- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.897
ZemheriPoyraz fena oltaya gelmişiz. O annesi ile kavga eden üye fakeymiş, başka hesapta da acıların kadını Bergen olmuş kız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan en son atacam bi portremiKesinlikle öyle, kolay kolay çocuklarıma vurmam ama 10 defa uyarıldığı şey 11.Defa görülüyorsa yer tokadı
Vururum çok pis vururum hem de, böylesini ayağımın altına bile alırım. Gerçi yetiştirende kabahat, 8 yaşında sıpa benden su isteyecek ben getirmeyince de gidip içmeyecek, benimkiler acıktım bile demez öğleyin benim yemediğimi bildiklerinden kendileri çıkarır yer kaldırır, ben masayı siler makineye dizerim sadece. Oğlum sıkılınca kardeşiyle kendisine meyve tabağı hazırlar. Hem şımartıyorlar hem de sonra ağlıyorlar ne yapacağım ben diye
O Osirius az daha uğraşırsan gözleri göreceğiz galiba
Çüş, omg hatta, zemheri reyiz yargıyı bosuna dagıtmıs olduZemheriPoyraz fena oltaya gelmişiz. O annesi ile kavga eden üye fakeymiş, başka hesapta da acıların kadını Bergen olmuş kız.
Boşuna verdik o kadar aklı, bi daha vermicem, vere vere bizde kalmadı.Çüş, omg hatta, zemheri reyiz yargıyı bosuna dagıtmıs oldu
hangisi psikopat anası olan mı babasıyla boşanıp bunun yanına taşınmıştı.ZemheriPoyraz fena oltaya gelmişiz. O annesi ile kavga eden üye fakeymiş, başka hesapta da acıların kadını Bergen olmuş kız.
Heehangisi psikopat anası olan mı babasıyla boşanıp bunun yanına taşınmıştı.
O nasıl kurgu öyle ya öyle fake mi olur, eni konu uğraşmış yazmak için ben konuyu takip etmemiştim.
Çok gerçekçiydi kız, inamamıyorumÇüş, omg hatta, zemheri reyiz yargıyı bosuna dagıtmıs oldu
Tövbe ya resmen kurgu muymuş, oturup fake hıkaye mı yazıyorlar bıde soru soranlara cevap mı dusunuyorlarO nasıl kurgu öyle ya öyle fake mi olur, eni konu uğraşmış yazmak için ben konuyu takip etmemiştim.
O nasıl kurgu öyle ya öyle fake mi olur, eni konu uğraşmış yazmak için ben konuyu takip etmemiştim.
Bulup link atacağım becerebilirsem bak da kendin görTövbe ya resmen kurgu muymuş, oturup fake hıkaye mı yazıyorlar bıde soru soranlara cevap mı dusunuyorlar
Katip atmıs, yuhaaaa yaaaBulup link atacağım becerebilirsem bak da kendin gör
Bu da feyk yediğimiz hikaye, sen yorulma ben buldum.Bulup link atacağım becerebilirsem bak da kendin gör
Bu benim bahsettiğim değil, bunu hatırlayamadım. İşleri güçleri yok buraya roman yazıyorlarKatip atmıs, yuhaaaa yaaa
Amin insallah zaten güçlü bi kadinsiniz en fazla kalp kırıkliği burda toplariz sizi ki gerek kalmaz bence dinimiz aminTesekkurler, bu ıs olmasa dahı yoluma bakarım, hayırlıysa beri degılse gerı
Beleş işler müdürlüğüBu benim bahsettiğim değil, bunu hatırlayamadım. İşleri güçleri yok buraya roman yazıyorlar
Hayat hikayem
Doğduğum evde babam amcam yengem halam babaannem ve dedem yasıyorduk. Annemi babamdan bosatmis babaannem bu arada dizilerdeki kötü karakterlere taş çıkartır babaannem ve halam. Annem boşanıp gittikten sonra yıllarca haber alamadım ondan sadece yasadigi semti duymustum konusurlarken. baba evinde...www.kadinlarkulubu.com
Bak aşkım, bilmem kaçıncı üyelikten yazdığı hikaye bu. Okullar açıldı diye biliyordum.
Bunları yazan aynımıymış pes ya, yazık emeğimize, ikinci çok gerçek ama yaBu da feyk yediğimiz hikaye, sen yorulma ben buldum.
Bir akıl verin lütfen
Annemle babam ayrıldılar ve annem gidecek yeri olmadığı için bizimle yaşamaya basladı. Benim 9 aylık bebeğim var hamileyken annem ben yardım ederim bakmaya diyordu ben hiç destek istemedim bizimle yaşamaya baslayana kadar kendim büyüttüm tabi ki yoruluyordum ama onunda evinde isleri var kocasi...www.kadinlarkulubu.com
Sen güçlü kadınsın halledersın dıye dıye adama cevırdınız hepımızı dıye bır soz okumustum o ben mıyım acepAmin insallah zaten güçlü bi kadinsiniz en fazla kalp kırıkliği burda toplariz sizi ki gerek kalmaz bence dinimiz amin
Bişi dicem fake oldugu nasıl cıktı ya, katıp nerden ogrendıBunları yazan aynımıymış pes ya, yazık emeğimize, ikinci çok gerçek ama ya