Afiyet şifa ve de bol muhabbet olsun canim. Karadenizlilere fındık ve hamsiden uzak dur demek mümkün değil kesinlikle haklısın.Aromalı kahve seviyoruz ondanoo elhan ablam adamım kökeni Karadeniz şimdi gelde fındıktan uzak dur de
Ee yesın de sıfa olsun abla ahdkshsjssjbAfiyet şifa ve de bol muhabbet olsun canim. Karadenizlilere fındık ve hamsiden uzak dur demek mümkün değil kesinlikle haklısın.
Kadınsı sevmez miyim ayol??Ikı uc favorı kokum var, suan lancome tresor ve calvın klein euphorıa kullanıyorum ama la vie est belle de harıka bı koku, kadınsı sevıyorsan dene
Love sabah kahve içmeye gittin sonraAromalı kahve seviyoruz ondanoo elhan ablam adamım kökeni Karadeniz şimdi gelde fındıktan uzak dur de
Ben de biri sorsa diye bekliyordum.Love sabah kahve içmeye gittin sonra
Kendimi ateşe attım senin için canimuBen de biri sorsa diye bekliyordum.
Love sabah kahve içmeye gittin sonra
Ben de biri sorsa diye bekliyordum.
Kahve içip döndüm dersem inanacak mısınızKendimi ateşe attım senin için canimu
Detay verirsin biraz belki didim love'mKahve içip döndüm dersem inanacak mısınız
Detayı profıl resmı olarak atıyorum ıyı bakın kaldırcamDetay verirsin biraz belki didim love'm
O öpücük faslından sonra onankimse inanmaz ama hayal de edilebilir yani çok zor değilKahve içip döndüm dersem inanacak mısınız
Koltuga da biraz kahve dökmüş olabılırız çünkü neden dökmeyelim, gözümü avkatta açtım yehuuO öpücük faslından sonra onankimse inanmaz ama hayal de edilebilir yani çok zor değilçoğumuz geçmişizdir o cilveleşme oynaşma fasıllarından
Kız daha yeni aldı adam eşyaları, hemen batırmayınKoltuga da biraz kahve dökmüş olabılırız çünkü neden dökmeyelim, gözümü avkatta açtım yehuu
En masımından kahve içtik, ateş falan yoğuduKız daha yeni aldı adam eşyaları, hemen batırmayın
Gözünü avukatta açtın mıııoooo renklenmeye başlamış ortam, az daha süründür hemen level atlama
Aaaaa olmadı şimdiiiEn masımından kahve içtik, ateş falan yoğudu
Yine öpüşmüş deyyuslarTam ne olmuş ben anlamadım şimdiii
YokDetayı profıl resmı olarak atıyorum ıyı bakın kaldırcam
Sen kaçırmışsındır attım ama