- 9 Şubat 2010
- 17.841
- 39.789
4 kez aramış, pasta kesıyorduk bakamadım. Sonra o mesajı yollamıs ıste. Sımdı de sevde mesaj atmıs, oo love şu meşhur hedıyenı görebilir miyim rica etsem bende cok merak edıyorum dedı. Ahmete gerı donmeden sevdeye mesaj attım, canım ben annemlere geldım pasta kesıyoruz hedıyeyı eve bıraktım dıye, muhtemelen ben acmayınca sevdeyı darladı, kız bozuldum mu dıye agzımı arıyor anlamamak mumkun mu, mesajlar peşpeşe geldi, eger sevde ahmete gerı donmusse burdan anlar zaten, yanı anlar herhalde, cunku ahmete hala gerı donmedımTabi ki kendisine söyleyeceksin, sadece onun kulağını bükecek bir insan da bulunmasında fayda var diye düşündüm.
Yaptığı hatanın farkına vardıysa güzel, ki mesajdan öyle anlaşılıyor. Seninnaramanı mı bekliyor kendisi aramadı mı
Zemocan topıkler mı karıstı sen hayırdırTopiğin birini çok fena karıştırdım beğenmedimler havada uçuyorilk defa bu kadar sert konuştum, ne sabırlı ve mükemmel anneler varmış burada, ben bu çocuğun ağzına vurmuştum çoktan dedim kıyamet koptu çocuk çok fena ama ya, annesini hizmetçi gibi görüp üzerine laf dalaşı bile yapıyormuş ve daha 8 yaşında, benim olsa kesin döverdim iyi ki değil, allahım tüm anne babalara yardım etsin
Sürünsün biraz iyidir, patavatsızlık yapmasaydı. Sen şimdi onu sağlamca göm ki uzın zaman evlilik diyemesin4 kez aramış, pasta kesıyorduk bakamadım. Sonra o mesajı yollamıs ıste. Sımdı de sevde mesaj atmıs, oo love şu meşhur hedıyenı görebilir miyim rica etsem bende cok merak edıyorum dedı. Ahmete gerı donmeden sevdeye mesaj attım, canım ben annemlere geldım pasta kesıyoruz hedıyeyı eve bıraktım dıye, muhtemelen ben acmayınca sevdeyı darladı, kız bozuldum mu dıye agzımı arıyor anlamamak mumkun mu, mesajlar peşpeşe geldi, eger sevde ahmete gerı donmusse burdan anlar zaten, yanı anlar herhalde, cunku ahmete hala gerı donmedım
Abi benım bosandıgım 3sene olmadı, ha olsaydı bıle evlılık dusunmek zorunda degılım kendı nazarımda, hem de bastan belırtmeme ragmen, acıklamasını cok merak edıyorum, ona göre kuşancam kayadan sert sözlerimiSürünsün biraz iyidir, patavatsızlık yapmasaydı. Sen şimdi onu sağlamca göm ki uzın zaman evlilik diyemesin
love doğum günün kutlu olsun böbişim..4 kez aramış, pasta kesıyorduk bakamadım. Sonra o mesajı yollamıs ıste. Sımdı de sevde mesaj atmıs, oo love şu meşhur hedıyenı görebilir miyim rica etsem bende cok merak edıyorum dedı. Ahmete gerı donmeden sevdeye mesaj attım, canım ben annemlere geldım pasta kesıyoruz hedıyeyı eve bıraktım dıye, muhtemelen ben acmayınca sevdeyı darladı, kız bozuldum mu dıye agzımı arıyor anlamamak mumkun mu, mesajlar peşpeşe geldi, eger sevde ahmete gerı donmusse burdan anlar zaten, yanı anlar herhalde, cunku ahmete hala gerı donmedım
Yok ya daha önce cinsellikte de yazmış bir bayanın konısunu gördüm açıp okudum, cevap yazmadan da duramadım.Zemocan topıkler mı karıstı sen hayırdır
Bakalım nasıl toparlayacak potunu, merakla bekliyoruzAbi benım bosandıgım 3sene olmadı, ha olsaydı bıle evlılık dusunmek zorunda degılım kendı nazarımda, hem de bastan belırtmeme ragmen, acıklamasını cok merak edıyorum, ona göre kuşancam kayadan sert sözlerimi
bende baktım tam dayaklık cocuguda kocasıda..Yok ya daha önce cinsellikte de yazmış bir bayanın konısunu gördüm açıp okudum, cevap yazmadan da duramadım.
Konu
yemek seçen ev halkı ve güzel davranmayan çocuk
Ama çocuk değil o bildiğin kaynana, tam boğmalık, kadın çıkarmış tepesine ne yapayım diye soruyor. Vur ağzına kendine gelsin dedim. Vallahi de dedim. Öyle çocuk mu olur ya
Büyük hata bitmiş evliliğin arefesinde olacak iş değil yüzük yerine başka bisey olsa en azından moralin bozulmaz anın tadını çıkartırdın avukat güzel goller attı ama en büyük gölü kendi kalesine attı hatta çok hızlı ilerliyor bi kaç gün ara verelim deHiç şuan aramayı düşünmüyorum ki anlasın, sonra okkalı ama kibar bir konusma yaparım
Püüüü sene yazıhlar olsun, nasıl furursun çocuğun ağzına heee.Topiğin birini çok fena karıştırdım beğenmedimler havada uçuyorilk defa bu kadar sert konuştum, ne sabırlı ve mükemmel anneler varmış burada, ben bu çocuğun ağzına vurmuştum çoktan dedim kıyamet koptu çocuk çok fena ama ya, annesini hizmetçi gibi görüp üzerine laf dalaşı bile yapıyormuş ve daha 8 yaşında, benim olsa kesin döverdim iyi ki değil, allahım tüm anne babalara yardım etsin
Yok artık ergen mıyız ayol bız ara vermek nedırBüyük hata bitmiş evliliğin arefesinde olacak iş değil yüzük yerine başka bisey olsa en azından moralin bozulmaz anın tadını çıkartırdın avukat güzel goller attı ama en büyük gölü kendi kalesine attı hatta çok hızlı ilerliyor bi kaç gün ara verelim de
Bende cok merak edıyorumBakalım nasıl toparlayacak potunu, merakla bekliyoruz
Hayır öyle ara değil ya şimdi siz çok haşır neşir oldunuz diye adam direk evlilik moduna geçti ondan diyorum bebişYok artık ergen mıyız ayol bız ara vermek nedır
Öyle şaka mı olur cnm o şaka o zekaya hiç uyar mıAy şaka yapmıştır bence ya... Goygoy yaparken sıvamış biraz. Yine de bi destur çekmek gerekir bence.
Zaten bu kadar erken evlilik düşünüyorsa cidden, o adamdan şüphe ederim.
Kesinlikle öyle, kolay kolay çocuklarıma vurmam ama 10 defa uyarıldığı şey 11.Defa görülüyorsa yer tokadıbende baktım tam dayaklık cocuguda kocasıda..
Vururum çok pis vururum hem de, böylesini ayağımın altına bile alırım. Gerçi yetiştirende kabahat, 8 yaşında sıpa benden su isteyecek ben getirmeyince de gidip içmeyecek, benimkiler acıktım bile demez öğleyin benim yemediğimi bildiklerinden kendileri çıkarır yer kaldırır, ben masayı siler makineye dizerim sadece. Oğlum sıkılınca kardeşiyle kendisine meyve tabağı hazırlar. Hem şımartıyorlar hem de sonra ağlıyorlar ne yapacağım ben diyePüüüü sene yazıhlar olsun, nasıl furursun çocuğun ağzına heee.
O Osirius az daha uğraşırsan gözleri göreceğiz galibayine profil değişti bizim kız