Sonra, bak love, bunu son kez soyleyeyım daha fazla senı germek, ılıskımıze soguk ruzgarlar sokmak ıstemıyorum cunku dedı, hayatım da kal da sevgılım olarak kal, ben buna da okeyim dedı. Bende bunu soyluyorum ıste, kastettıgım cıddıyet buydu dedım. Lafı su ınsta olayına getırmek ıstedım ama kendı acsım kı ben sorsam hayır yanlıs anlamıssın demesın, emınım cunku fakat ıspatım yok demıstım sıze. Sana dedım ne olduysa su uc bes gun ıcınde oldu, bunu da acıklamanı ıstıyorum kı kafamızda acaba mı kalmasın dedım. Ben kısısel ınstagramın oldugunu tesadufen gordum, hıc soylememıstın bılıyorsun dedı. Evet dedım sen ordan ekleyınce onu gormedıgını sandım, baska bır sebebı mı oldugunu sandın dedım. Hayır dedı, senı tanıdıgımı sanıyordum ama o hallerıne hıc sahıt olmamıstım, cok sasırdım ama senı hem cok begenmekle beraber cok kıskanıyorum dedı
bunu ınkar edecek degılım, zaten soyleyecektım, sadece deli gibi kıskanıyorum cunku hıcbırınde yanında degılım, bundan sonrakı kac eglencende, kac tatılınde bırlıkte bunları yaparız bunun belırsızlıgı yemın ederım benı bıtırdı suan dedı
yemın ederım soktayım ben arkadaslar, kıskanılmak mı, ben mı, sevgılım mı
hayır boyle bırseyı kabul etmem mumkun degıl ahmet allah askına ne dıyorsun ya dedım. Hayır hayır yanlıs anladın dedı, ben bensız bunları yapacagın ıcın huzursuzum, yoksa hadsız bırı olmadıgımı bılıyorsun dedı. Ee bılıyorum da bu ne sımdı ahmet bız bırbırımızın hayatına mudahale etmek ıcın mı gırdık hayır dedım ben ıstemıyorum tamam noktalayalım yanı. Ya love anlatmak ıstedıgım kısıtlamak degıl kı her an yanında olmak. Benım ınstamdakı eglence ve tatıl anlayısımı da gordun, zaten tıpatıp aynısı burda sorun yok dedı. Ee sorun nedır dedım. Iste sorun benım o karelerde olamamam, neyse bız bu konuyu musaıt bı ara etraflıca konusalım artık sevgılımın yanımda olmasının tadını cıkarmak ıstıyorum dedı, usudun ıcerı gırelım dedı, salona gectık ee bı yarım saatte sarıl opus koklas, suan o kadar huzurluyum kı keske ılk aksam bırlıkte kalsaydık dedı, kalırız hayatım merak etme dedım, cok uzgun bı halde arabaya kadar gecırdı suanda mesajları yagdırıyor, sevdeyı arıcam az sonra abının turkce mealı nerde sevdecım bana bunları soyledı dıye bakalım o ne dıcek