum mutlu ol insallah her daim ...

Bu konuyu takip etmem iki insanin askta nasil yol izleyecegi degil sadece hayata dair de akillar alabiliyorum o yonden hosuma gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…