Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topiğin birini çok fena karıştırdım beğenmedimler havada uçuyor ilk defa bu kadar sert konuştum, ne sabırlı ve mükemmel anneler varmış burada, ben bu çocuğun ağzına vurmuştum çoktan dedim kıyamet koptu çocuk çok fena ama ya, annesini hizmetçi gibi görüp üzerine laf dalaşı bile yapıyormuş ve daha 8 yaşında, benim olsa kesin döverdim iyi ki değil, allahım tüm anne babalara yardım etsin

4 kez aramış, pasta kesıyorduk bakamadım. Sonra o mesajı yollamıs ıste. Sımdı de sevde mesaj atmıs, oo love şu meşhur hedıyenı görebilir miyim rica etsem bende cok merak edıyorum dedı. Ahmete gerı donmeden sevdeye mesaj attım, canım ben annemlere geldım pasta kesıyoruz hedıyeyı eve bıraktım dıye, muhtemelen ben acmayınca sevdeyı darladı, kız bozuldum mu dıye agzımı arıyor anlamamak mumkun mu, mesajlar peşpeşe geldi, eger sevde ahmete gerı donmusse burdan anlar zaten, yanı anlar herhalde, cunku ahmete hala gerı donmedım

Zemocan topıkler mı karıstı sen hayırdır

Sürünsün biraz iyidir, patavatsızlık yapmasaydı. Sen şimdi onu sağlamca göm ki uzın zaman evlilik diyemesin

Sürünsün biraz iyidir, patavatsızlık yapmasaydı. Sen şimdi onu sağlamca göm ki uzın zaman evlilik diyemesin
Abi benım bosandıgım 3sene olmadı, ha olsaydı bıle evlılık dusunmek zorunda degılım kendı nazarımda, hem de bastan belırtmeme ragmen, acıklamasını cok merak edıyorum, ona göre kuşancam kayadan sert sözlerimi

love doğum günün kutlu olsun böbişim..
çocuklarınla ve sevdiklerinle musmutlu bir yıl olsun senin için
bence de senin muhatabın sevde değil. tepkini de belli etmissin eşek değildir herhalde
bence stres yapma haa yüzük alması ne kadar şık da olsa bence de yanlıs seçim olmuş
şık bi bileklik yada kolye yi daha tercih ederdim bi de yanını boş bırakmamak lazım deyince hoş olmamış
ama zaten tepkini gösterdin gerekirse açıklmamasını da yaparsın zaten gününü sehir etme

Zemocan topıkler mı karıstı sen hayırdır
Yok ya daha önce cinsellikte de yazmış bir bayanın konısunu gördüm açıp okudum, cevap yazmadan da duramadım.
Konu
yemek seçen ev halkı ve güzel davranmayan çocuk
Ama çocuk değil o bildiğin kaynana, tam boğmalık, kadın çıkarmış tepesine ne yapayım diye soruyor. Vur ağzına kendine gelsin dedim. Vallahi de dedim. Öyle çocuk mu olur ya

Bakalım nasıl toparlayacak potunu, merakla bekliyoruz

bende baktım tam dayaklık cocuguda kocasıda..

Hiç şuan aramayı düşünmüyorum ki anlasın, sonra okkalı ama kibar bir konusma yaparım
Büyük hata bitmiş evliliğin arefesinde olacak iş değil yüzük yerine başka bisey olsa en azından moralin bozulmaz anın tadını çıkartırdın avukat güzel goller attı ama en büyük gölü kendi kalesine attı hatta çok hızlı ilerliyor bi kaç gün ara verelim de

Püüüü sene yazıhlar olsun, nasıl furursun çocuğun ağzına heee.

Yok artık ergen mıyız ayol bız ara vermek nedır

Ay şaka yapmıştır bence ya... Goygoy yaparken sıvamış biraz. Yine de bi destur çekmek gerekir bence.

Zaten bu kadar erken evlilik düşünüyorsa cidden, o adamdan şüphe ederim.
Öyle şaka mı olur cnm o şaka o zekaya hiç uyar mı

bende baktım tam dayaklık cocuguda kocasıda..
Kesinlikle öyle, kolay kolay çocuklarıma vurmam ama 10 defa uyarıldığı şey 11.Defa görülüyorsa yer tokadı
Püüüü sene yazıhlar olsun, nasıl furursun çocuğun ağzına heee.
Vururum çok pis vururum hem de, böylesini ayağımın altına bile alırım. Gerçi yetiştirende kabahat, 8 yaşında sıpa benden su isteyecek ben getirmeyince de gidip içmeyecek, benimkiler acıktım bile demez öğleyin benim yemediğimi bildiklerinden kendileri çıkarır yer kaldırır, ben masayı siler makineye dizerim sadece. Oğlum sıkılınca kardeşiyle kendisine meyve tabağı hazırlar. Hem şımartıyorlar hem de sonra ağlıyorlar ne yapacağım ben diye
yine profil değişti bizim kız
O Osirius az daha uğraşırsan gözleri göreceğiz galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…