Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar :KK25:
Lovecim doğum günün kutlu olsun, çocuklarınla sevdiklerinle nice mutlu yaşların olsun,
Avukat çok hızlı gidiyor bence de, senin henüz evlilik düşünmediğini bilmesine rağmen lafı evliliğe getirmesi olmamış

Müsaitsen konusalım dedım
Direkt aradı. Love'm sözünü kesmek istemiyorum ama konusmama kendımı anlatmama musaade edersen eger soyleyeceklerını beni dinledikten sonra söyler misin dedi. Tabi dedim, dinliyorum.
Sana en başından beri açık oldum, bugün de kendımı daha açık ifade edeyim derken tamamen yanlış anlaşıldım,aslında kendımı yanlıs degıl eksık ıfade ettim böylesi daha doğru, evet ben kendi adıma senin için ciddi düşünüyorum ama tek başıma alabılecegım bır karar degıl evet ama senden bunu saklamak, ömür boyu sevgılı kalalım demeye getırmek de sahtekarca davranmısım gibi olur cunku ben senınle suan olmasa bıle ılerısı ıcın cıddı dusunuyorum. Senı ılk tanımaya basladıgımda hayatında belkı de evlılıkten bıle daha kritik olan bır noktadaydın, korkularını endıselerını hayattan ıstedıklerını en iyi ben biliyorum cunku senın avukatınım. Derdım senı koseye sıkıstırıp agzından soz alabılmek degıl, ama keskın bır kararla da hayır demenı de ıstemıyorum zaten bugun soyledıklerım de bır teklıf degıl, ılerıye donuk bır dusunceydı. Sen benım hayatımda ol da hangı sıfatla kalmak ıstıyorsan oyle kal, bende kal, benı sakın cıkardıgın yerden bırakma cunku ben sonrasında nasıl toparlanılır onu bılmıyorum, dusunmek bıle ıstemıyorum dedı. Bende bu kadar seyı bıldıkten ve benı tanıdıktan sonra boyle bır cumle kurmana hem sınırlendım hemde cok kırıldım cunku ben sana en basından boyle bır seyı suan ıcın asla dusunmedıgımı hatta sevgılı bıle olabılmek ıcın ne kadar mucadele verdıgımı gosterdıgımı dusunuyorum ama sanırım bıraz hızlı gelıstı hersey, buna kendımın sebebıyet verdıgını dusunuyorum dedım. Love boyle bır kararı tek basıma vermıs olsam dahı ne degısecek dedı. Cok sey dedım. Ben evlenmek ıstemıyorum ıcınde evlılık gecen cumleler ve ılerıye yonelık hayaller kurmak ıstemıyorum dedım. Tatıl planı yapar gıbı bu da aklının bır kosesınde kalsın demeye getırdın, o cumleyı kıme kursan aynı seyı anlar dedım. Suan kapattık gece devam edecegız
Kızgınlığını geçirmeye yetmemiş, uğraşsın bakalım biraz, işi ne, sen kendini gayet güzel anlatmışsın, bundan sonra toparlasın artık durumu avukat bey

ne düşünüyorsun?
bu adam evlilik istiyor. evet sen söyledin şimdi düşüncen böyle ilerisi ne olur ne değişir bilemeyiz ama
sanki iki lafından biri evlilik olacak gibi
Aynen öyle bana çok samimiyetsiz geldi yanlış anlaşıldım demek yerine hala evlilik planları yaptığını söylüyor belki bir süre bisey demese de bunu iler de tekrarlayacak gibi

Iki seven kisinin ayni cati altinda yasamasi, bir omru beraber gecirmeyi istemesi ve bunu evlilik bagi ile yapmasi cok dogal.. avukat bey icinden geceni samimi bir dille anlatmis..
Ayni zamanda iki seven kisinin evlilik bagi olmadan da bu hisleri yasamasi, ya da sonu evlilik olur mu olmaz mi diye dusunmeden doya doya yasamasi da cok dogal.. sen de bunu anlatmaya calismissin..
hersey cok tadinda giderken, tam da dogumgunu gecende cok erken ve gereksiz olmus..
Ama ya hep her ozel gun, her guzel an evlilik muhabbeti ile sonlanirsa? Bu da insani bogmaz mi? Gelecek de bir gun gelecek ama biraz ani yasasak olmaz mi? Aklimda deli sorular🙆🏻‍♀️

ne düşünüyorsun?
bu adam evlilik istiyor. evet sen söyledin şimdi düşüncen böyle ilerisi ne olur ne değişir bilemeyiz ama
sanki iki lafından biri evlilik olacak gibi
Bunu yapmaya cesaret edemez diye düşünüyorum, öyle yaparsa kaybedeceğinin farkına varmıştır umarım.
Bundan sonra evliligin E'sini ağzına almıycak .
Sadece sizin kalbinizi kazanacagını zannetti jest yaptigini düşündü
Belki de bundan önceki birlikteliklerinde ki kadinlar hep evlilik istedi
Her kadın aynı zannederek HATA yaptı
Bu bana da akla yakın geliyor

Iki seven kisinin ayni cati altinda yasamasi, bir omru beraber gecirmeyi istemesi ve bunu evlilik bagi ile yapmasi cok dogal.. avukat bey icinden geceni samimi bir dille anlatmis..
Ayni zamanda iki seven kisinin evlilik bagi olmadan da bu hisleri yasamasi, ya da sonu evlilik olur mu olmaz mi diye dusunmeden doya doya yasamasi da cok dogal.. sen de bunu anlatmaya calismissin..
hersey cok tadinda giderken, tam da dogumgunu gecende cok erken ve gereksiz olmus..
Ama ya hep her ozel gun, her guzel an evlilik muhabbeti ile sonlanirsa? Bu da insani bogmaz mi? Gelecek de bir gun gelecek ama biraz ani yasasak olmaz mi? Aklimda deli sorular🙆🏻‍♀️
+1
yani avukat bey
love evet düşüncelerini BİLE BİLE sana bunu erken bir şekilde ima etmiş olabilirim. yaşayalım görelim diyeceğine tekrarlamış gibi geldi.
olumlu yada olumsuz pek bişey söylemek istemiyorum açıkcası şu drumda
senin hislerin sna verdiği enerji daha önemli

Bundan sonra evliligin E'sini ağzına almıycak .
Sadece sizin kalbinizi kazanacagını zannetti jest yaptigini düşündü
Belki de bundan önceki birlikteliklerinde ki kadinlar hep evlilik istedi
Her kadın aynı zannederek HATA yaptı
ama konuşmanın içinde birkaç kez daha ciddi düşündüğünü belirtmiş
tabi önemli olan bundan sonrası

Konuyu net okumadım ama yüzük hediye etmesi benim kanımca saçma geldi ve öyle bir cümle kurması en azından bence erkendi yüzük yani ne bileyim kolye alsaydı bileklik alsaydı 🤷‍♀️ Doğum günün kutlu olsun love ❤️🌸😇

Evlilik düşünmesini doğal karsıladım ama ben dusunmuyorum, benımle dusunmesını suan ıcın mantıksız buluyorum soyledım de zaten. Adam surda haklı baştan beri niyetinin ciddi oldugunu acıklamaya calısıyor bana, ama ben sevgılılık olarak cıddıyete yormus olabılır mıyım? Yanı ıkımızde kastettıgımız seylerı mı yanlıs anlatmıs bulunuyoruz suanda?

Ya cok mu iyimserim bilmiorum ama adam gelip geçiçi değilsin demek istemiş seninle olmaktan mutluyum ilerde de illa evlilik olsn demiş yani cok heyecandan sabirsizlanmış sadece . Ama hediye azcik yanlış olmuş farklı bişey olabilirdi gözlemle ama korkma bence daha yeni zmn ver ortada bi sorun yok bence hediye hariç

Evlilik düşünmesini doğal karsıladım ama ben dusunmuyorum, benımle dusunmesını suan ıcın mantıksız buluyorum soyledım de zaten. Adam surda haklı baştan beri niyetinin ciddi oldugunu acıklamaya calısıyor bana, ama ben sevgılılık olarak cıddıyete yormus olabılır mıyım? Yanı ıkımızde kastettıgımız seylerı mı yanlıs anlatmıs bulunuyoruz suanda?
Bence onun ciddisi uygun vadede evlilik, sen açılça söyle ona ben evliliğe belki hiçbir zaman sıcak bakmayacağım, devam edeceksen buna göre et diye.
Ama işin içine dokunma girip girmeyeceği kafasını kurcalar mı bu sefer de, haliyle dokunmak isteyecek, evlenmek istemiyor olmanı cinselliğe de uzak kalmak olarak algılayacaktır. Sonuçta senin beklentin ya da vereceklerin konusunda bir fikri yok. Aslında şu anda bu konuda fikri olmasına da gerek yok. Bilemedim ki

Biraz doğmamış çocuğa don biçme durumu oluştu gereksiz. Şimdiden kadar düşünmeye gerek yok cidden. Daha canım cicim zamanlarının bile başı, anlaşıp anlaşamayacağınız belli değil ki.. Belki çocuklu bir kadının boşanma sonrası bir ilişkiye başlarken daha oturaklı bir tavır bekleyeceği fikri kafasında evlilik fikriyle özdeşleşmiştir. Çok suçlu da değil bizim toplumun bu konularda kafası oldukça karışık. Şu da var ki bu atağının onda birini bir kadın bir erkeğe yapsaydı ne kezbanlığı kalırdı, ne kafesleme merakı imaları. Biz yine çok gömmüyoruz kendisini senin hatrına :lülülü: Feminist yanımızı kızdırdı azıcık abicik. Ama bunun önemli bir defo bırakacağını sanmıyorum, olur böyle boşboğazlıklar ilişkinin başında rengimi belli edeyim baştan derken.

Bence onun ciddisi uygun vadede evlilik, sen açılça söyle ona ben evliliğe belki hiçbir zaman sıcak bakmayacağım, devam edeceksen buna göre et diye.
Ama işin içine dokunma girip girmeyeceği kafasını kurcalar mı bu sefer de, haliyle dokunmak isteyecek, evlenmek istemiyor olmanı cinselliğe de uzak kalmak olarak algılayacaktır. Sonuçta senin beklentin ya da vereceklerin konusunda bir fikri yok. Aslında şu anda bu konuda fikri olmasına da gerek yok. Bilemedim ki
Ha ben o mesajı cok farklı bır yolla verırım ama suan onunda zamanı degıl, bu seferde gecenın kadını sıfatına burunmek ıstemıyorum onun gozunde, benı kafasında kalbınde konumlandırdıgı yerı gormemı mı ıstedı dıyorsun yani? Yanı mısal 6aylık bır ılıskı olup herkes bırbırını ıyıce tanımıs olsaydı, cınsellıge sıcak bakıp bakmamamı zaten bılebılecektı anladın mı suan 2sene sonrasının krıtıgını yapmaya calısmak anlamsız geldı bana, onu anlıyorum, bana 'senınle bırseyler yasayıp herkes yoluna baksın ıstemıyorum' demeye calıstı o zaman, baska nasıl anlamalıyım yanı aklıma bırsey gelmıyor. Ben sana yarın evlenelım mı dedım evlenmemı teklıf ettım love yapma Allah askına dedı

Ya bence 40 yaşında üstelik boşanma avukatı olup da bu hususlarda tecrübe sahibi bir adama bu amatörlük yakışmamış.

Bir kere o yüzük hediyesi hiiiiç olmamış. Ben tamturu alyans yerine takıyorum vallahi. Adam sahibi var bu kadının mı demek istemiş ne demiş ben anlam veremedim.

Bence bir değerlendirme yapmak için çok erken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X