- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Ya offSöz değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya offSöz değil
Yok yok merak etme hickimse sormaz detayını sadece nasıl gelişti nasıl ilerledi final nasıldı falan diye sorulur da detayı sorulmaz.Başka planlarım var diyelim, akışına bırakalım ne diyeyim olmamış seye don bıcmeyelım, olursa oldu yazacam yahu tamam, sizde orasını burasını kurcalamayacaksınız ama söz mü
Evet onlar hiç detay değil çünküYok yok merak etme hickimse sormaz detayını sadece nasıl gelişti nasıl ilerledi final nasıldı falan diye sorulur da detayı sorulmaz.
Ayy bak ben de söz vermemişimSöz değil
Haha detay yok, birtakım günahlara girildi yazarım siz anlarsınızAyy bak ben de söz vermemişim
Evet onlar hiç detay değil çünkü
Ya anlarız da girildi ama nasıl girildi diye de merak edebiliriz. İnsanlık hali..Haha detay yok, birtakım günahlara girildi yazarım siz anlarsınız
Ya anlarız da girildi ama nasıl girildi diye de merak edebiliriz. İnsanlık hali..Haha detay yok, birtakım günahlara girildi yazarım siz anlarsınız
En ekşınlı öğrenmeden olabiler mi acaba love +18 de bile neler konusuluyo o kadar detay olmasın tabi gene ama azcık ucundanYa off
Ne diyorsun madem günahlara girildi neden demiyorsunHaha detay yok, birtakım günahlara girildi yazarım siz anlarsınız
Göbek adımız merakYa anlarız da girildi ama nasıl girildi diye de merak edebiliriz. İnsanlık hali..
Inan anlamadım su cumleyıNe diyorsun madem günahlara girildi neden demiyorsun
Oldu bitti sandıInan anlamadım su cumleyı
Ama burası +18 degıl, banlanırım ayrıca ben sıze soruyor muyum yehu nasıl sevıstınız dıyeEn ekşınlı öğrenmeden olabiler mi acaba love +18 de bile neler konusuluyo o kadar detay olmasın tabi gene ama azcık ucundan
Zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da bilmiyorum unuttum gerisini..Göbek adımız merak
Ha, hay allahım ya, hayır bee bısey olmadıOldu bitti sandı
Hiç renkli bi hayatım yok malesef lovecan olsa tukkan senin odun var bende yontulmamisAma burası +18 degıl, banlanırım ayrıca ben sıze soruyor muyum yehu nasıl sevıstınız dıye
Yok o zaman dersin ki hadi kızlar +18 topicine hemmen geliriz..Ama burası +18 degıl, banlanırım ayrıca ben sıze soruyor muyum yehu nasıl sevıstınız dıye
Bende bilmediğimi farkettim canım gerisiniZaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da bilmiyorum unuttum gerisini..
Seviştim diye topıkte konu mu accam, aa yok artık valla bsstan dıyeyım detay yok haYok o zaman dersin ki hadi kızlar +18 topicine hemmen geliriz..