Evet gayet tabi belli ettim, daha önceden de ben evlenmeyi çok uzun bir süre düşünmediğimi laf arasında gayet idrak edeceği bir şekilde belirtmiştim, konu benden acılmamıstı ama mesaj yerıne ulasmıstı, anlıyorum kı ulasmamısO cümleden rahatsız olduğunu belli ettin mi hiç?
Avukat bey zeki görünüyordu ama hata yapti bence yüzük hediye ederekEe bende onu dıyorum kı suan dogumgunu hedıyesını verırken neden araya baska seyler sokustuyorsun o zaman
Çok münasebetsiz bir cümle oldu, suan dogumgunum buna odaklı olmalıydı hersey, gelecekten konusmanın ne yerı ne zamanıydı, hele kı boyle keskın bır cumleyle, yanı sanırım aklınca bana 'yanını bos bırakmayı dusunnuyorum bı tektas gelıyor' mesajı mı vermek ıstedı, bence öyleBelki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruzama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..
Yüzük hedıye edılebılır, yanı dırekt yuzunu verıp dogumgunumu kutlasaydı hıc problem olmayacaktı cok begendım cok zarıf fakat o cumle suan hala kulaklarımda ugulduyorAvukat bey zeki görünüyordu ama hata yapti bence yüzük hediye ederek
" çoğu " kadın evlilik meraklısıdır düşüncesi varya bazılarında
Avukatta yüzük hediye ederek kalbinizi güveninizi kazanmaya çalıştıysa kaybetti gibi
Ben okuyunca oyle dusundum, baska bir seyi kastettmis olamaz.. neyse takilip kalma o lafa.. anin tadini cikarmaya devam et.. sonucta kimse zorla imza attiracak degil ya sana..Çok münasebetsiz bir cümle oldu, suan dogumgunum buna odaklı olmalıydı hersey, gelecekten konusmanın ne yerı ne zamanıydı, hele kı boyle keskın bır cumleyle, yanı sanırım aklınca bana 'yanını bos bırakmayı dusunnuyorum bı tektas gelıyor' mesajı mı vermek ıstedı, bence öyle
Sevgili olalı bir hafta oldu dahaYüzük hedıye edılebılır, yanı dırekt yuzunu verıp dogumgunumu kutlasaydı hıc problem olmayacaktı cok begendım cok zarıf fakat o cumle suan hala kulaklarımda ugulduyor
İnşallah münasebetsiz bir şakadır da, üstü kapatılabılır yoksa ben böyle birşey düşünmüyorum, tavrımdan anlamazsa direkt söylerimBelki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruzama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..
Ya yüzük normal zamanda da takılabılır, aksama atarım, suan annemlerdeyım dogumgunum ıcın.Saskin avukat, simdi Allah bilir ne guzel bir jest yaptim diye ici kipir kipirdir
Tabı de, lafı aşikar edince geriden icraat da gelıyor, sonra da olmazsa bıtıyor geregı var mıydı yanı su anların buyusunu bozmayaBen okuyunca oyle dusundum, baska bir seyi kastettmis olamaz.. neyse takilip kalma o lafa.. anin tadini cikarmaya devam et.. sonucta kimse zorla imza attiracak degil ya sana..
Pek takma yine de. Evlenmeyi düşünmediğini söylersin en fazla ne olabilir zaten. Sık sık evlilik imaları gelirse daha ciddileşirsin, o kadar..Evet gayet tabi belli ettim, daha önceden de ben evlenmeyi çok uzun bir süre düşünmediğimi laf arasında gayet idrak edeceği bir şekilde belirtmiştim, konu benden acılmamıstı ama mesaj yerıne ulasmıstı, anlıyorum kı ulasmamıs
Öyle yapmayı düşünüyorumPek takma yine de. Evlenmeyi düşünmediğini söylersin en fazla ne olabilir zaten. Sık sık evlilik imaları gelirse daha ciddileşirsin, o kadar..
Şık bir kolye alaymış keşke, hemen de araya sıkıştırmış evliliği beyefendiÖyle yapmayı düşünüyorum
Hemen yapıştırsaydın bunun için daha önümüzde çooook uzun bir zaman var bence diyeDeğişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dedi
İlk fırsatta evlilik konusundaki fikrini söylemelisin. Hata yapmış, hemde büyük hata, bir boşanma avukatına hiç yakışmamış bu davranış.Insallah evlenme teklıfı yapmak gibi birşey geçmiyordur aklından, başım o kadar ağrıyor ki yani şu cümle suan en istemediğim cümle
Sevde değil ki benım muhattabım, dırekt kendısıne soylemeyı dusunuyorumHemen yapıştırsaydın bunun için daha önümüzde çooook uzun bir zaman var bence diye
İlk fırsatta evlilik konusundaki fikrini söylemelisin. Hata yapmış, hemde büyük hata, bir boşanma avukatına hiç yakışmamış bu davranış.
Zorla evlenemeyeceğine göre desturu çek, ya da uygun bir zamanda sevdeye çıtlat ben en azından bir yıl evlilik fikrini hayatımda istemiyorum tedirgin oldum diye. Mutlaka yeri gelir bu konuşmaların
Sıvamaz inşaAllah telefonda
Hiç şuan aramayı düşünmüyorum ki anlasın, sonra okkalı ama kibar bir konusma yaparımSıvamaz inşaAllah telefonda
Tabi ki kendisine söyleyeceksin, sadece onun kulağını bükecek bir insan da bulunmasında fayda var diye düşündüm.Sevde değil ki benım muhattabım, dırekt kendısıne soylemeyı dusunuyorum