Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O cümleden rahatsız olduğunu belli ettin mi hiç?
Evet gayet tabi belli ettim, daha önceden de ben evlenmeyi çok uzun bir süre düşünmediğimi laf arasında gayet idrak edeceği bir şekilde belirtmiştim, konu benden acılmamıstı ama mesaj yerıne ulasmıstı, anlıyorum kı ulasmamıs

Ee bende onu dıyorum kı suan dogumgunu hedıyesını verırken neden araya baska seyler sokustuyorsun o zaman
Avukat bey zeki görünüyordu ama hata yapti bence yüzük hediye ederek
" çoğu " kadın evlilik meraklısıdır düşüncesi varya bazılarında
Avukatta yüzük hediye ederek kalbinizi güveninizi kazanmaya çalıştıysa kaybetti gibi 😒

Belki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruz😇 ama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..
Çok münasebetsiz bir cümle oldu, suan dogumgunum buna odaklı olmalıydı hersey, gelecekten konusmanın ne yerı ne zamanıydı, hele kı boyle keskın bır cumleyle, yanı sanırım aklınca bana 'yanını bos bırakmayı dusunnuyorum bı tektas gelıyor' mesajı mı vermek ıstedı, bence öyle

Avukat bey zeki görünüyordu ama hata yapti bence yüzük hediye ederek
" çoğu " kadın evlilik meraklısıdır düşüncesi varya bazılarında
Avukatta yüzük hediye ederek kalbinizi güveninizi kazanmaya çalıştıysa kaybetti gibi 😒
Yüzük hedıye edılebılır, yanı dırekt yuzunu verıp dogumgunumu kutlasaydı hıc problem olmayacaktı cok begendım cok zarıf fakat o cumle suan hala kulaklarımda ugulduyor

Çok münasebetsiz bir cümle oldu, suan dogumgunum buna odaklı olmalıydı hersey, gelecekten konusmanın ne yerı ne zamanıydı, hele kı boyle keskın bır cumleyle, yanı sanırım aklınca bana 'yanını bos bırakmayı dusunnuyorum bı tektas gelıyor' mesajı mı vermek ıstedı, bence öyle
Ben okuyunca oyle dusundum, baska bir seyi kastettmis olamaz.. neyse takilip kalma o lafa.. anin tadini cikarmaya devam et.. sonucta kimse zorla imza attiracak degil ya sana..

Belki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruz😇 ama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..
İnşallah münasebetsiz bir şakadır da, üstü kapatılabılır yoksa ben böyle birşey düşünmüyorum, tavrımdan anlamazsa direkt söylerim

Ben okuyunca oyle dusundum, baska bir seyi kastettmis olamaz.. neyse takilip kalma o lafa.. anin tadini cikarmaya devam et.. sonucta kimse zorla imza attiracak degil ya sana..
Tabı de, lafı aşikar edince geriden icraat da gelıyor, sonra da olmazsa bıtıyor geregı var mıydı yanı su anların buyusunu bozmaya

Evet gayet tabi belli ettim, daha önceden de ben evlenmeyi çok uzun bir süre düşünmediğimi laf arasında gayet idrak edeceği bir şekilde belirtmiştim, konu benden acılmamıstı ama mesaj yerıne ulasmıstı, anlıyorum kı ulasmamıs
Pek takma yine de. Evlenmeyi düşünmediğini söylersin en fazla ne olabilir zaten. Sık sık evlilik imaları gelirse daha ciddileşirsin, o kadar..

Değişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dedi:işsiz::KK51:
Hemen yapıştırsaydın bunun için daha önümüzde çooook uzun bir zaman var bence diye
Insallah evlenme teklıfı yapmak gibi birşey geçmiyordur aklından, başım o kadar ağrıyor ki yani şu cümle suan en istemediğim cümle :olamaz:
İlk fırsatta evlilik konusundaki fikrini söylemelisin. Hata yapmış, hemde büyük hata, bir boşanma avukatına hiç yakışmamış bu davranış.
Zorla evlenemeyeceğine göre desturu çek, ya da uygun bir zamanda sevdeye çıtlat ben en azından bir yıl evlilik fikrini hayatımda istemiyorum tedirgin oldum diye. Mutlaka yeri gelir bu konuşmaların

Hemen yapıştırsaydın bunun için daha önümüzde çooook uzun bir zaman var bence diye

İlk fırsatta evlilik konusundaki fikrini söylemelisin. Hata yapmış, hemde büyük hata, bir boşanma avukatına hiç yakışmamış bu davranış.
Zorla evlenemeyeceğine göre desturu çek, ya da uygun bir zamanda sevdeye çıtlat ben en azından bir yıl evlilik fikrini hayatımda istemiyorum tedirgin oldum diye. Mutlaka yeri gelir bu konuşmaların
Sevde değil ki benım muhattabım, dırekt kendısıne soylemeyı dusunuyorum

Eklentiler

• IMG_20210306_181359.jpg
    IMG_20210306_181359.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 267
Sevde değil ki benım muhattabım, dırekt kendısıne soylemeyı dusunuyorum
Tabi ki kendisine söyleyeceksin, sadece onun kulağını bükecek bir insan da bulunmasında fayda var diye düşündüm.

Yaptığı hatanın farkına vardıysa güzel, ki mesajdan öyle anlaşılıyor. Seninnaramanı mı bekliyor kendisi aramadı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X